Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bigT

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ujíždím ted na Scaraface stare ale supr,,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Aha member tak to je jiné kafe :D Máte nějaký český klan nebo tak něco?

To jo.Na free je to absolutní ztráta času.Vyzkoušej a uvidíš,těch 6 dolarů je prd
Českejch klanů jsou mraky,hraje to hrozně lidí
Gohan

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Gohan napsal:
Aha member tak to je jiné kafe :D Máte nějaký český klan nebo tak něco?

To jo.Na free je to absolutní ztráta času.Vyzkoušej a uvidíš,těch 6 dolarů je prd
Českejch klanů jsou mraky,hraje to hrozně lidí

Přemýšlel jsem, ale tak dokud nejsem na vyšších lvlech tak pro mě zas až tak membership moc není, jako ty další skilly jako třeba agilita,slayer atd. sice dělat nemůžu, ale musím se zas do té hry dostat, přece jenom se to celkem brutálně za těch pár let změnilo
A jak to platíš? Přes kreditku?
ale je zajímavé že když vybereš platbu jinou než kreditkou tak na rok to vyjde na 70 dolaru a pri rozpoctu na mesic to vyjde na 5,83 , takže je drazsi platit kazdy mesic 5,95. Maji to nejak spatne vykalkulovane
Poman

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem si taky myslel a byla to chyba-asi 2 tejdny jsem urputně trénoval abych měl dobrý skilly na member a pak jsem zjistil že v member bych to co jsem natrénoval za 2 týdny měl hotový tak za 2 dny
Hlavně i s combatem 60 se dá vydělávat třebas 500-600k za hodinu (I když je to nudnej způsob) a obecně spotřeba peněz je šílená

Paysafecard,výborná věc.Koupíš za určitej obnos tuhle kartu,nebo ti jenom vyjedou z terminálu pin,kterej stačí zadat když chceš platit a je to.Během několika minut je zaplaceno,kurz je dobrej a nemusíš nic složitě převádět:)
Gohan

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takže si ji koupím za tři stovky a když s ní budu potom platit tak se jim automaticky převedou moje koruny na dolary?
Poman

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
takže si ji koupím za tři stovky a když s ní budu potom platit tak se jim automaticky převedou moje koruny na dolary?

Přesně
Gohan

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Gohan napsal:

Přesně

Hmm...to je dobrá vychytávka, dalo by se tak platit i wow?
aha zatím nejde
Gohan

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem ve velikém pokušení to na měsíc prubnout, protože ty paysafekarty prodávají kousek od místa kde bydlím čím bys mě tak nalákal na membership?
Wygh

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2010 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem dohrál Fallouta 3 - perfektní hra, asi si ji dám znovu
Jinak na odreagování doporučuju Punishera - brutálnější hru jsem snad neviděl, je to sice starší kousek (05 tušim), ale stojí za to

upoutávka

Jesse Marunde
danny1744

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2010 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj fallout 3, jedna z nejlepších her co jsem hrál
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2010 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novej díl.

Včera jsem to začal pařit, dneska jsem to dohral za Predátora. Celkem paráda, ale kratké, teď to zkoušim za aliena a neni to špatné, ale nevim jestli to dám za vojáka, je to celkem strašidelné na mě.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
prochm

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2010 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:

Novej díl.

Včera jsem to začal pařit, dneska jsem to dohral za Predátora. Celkem paráda, ale kratké, teď to zkoušim za aliena a neni to špatné, ale nevim jestli to dám za vojáka, je to celkem strašidelné na mě.

Podle ohlasů na forech to prý není nic moc.Kvalit jedničky to prá ani zdaleka nedosahuje co se týče strachu.Já hrál jedničku za mariňáka na nejtěžší obtížnost a tak jsem se u toho bál,že jsem tu hru ani nedohrál dokonce.V poslední nebo předposlední úrovni za mariňáka jsem se tak vyděsil,že jsem tu hru odinstaloval.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne únor 14, 2010 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
NUMM3R™ napsal:

Novej díl.

Podle ohlasů na forech to prý není nic moc.Kvalit jedničky to prá ani zdaleka nedosahuje co se týče strachu.Já hrál jedničku za mariňáka na nejtěžší obtížnost a tak jsem se u toho bál,že jsem tu hru ani nedohrál dokonce.V poslední nebo předposlední úrovni za mariňáka jsem se tak vyděsil,že jsem tu hru odinstaloval.

asi tak, AVP 1 sem hral poradne jen za Predatora, protoze za MArinaka sem se taky moc bal a kdyz sem hral za Aliena tak me z toho bolela hlava.
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera začla Open Beta hry Allods, jeto nové MMORPG zdarma, vcelku povedené, vyzkoušejte když se budete nudit.
Tyrael

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz netrpelive cekam na God of WAR III..videl sem novej trailer a je to proste wauw :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: