|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: po duben 05, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
AEROBKA
Beh :4.7 km
Time :22:14
Nejak to neslo dneska....boli me prdel ze vcerejsich drepu....ale zase sem mel nadherne napumpovany lytka
Vecer mozna bazen
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: út duben 06, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
Rano sem dal beh....neco pres 3 kilometry....cas asi 15:40...proste jen takovej lehci vyklus...no a ted vecer CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
(400 metru beh
15 kolibek
15 sedlehu
15 burpees
15 ballslams) x 3
TIME :15:43
Dneska to nebylo uplne idealni, coz jsem poznal uz pri rozcvicce, kdy mi delaly problem i obycejny kliky  ...nejak proste nebyla sila....ale pri WODu uz to nebylo tak spatny a nakonec z toho byl moc peknej cas
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 06, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
Moc hezky .... hele nemáš někde svoji aktuálku? By mě docela zajímalo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st duben 07, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
Sice byla dneska v planu posilovna, ale nejak to nevyslo.....Jako sel sem do ni, ale kdyz sem zjistil, ze sem si zapomnel boty a navic tam bylo nejak narvano, tak me hnedka opustila chut ke cviceni....jediny co by mohlo stat za rec byl snad bench....ale jinak fakt nic....
No a jelikoz sem odpoledne necvicil, tak sem se vydal vecer aspon behat...z planovanych 3 kilometru se vyklubalo nakonec 7.1 za krasnych 35 minut
Zitra XFit
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD 1
7 minut thrusters s 30kg cinkou (zvladnul sem jich 66, ale mohlo to byt lepsi)
10x200metru veslo (jeli jsme to ve dvou lidech...jeden vesloval a druhy odpocival...kazdy tedy uvesloval dohromady 2km...tusim, ze zatez byla na 6....cas se stopnul az kdyz dovesloval druhy z nas)
TIME :23:21 Cas to je moc pekny, jelikoz i kolega se hodne snazil
No a samozrejme jsem to nevydrzel a dal si jeste jeden WOD
WOD 2
30-25-20-15-10-5 KB swings (24 Kg)
5-10-15-20-25-30 wallbals (5kg?)
pekne na stridacku
TIME :17:36
Cas nic moc, jelikoz jsem byl unaven uz z prvniho WODu....a to dost slusne, protoze to veslo jsem rozdychaval asi 2 minuty na zemi, neschopen jakehokoliv pohybu
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
30 shybu
15 mrtvych tahu (80 Kg)
400 metru beh
30 kliku
45 KB swings (24 Kg)
45 vypadu (2x9 Kg jednorucky...ruce nad hlavou)
30 drepu
400 metru beh
15 mrtvych tahu (80 Kg)
30 shybu
TIME :25:42
Cas byl dneska trochu horsi a to hned z nekolika duvodu. Prvni duvod byl ten, ze sem rano skoro nemohl vstat z postele po vcerejsich WODech...bolelo me uplne vsechno. Druhy duvod byl ten, ze sem chtel jet vsechno poctive....tudiz zadna dopomoc pri shybech, kliky opravdu az na zem, drepy pekne na paty atd.
No a co bych k tomuhle treninku rekl? Snad jen to, ze pri shybech a mrtvolach odchazi sila kurevsky rychle  ....tech druhych 30 shybu jsem delal ke konci uz jen po 2....proste to uz neslo...hlava chtela, ale ruce ne  ....No a taky bych nikdy nerekl, ze se da u behu, kliku a drepu tak krasne odpocinout  ...BTW ty vypady s JR nad hlavou....to bylo neco
ZITRA VOLNO
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 11, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
POSILOVNA
Tak sem si dneska rikal, jak tu posilovnu udelat. Tak me napadlo, dat si u kazdyho cviku 50 opacek
Bench :50 s 70 Kg...tusim ze 8 serii bylo potreba
Celni drepy :50 s 65 Kg....tusim ze 7 serii
Pushpress :50 s 30 Kg....6 serii....to sem dal lehci, jelikoz me to nejak nesedlo
Pak nejaky lytka a trochu bricho
Posilovna me nejak prestava bavit....budu s tim muset neco udelat
Pak bazen....1 Km za 17:20
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 12, 2010 8:22 am Předmět: |
|
|
Ranni vaha 79,7
Opravdu nechapu, jaktoze nemuzu pribrat...jidlo mi leze uz i usima a stejne se zaposledni 3 dny moje vaha pohnula maximalne tak z 80,5 na 79,7
Abyste si nemysleli, ze jim jak petileta holka, tak tady je muj jidelnicek....snazim se to dodrzovat kazdej den.
Snidane:BeBe dobre rano, 100g vlocek, 30 g rozinek, 30 g boruvek, 500ml polotucnyho mlika
Svacina:2-3 toasty z celozrnnyho chleba a 100g 30% eidamu
Obed:klasika...kureci prsa 200g a pytel ryze
Svacina:jogurt s celozrnnym chlebem
Svacina:borouvky s mlikem a piskotama
Vecere:stejny jako obed
Pred spanim:Vanicka tvarohu
Ibcas je misto kurete tunak atd
Trenink mam vetsinou rano, takze potreninkovy jidlo je obed. A pokud ho mam vecer, tak je to vecere. Jinak behem dne snim este spoustu zeleniny a ovoce...hlavne papriky a jablka teda  ....No a po treninku dava este klasicky protein s maltou.
Tak by me zajimalo, co je na tom sakra spatne
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po duben 12, 2010 9:10 am Předmět: |
|
|
Zkusil bych přidat nějaký kvalitní tuky; oříšky, mandle,.. třeba ráno do snídaně jsou moc dobrý...
Takhle od pohledu to tipuju na nějakejch 400g sacharidů, což u tebe vůbec nemusí stačit s tvým denním výdejem a metabolismem. Přidej:)
Já mívám ale spíše opačný problémy, tak ber moje rady s rezervou:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 12, 2010 9:53 am Předmět: |
|
|
Tak orisky jim tak 2x tydne....ale zase ve velkym  ...coz znamena, ze si koupim 150g kesu a nez dojdu domu, tak uz vyhazuju jen prazdny obal  ...nebo je obcas davam ke kureti atd
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 12, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
BARBARA
20 shybu
30 kliku
40 lehsedu
50 drepu
X 5
Time :38:42
Cas naprosto hroznej, ale mam cisty svedomi, jelikoz jsem jel vsechno naprosto poctive...kdybych jel ty shyby na gume, tak bych mel cas aspon o 10 minut lepsi....No chtelo se mi blejt uz od druhy serie....ke konci sem uz nemohl udelat vic jak 2 shyby naraz, jinak by byla  ...v satne jsem to rozdychaval este 10 minut....a ani ted jeste nejsem 100%
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út duben 13, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
30 kliku na kruzich (nahrada za kliky ve stojce, ktery fakt este nedokazu)
40 shybu (prvnich 20 bez gumy a dalsich 20 s gumou...dopomoc tak 10 Kg)
50 Kettlebell swings (24 Kg)
60 sedlehu
70 burpees
TIME :23:33
Komentar:  a jeste jednou  ...fakt hrozny...anglicani proste nejsou moje silna stranka....taky sem byl jeste totalne znicenej ze vcerejska...a chcalo ze me neskutecne
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st duben 14, 2010 6:19 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
21-15-9 Celni drepy (60 Kg)
21-15-9 Burpees
TIME :13:35
Z tech anglicanu mam vzdycky hrozne odvareny ramena...Mam je holt asi slaby nebo nevim....Ale co tam nektery lidi predvadej, tak to fakt nechapu...to uz nejsou lidi ale stroje...proste neuveritelny
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 10:30 am Předmět: |
|
|
když nemůžeš přibrat, tak musíš přitlačit na žrádle, na crossfit zkrátka vydáš velký množství energie, tak ji musíš někde nabrat
nemáš tam moc gramáže, takže těžko říct, kolik do sebe dostaneš sachrů, ale právě na nich bys měl přidat
jinak ty tréninky vypadaj super, když to vidim, tak mám hned chuť to taky zkusit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|