|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Arrival-2012

|
Zaslal: st březen 17, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
Jedná se ještě o starej obal. Teď už dělaj klasický červený.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arrival-2012

|
Zaslal: st březen 17, 2010 4:22 pm Předmět: Re: cee |
|
|
| zENTYE napsal: | Zkoušel někdo CEE od Axis labs, když jo napište, jestli dobře zabralo, vyzkoušel jsem weidra a nic moc |
Já ho zkoušel a skoro nic jsem necítil. Ani kámoši neřikali,že by po tom měli nějaké výsledky. Nejlepší je klasickej monohydrat, ten mi zabere dycky.
|
|
| nahoru |
|
 |
One23
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 10:12 pm Předmět: ... |
|
|
chci se zeptat jeslti bude vadit když v ten první tejden co budu brát kreatin 4x 5g když jednorázově vypiju hodně alkoholu. Má se přitom pít hodně vody a když alkohol odvodňuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 10:39 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| One23 napsal: | | chci se zeptat jeslti bude vadit když v ten první tejden co budu brát kreatin 4x 5g když jednorázově vypiju hodně alkoholu. Má se přitom pít hodně vody a když alkohol odvodňuje? |
Kua, to nedokážeš ani tejden nechlastat? Co je todleto za lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 10:52 pm Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 11:04 pm Předmět: |
|
|
Kulíšku díky, až díky tobě jsem si všiml, že to je od toho "agenta provokatéra" první příspěvek ve fóru (takže je to jasné).
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 11:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 5:52 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | I.N.G. napsal: | | Kulíšku díky, až díky tobě jsem si všiml, že to je od toho "agenta provokatéra" první příspěvek ve fóru (takže je to jasné). |
Jj... to je jasné, není za co... Jen mám pocit, že se to tu vážně poslední dobou rozmohlo...
Se asi množí dělením či co.... |
ja ti teda nevim, mne ta matika nikdy moc nesla
|
|
| nahoru |
|
 |
One23
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 8:27 am Předmět: ... |
|
|
Jen mě zajímalo jeslti tomu hodně vadí... Kdybich věděl že jo tak počkam. Víš ono je těžký nepít když budu slavit 18ku:)
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 8:47 am Předmět: Re: ... |
|
|
| One23 napsal: | | Jen mě zajímalo jeslti tomu hodně vadí... Kdybich věděl že jo tak počkam. Víš ono je těžký nepít když budu slavit 18ku:) |
tyz je cyp jag hřyp..
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 10:56 am Předmět: Re: ... |
|
|
| One23 napsal: | | Jen mě zajímalo jeslti tomu hodně vadí... Kdybich věděl že jo tak počkam. Víš ono je těžký nepít když budu slavit 18ku:) |
jedno opitie pocas kreatinovej kury by som neriesil, toš keby si chlastal ako notas by bolo ine
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: pá březen 19, 2010 11:29 am Předmět: Re: ... |
|
|
asi bych ten týden s kreatinem počkal
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: út březen 23, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, ve většině článků, co jsem si o cretinu přečetl, je zmíněno, že creatine rozpuštěný delší dobu ve vodě se mění na neúčinný creatinin. Dnes jsem ale narazil na tento článek: http://new.biomag.sk/show_article.php?id=196 , kde je poměrně důrazně napsáno, že je nevhodné příjamat creatine jinak než dobře rozpuštěný ve vodě a že účínek se ani po delší době od rozpuštění nevytrácí. Jakej na to máte kdo názor?
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út březen 23, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Rapyjer napsal: | | Zdravím, ve většině článků, co jsem si o cretinu přečetl, je zmíněno, že creatine rozpuštěný delší dobu ve vodě se mění na neúčinný creatinin. Dnes jsem ale narazil na tento článek: http://new.biomag.sk/show_article.php?id=196 , kde je poměrně důrazně napsáno, že je nevhodné příjamat creatine jinak než dobře rozpuštěný ve vodě a že účínek se ani po delší době od rozpuštění nevytrácí. Jakej na to máte kdo názor? |
Jak je tam naznaceno, domnivam se ze slo o dalsi tah jak zvysit prodej krealkalynu apod. Ktery me ovsem fungoval vyborne (mozna lip nez monohydrat) a to davkovani je fakt lepsi, proste si vezmu kapsle a hotovo.
Kazdopadne dobry clanek s konecne podlozeny, ne jen tlachani jak byva na biomagu zvykem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mafo
|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
Kreatin a bajkovanie,a iny vytrvalostny sport pocas dna.Je lepsie zobrat kreatin pred jazdov na bycikly kratsie,dlhsie tratie.Alebo az po tom ako doma zosadnem s kola.Aj ked sa uvadza ze cca 40min pred treningom,alebo po nom.A co sa stane ked ho zamiesam do cyklo flase s iontovym napojom a vypijem po castiach.Dik za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|