KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Arrival-2012

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedná se ještě o starej obal. Teď už dělaj klasický červený.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arrival-2012

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 4:22 pm    Předmět: Re: cee Odpovědět s citátem

zENTYE napsal:
Zkoušel někdo CEE od Axis labs, když jo napište, jestli dobře zabralo, vyzkoušel jsem weidra a nic moc

Já ho zkoušel a skoro nic jsem necítil. Ani kámoši neřikali,že by po tom měli nějaké výsledky. Nejlepší je klasickej monohydrat, ten mi zabere dycky.
One23

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 10:12 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

chci se zeptat jeslti bude vadit když v ten první tejden co budu brát kreatin 4x 5g když jednorázově vypiju hodně alkoholu. Má se přitom pít hodně vody a když alkohol odvodňuje?
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 10:39 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

One23 napsal:
chci se zeptat jeslti bude vadit když v ten první tejden co budu brát kreatin 4x 5g když jednorázově vypiju hodně alkoholu. Má se přitom pít hodně vody a když alkohol odvodňuje?

Kua, to nedokážeš ani tejden nechlastat? Co je todleto za lidi.
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 10:52 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
One23 napsal:

Kua, to nedokážeš ani tejden nechlastat? Co je todleto za lidi.

Někdy mám pocit, že sem chodí lidi jenom prudit a nebo že sem jsou posíláni z jiných serverů, aby nás svými otázkami nas.....

Tohle přeci rozumný člověk (a to ani chlap) nemůže myslet vážně... takže klid, to je jenom provokace....
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulíšku díky, až díky tobě jsem si všiml, že to je od toho "agenta provokatéra" první příspěvek ve fóru (takže je to jasné).
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2010 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Kulíšku díky, až díky tobě jsem si všiml, že to je od toho "agenta provokatéra" první příspěvek ve fóru (takže je to jasné).

Jj... to je jasné, není za co... Jen mám pocit, že se to tu vážně poslední dobou rozmohlo...

Se asi množí dělením či co....
c87

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 5:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
I.N.G. napsal:

Jj... to je jasné, není za co... Jen mám pocit, že se to tu vážně poslední dobou rozmohlo...

Se asi množí dělením či co....

ja ti teda nevim, mne ta matika nikdy moc nesla
One23

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 8:27 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Jen mě zajímalo jeslti tomu hodně vadí... Kdybich věděl že jo tak počkam. Víš ono je těžký nepít když budu slavit 18ku:)
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 8:47 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

One23 napsal:
Jen mě zajímalo jeslti tomu hodně vadí... Kdybich věděl že jo tak počkam. Víš ono je těžký nepít když budu slavit 18ku:)

tyz je cyp jag hřyp..
c87

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 10:56 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

One23 napsal:

jedno opitie pocas kreatinovej kury by som neriesil, toš keby si chlastal ako notas by bolo ine
Rapyjer

PříspěvekZaslal: pá březen 19, 2010 11:29 am    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

One23 napsal:

asi bych ten týden s kreatinem počkal
Rapyjer

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, ve většině článků, co jsem si o cretinu přečetl, je zmíněno, že creatine rozpuštěný delší dobu ve vodě se mění na neúčinný creatinin. Dnes jsem ale narazil na tento článek: http://new.biomag.sk/show_article.php?id=196 , kde je poměrně důrazně napsáno, že je nevhodné příjamat creatine jinak než dobře rozpuštěný ve vodě a že účínek se ani po delší době od rozpuštění nevytrácí. Jakej na to máte kdo názor?
badevil

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rapyjer napsal:
Zdravím, ve většině článků, co jsem si o cretinu přečetl, je zmíněno, že creatine rozpuštěný delší dobu ve vodě se mění na neúčinný creatinin. Dnes jsem ale narazil na tento článek: http://new.biomag.sk/show_article.php?id=196 , kde je poměrně důrazně napsáno, že je nevhodné příjamat creatine jinak než dobře rozpuštěný ve vodě a že účínek se ani po delší době od rozpuštění nevytrácí. Jakej na to máte kdo názor?

Jak je tam naznaceno, domnivam se ze slo o dalsi tah jak zvysit prodej krealkalynu apod. Ktery me ovsem fungoval vyborne (mozna lip nez monohydrat) a to davkovani je fakt lepsi, proste si vezmu kapsle a hotovo.

Kazdopadne dobry clanek s konecne podlozeny, ne jen tlachani jak byva na biomagu zvykem.
mafo

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin a bajkovanie,a iny vytrvalostny sport pocas dna.Je lepsie zobrat kreatin pred jazdov na bycikly kratsie,dlhsie tratie.Alebo az po tom ako doma zosadnem s kola.Aj ked sa uvadza ze cca 40min pred treningom,alebo po nom.A co sa stane ked ho zamiesam do cyklo flase s iontovym napojom a vypijem po castiach.Dik za odpoved
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: