Včera : na fyz. přijímačkách v Brně, krátký report napíšu dnes večer
Dnes : obhajoba (praktická) seminární práce, dopadlo to super, můj vedoucí práce mi navrhl za 1, takže uvidím co na to komise, ale myslím že se mi to povedlo.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Pri plavani hlavne neprepal zacatek...100 metru se nezda, ale je to dost dalka....spousta lidi to napali hned na zacatku a po prvni otacce uz nemuzou. Takhle spousta lidi u prijimacek skonci
Spousta lidí u přijímaček končí spíš pro to, že se nemůžou ani rozplavat... To mě tam fakt nasralo
Plavání 100 sprint
- čas psát nebudu, plavání na čas mi nejde a nemám to rád
Jacíkův celomotorák
- za 2min jsem udělal 102 pozic-bodů, takže spokojenost
60m sprint
- na to že jsem se nemohl ani rozběhat, tak čas 7:51s, takže 10/10 a velká spokojenost (a to jsem z bloků nezkoušel už několik měsíců)
1500m
- no koment, totálně jsem to po*ral, špatně jsem si rozfázoval trať, a myslel jsem, že je v posledních 200m doženu, bohužel jsem si je nechal moc utect, no mám pro příště ponaučení...
Poznámka:
Super, dnes jsem si řekl že nemám chuť na činky, vzpoměl jsem si na Cocmana a udělal si svůj kruhák. Dost mě to bavilo, takže zařazuju... . (Cocman jestli tohle čteš a budeš mít nápad na nějaký cvik ještě tak napiš, ale nic na strojích ani s velkou osou )
Jinak dnes to bylo trošku lehčí protože jsem to po tom včerejšku nechtěl přehánět.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne čt duben 22, 2010 9:06 pm, celkově upraveno 2 krát
Ty zkracovacky muzes nahradit spis sedlehy, jelikoz jsou narocnejsi ...vyborny jsou cviky s medicimbalem treba....jdes do drepu a ze drepy hodis medicimbal do vzduchu, chytis a jdes zase do drepu. nebo ty anglicani se daj krasne obmenit..udelas treba 2 kliky nebo z vyskoku pujdes rovnou do shybu...je toho spousta..
Jestli jsem dobře počítal, tak 26, ale jsem zklamaný, jak už jsem psal, z těch 2 disciplín .
Tak moje nová suple:
Vanilka chutná dobře, ale nic extra, a čokoládu teprv zkusím. Jinak docela pění, takže zatím pořád vyhrává Champion.
Naposledy upravil Frozz. dne po duben 26, 2010 9:21 pm, celkově upraveno 1 krát
Zaobiral ses nekdy kvalitou proteinu z hlediska obsahu, zpusobu zpracovani atd nebo u tebe vyhrava cana a chut a ostatni je druhorade? Ja jen z porad obhajujes Championy.....
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zaobiral ses nekdy kvalitou proteinu z hlediska obsahu, zpusobu zpracovani atd nebo u tebe vyhrava cana a chut a ostatni je druhorade? Ja jen z porad obhajujes Championy.....
Jelikož tomu obsahu a způsobu zpracování nerozumím, tak se zaměřuju hlavně na cenu/gramáž a chuť. Zatím jsem nikde neviděl žádný článek o tom, jak se to vyrábí, jak poznám jaký protein ze z hlediska obsahu lepší ap., jinak bych se určitě něco rád naučil a poté vybíral podle obsahu, zpracování... .
Zde jsem si našel docela zajímavý kruhák, tak ho asi i vyzkouším, jen místo kettlebellu si vezmu JČ, to by s tím taky mělo jít.
Jinak dnes volno, relax na zahrádce, opalování na tom krásným sluníčku, grill, a v neposlední řadě škola, ve středu mám poslední test z 1 části maturity.
Tak dnes jsem si na odreagování vytvořil Spartan workout, je tam mnoho různých cviků, který jsem schopen cvičit v místnosti v posilce, kde není nic kromě švihadla, balonu a činky. Dnes si to jdu zkusit, něco z toho vyberu, budu to možná různě střídat. Po maturitě bych chtěl tento program zakomponovat do mého treningu. Takže bych měl běh - vytrvalost, běh - sprinty, plyometrie, posilka fullbody a Spartan workout. Jestliže tohle všechno zahrnu a zkombinuju do treningového plánu, myslím, že to bude výborné.
300 Spartan workout
KLIKY NORMAL SPIDERMAN (spiderman pushups)
SKOKOVÝ (explosive pushups)
NOHAMA HORE (inclined pushups)
S TLESKNUTÍM (clap pushupes)
DŘEPY NORMALNÍ (squats)
RUKAMA ZA HLAVOU (prison squats)
S VÝSKOKEM (jump squats)
KETTLEBELL ŠVIHY (double hand swings)
ŠVIHY (single hand swings)
ZDVIHY (clean and press)
HOROLEZCI V KLIKU (mountain climbers)
ANGLIČÁKY (burpees)
VÝPADY SKOKOVÝ (Alternating Split Jumps)
ŠVIHADLO (jump rope)
BŘICHO
Třeba to někoho inspiruje, a jestli někoho napadl ještě nějaký cvik co bych mohl s VV/JČ dělat, napište:).
Poznámka:
1. Víc serií jsem dnes nestihl, už se pomalu zavíralo
2. Dnes to byla jen zkouška, co a jak, stejně se ten plán ještě bude měnit, přemýšlím, že z toho celkového rozpisu udělám 2 Spartan kruháky: "A" a "B", ať prostřídám cviky.
3. Nejvíc mě bavily ty kettlebelly (budu psát KB, ale jsou to JČky)
Poznámka:
Tak dnes pujdu spát pozdě, zítra maturita z matiky a ještě se musím něco doučit .
Kettlebell (JČ - 15kg):
One hand swings: 2x15 + 2x15
Clean and press: 2x10 + 2x10
Břicho:
Zkracovačky na zemi: 2x20
Zdvihy nohou ve visu: 2x20
Poznámka:
Snažil jsem se o krátké pauzy, na to jak jsem teď celkem dlouho nejel clean SQ, tak mi šel parádně. No a nakonci ty kettlebell švihy, no luxus, mě to hrozně baví . Hlavně ten clean and press, to je jak kdybych byl strongman a zvedal tu JČku co má 50kg .
Tu matiku písemnou jsem napsal snad dobře, tak uvidím jak to dopadne.
Zítra dalších 5km běh, tělocvik.
Poznámka:
Odpoledne se půjdu na zahrádku asi opalovat, případně si tam dám lehký kruháček, dřepy, kliky, zkracovačky :-).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru