jojo...treninky jsou bezva..muzu jen doporucit
co se tyka toho jidla, tak vaha uz jde pomalu nahoru....dneska sem mel 81.3.....snad to takhle pujde dal
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
100 svihadel
20 pushpress (35kg)
20 ring dips (hruza)
400 metru veslo
40 lehsedu
40 kettlebell swing (20kg)
40 toes-to-bar (nejhorsi, co sem zazil.ale jel sem to poctive, takze sem na sebe hrdej)
400 metru beh
20 shybu
20 thrusters (35kg)
100 svihadel
5 burpees mezi kazdym cvikem
TIME :32:10
No hruza proste. Nejak mi to vubec nejde. Jidla mam dostatek, spanku taky, tak fakt nevim. Zkusim tam cpat BCAAcka ve velkym...uvidim, co to udela
jj crossfit mne zaujal hned po prvnim vydejku. zejtra uz poprve na ostro. tak sem zvedavej jak to pude. snazil sem se posledni treningy jet o hodne rychleji ale uvidim, na crossfit to staci asi nebude .
mrtvoly budou se 100kg po 5 op, a kliky s vyskokem 10op.
pojedu to na cas 5 minut pak 2 minuty oddech a to celkove 6x. celkove cca 45 minut.
co na to rikas?
to je plan mozna budu potrebovat vetsi oddech ale tech 6 x 5 minut udelam
Jo tohle jsme delali kdysi davno...je to zahul jako prase...ale to poznas sam ...myslim, ze to jet 5 minut v kuse je nerealny...to se fakt neda...mrtvola ti sebere hrozne sily a kliky s vyskokem zas hrozne berou dech....a taky z toho hrozne boli ramena...ale treba ti to pujde...ja sem hrozna troska na tohle
A u tech kliku si dej pozor aby ses zvedal celym telem...ono kdyz uz clovek nemuze, tak tihne k tomu se dost prohybat...lepsi to jet poctive a pomalu, nez rychle a ulehcovat to
tak uz se tesim na zapis v tvym logu
vubec nemam tuseni do ceho jdu, ale poperu se stim. zejtra popisu jak to slo.
pet minut bych chtel vydret i za cenu ze znizim pak vahu na mrtvole treba i o polovinu.
koukni jeste na tohle to chci jet priste, to vypada taky dost zajimave
necekam zazraky na poprve ale crossfitu alespon jeden trenal v tejdnu budu davat. na spestreni, stejne tak i vzperacske techniky. rad bych se tim vyhnul stereotipu.
Jako uvidis sam...je to proste neco jinyho nez posilovna
To video vypada zajimave...po tomhle cviceni bych mel ramena tak odvareny, ze bych asi ani nenapil
Rischard: hodně štěstí u tvého prvního (samozřejmě i dalších) trenalu Crossfit
Cocman: makej dál, tenhle deníček čtu fakt pravidelně.
Jestli bych se dostal do Prahy na školu, tak bych se asi taky přihlásil do toho CF klubu, ale vše je ve hvězdách, zatím ...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Takze dneska toho bylo trochu vic...takze poporade
POSILOVNA
Bench :4x6x70
Rozpazky :3x8x10
Mrtvoly :5x8x90 (tohle bylo proste super)
Shyby :asi 3 serie se zavazim, ale nebavilo me to
Biceps s JR :3x8x12.5...posledni serie shazovaci..5x12.5, 5x10, 5x7.5
Po mrtvolach jsem dal nejaky zkracovacky, abych lehce uvolnil spodni zada. Zitra si zajdu znova a dam si nohy.
Beh : 5.2 Km
Time : 25 minut
V tomhle pocasi by byl opravdu hrich si nejit zabehat
Bazen :2 rozplavani, 16 bazenu na cas (6:48), 2 vyplavani
No sem uplne mrtvej po dnesku...a to musim psat jeste tu zas*anou bakalarku
POSILOVNA
Drepy :2x5x80,5x85,5x90
Celni drepy :5x8x60
Zakopy :4x8x40
Predkopy :4x8x45
Pak nejaky lytka ve stoje a nejaky osli vypony s pritelkyni na zadech
Zkracovacky :4x15
Nohy ve visu :3x10
Dnesni trenink byl proste uzasnej. Ta bolest v nohou . Uzival sem si to
Vecer jeste hodinka ricochetu
Dnesni noc bude ve znameni bakalarsky prace a zitra konecne Xfit
Dost jsem po vcerejsku citil nohy, tak sem si rek, ze si da lehci beh, abych vyplavil kyselinu :)...a navic bylo tak krasne ...3km asi za 16 minut....nevim presne.....no a odpoledne pak.....
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
500 metru veslo
25 shybu
20 kettlebell swings
15 OH squats (jelikoz je nedokazu, tak sem jel normalni s 35kg)
10 burpees
400 metru beh
10 burpees
15 OH squats
20 kettlebell swings
25 shybu
500 metru veslo
TIME :20:30
Dneska jsem mel prekvapive dost sily, takze to vsechno slo relative snadno. Navic sem zacinal na stejno s jednim klukem, kterej na tom je podobne jako ja, takze to bylo celke vyhecovany
Pěkně jedeš.
Tohle forum je super v tom, že si tady člověk může rozšířit obzory. O CF jsem ještě před měsícem nic nevěděl, teď uvažuju o tom, že přes léto dám změnu a zkusím něco z CF. Tak dík za nakopnutí.
I.N.G.: Urcite to zkus...zaradit to jednou za cas neni vubec na skodu.
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
(250 metru beh
15 knees to elbows) x5
TIME :14:44
Tohle bylo spis takovy odpocinkovy...ale mel jsem neuveritelne napumpovany predlokti
Jinak byl jeste jeden WOD, ale ten sem nezkousel, jelikoz ho muzu udelat klidne v posilovne. Byly to zadni drepy....v podstate zkouska maximalky.5-3-3-1-1....no a po kazdy se muselo nejaky kilo prehodit. No a jeste pred tema drepama se vlastne delalo knees to elbows 100x na cas
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru