|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janze
|
Zaslal: pá leden 15, 2010 11:11 am Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | | Od dneška přestávám kouřit, chlastat, atd. Rovněž budu cvičit, akorát to musim nechat až po víkendu, protože mě čekaj 3 noční. Když to jenom trochu časově půjde, tak se zkusim dostat v neděli odpoledne, před noční, ale nejsem si jistej, jestli vstanu.. Samozřejmě v mezidobí (co jsem měl dovolenou) jsem si občas šel zablbnout, ale převládalo pivo a podobný píčoviny. |
přeju ti to, ale nevěřím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: st leden 27, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem o5 tady.  Stala se jedna dost nepříjemná věc a to ta, že jsem si (nevim kde  ) dokurvil pravý rameno a dost to bolí. Nejhorší je to při stretchingu a některejch cvikách (shyby, atd).
Dneska jsem si řekl, že taky může nastat teorie číslo 2 a ta zní, že se začínam rozpadat za pochodu  a tak jsem vyrazil na klasickej komplet. Všechno jsem jel s maximální rozvahou a doufam, že se mi to alespoň trošku podařilo uvolnit..
Taky jsem trošku vařil..
Pečené kuřecí půlky na způsob strongmana  .
1 celé kuře
kus špeku
5 plátků slaniny
cibule
2 stroužky česneku
6 plátků másla
pepř
sůl
sladká paprika
provensálské bylinky
Kuře rozpůlíme, omyjeme a zbavíme nečistot. Obě půlky důkladně prošpikujeme špekem. Koření (kromě provensálu) smícháme do směsi a pečlivě rozetřeme po pečeni.
Do pekáče (nejlépe ten s gril. mřížkou) dáme plátky slaniny a na ně půlku nasekané cibule a stroužek česneku na nudličky. Vložíme kuřecí půlky, posázíme plátky másla a zbylou cibulí a česnekem. Posypeme provensálem a ve vyhřáté troubě (za občasného přelévání výpekem) pečeme do měkka.
Jako příloha se dobře hodí brambor (na všechny způsoby), rýže, či zeleninový salát
No a tady je čočka, ale k tomu asi neni co dodat..
_________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st únor 10, 2010 10:56 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si byl včera po sto letech zacvičit. Dal jsem osekanej komplet. Tělo zareagovalo klasicky, takže mě dneska bolí celej člověk..  Rád bych dnes zašel znova, tak uvidim.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út únor 16, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zavítal na trenál.. Dal jsem klasickej komplet, vyjma závěrečného 10 min kola a stretchingu.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá únor 19, 2010 8:03 am Předmět: |
|
|
Uvidíš, rád bych dneska po tréningu postnul aktuálku (jestli bude v posilovně někdo, kdo mě vyfotí.)
Jinak jsem včera zavítal na klasickej komplet, jenže jsem se pak malinko vožral, takže to nebyl žádnej Hollywood.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po únor 22, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem zavítal na klasickej komplet ze starý školy.. Akorát jsem na konci dával pouze 5 min kola a stretching jsem vypustil, jelikož mě čeká noční služba. Normálně bych se vykašlal i na závěrečný kolo, ale přišla tam moc hezká prdelka _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po březen 01, 2010 2:23 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zašel a dal jsem 15 min kolo a celý tělo.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 01, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
Predsavzatie držíš? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ralph Wiggum

|
Zaslal: út březen 02, 2010 7:29 am Předmět: |
|
|
Jaracku, o co se vlastně snažíš? Zhubnout, přibrat...? _________________ Můj táta střílí lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá březen 05, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
Držim, dneska jdu po denní službě na osekanej komplet.. Cíl žádnej nemam.. Chci mít fýzu, sílu a pružnost.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út březen 09, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
Proběhlo pár trenálů, ale ňák mi blbnul net, takže jsem to sem nedal a už se mi to nechce psát. Dneska to vypadalo asi nějak takhle: 15min kolo, pullover, upažování s kladkou, kliky na bradlech, stahování kladky,bicepsové zdvihy s EZ tyčí,kundostroj na břicho  (zítra zdvihy nohou ve visu),šikmé skracovačky,10min kolo, kompletní stretchingová sada.
Žrádlo: 8-8:40 - 2 sklenky čajového vína
9:00 - vločky s mlíkem, jabko a kafe
cca11:10- plátek sekaný, 2 chleby hořtice, křen
cca 12:00 mandarinka a trenál
cca15:00 kuřecí rizoto se sýrem a kečupem, jabko kafe (mam novej 0,6l hrneček  )
teď: 1 sklenička čajového vína
Pro vysvětlení si nepředstavujte, že vyžeru 0.6 l kafe. Na třikrát spařim lžičky kafe, dam lžičku cukru a pak doleju mlíkem. Dělam si vlastně takový ledový kafe _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 09, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
Nad tvym logem uz jsem davno zanevrel, ale zase ho zacnu cist, snad se uz konecne blyska na lepsi casy a z tech poslednich zapisku je citit nove a silnejsi odhodlani, tak drzim palce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|