Aha member tak to je jiné kafe :D Máte nějaký český klan nebo tak něco?
To jo.Na free je to absolutní ztráta času.Vyzkoušej a uvidíš,těch 6 dolarů je prd
Českejch klanů jsou mraky,hraje to hrozně lidí
Přemýšlel jsem, ale tak dokud nejsem na vyšších lvlech tak pro mě zas až tak membership moc není, jako ty další skilly jako třeba agilita,slayer atd. sice dělat nemůžu, ale musím se zas do té hry dostat, přece jenom se to celkem brutálně za těch pár let změnilo
A jak to platíš? Přes kreditku?
ale je zajímavé že když vybereš platbu jinou než kreditkou tak na rok to vyjde na 70 dolaru a pri rozpoctu na mesic to vyjde na 5,83 , takže je drazsi platit kazdy mesic 5,95. Maji to nejak spatne vykalkulovane
To jsem si taky myslel a byla to chyba-asi 2 tejdny jsem urputně trénoval abych měl dobrý skilly na member a pak jsem zjistil že v member bych to co jsem natrénoval za 2 týdny měl hotový tak za 2 dny
Hlavně i s combatem 60 se dá vydělávat třebas 500-600k za hodinu (I když je to nudnej způsob) a obecně spotřeba peněz je šílená
Paysafecard,výborná věc.Koupíš za určitej obnos tuhle kartu,nebo ti jenom vyjedou z terminálu pin,kterej stačí zadat když chceš platit a je to.Během několika minut je zaplaceno,kurz je dobrej a nemusíš nic složitě převádět:)
Včera jsem dohrál Fallouta 3 - perfektní hra, asi si ji dám znovu
Jinak na odreagování doporučuju Punishera - brutálnější hru jsem snad neviděl, je to sice starší kousek (05 tušim), ale stojí za to
upoutávka
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Včera jsem to začal pařit, dneska jsem to dohral za Predátora. Celkem paráda, ale kratké, teď to zkoušim za aliena a neni to špatné, ale nevim jestli to dám za vojáka, je to celkem strašidelné na mě.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Včera jsem to začal pařit, dneska jsem to dohral za Predátora. Celkem paráda, ale kratké, teď to zkoušim za aliena a neni to špatné, ale nevim jestli to dám za vojáka, je to celkem strašidelné na mě.
Podle ohlasů na forech to prý není nic moc.Kvalit jedničky to prá ani zdaleka nedosahuje co se týče strachu.Já hrál jedničku za mariňáka na nejtěžší obtížnost a tak jsem se u toho bál,že jsem tu hru ani nedohrál dokonce.V poslední nebo předposlední úrovni za mariňáka jsem se tak vyděsil,že jsem tu hru odinstaloval.
Podle ohlasů na forech to prý není nic moc.Kvalit jedničky to prá ani zdaleka nedosahuje co se týče strachu.Já hrál jedničku za mariňáka na nejtěžší obtížnost a tak jsem se u toho bál,že jsem tu hru ani nedohrál dokonce.V poslední nebo předposlední úrovni za mariňáka jsem se tak vyděsil,že jsem tu hru odinstaloval.
asi tak, AVP 1 sem hral poradne jen za Predatora, protoze za MArinaka sem se taky moc bal a kdyz sem hral za Aliena tak me z toho bolela hlava.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru