|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: čt duben 22, 2010 4:48 pm Předmět: |
|
|
Dneska VOLNO
Jen takova poznamka.....zitra v Uvolnete se prosim bude trener z crossfitu...tak kdyby to nekoho z vas zajimalo, tak na to urcite mrknete
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Dneska VOLNO
Jen takova poznamka.....zitra v Uvolnete se prosim bude trener z crossfitu...tak kdyby to nekoho z vas zajimalo, tak na to urcite mrknete |
Zdar, určitě se na to podívám, a tam bude o tom CF něco říkat, nějaký ukázky apod.? Já ten pořad moc neznám. Jo a kdy přesně a na čem to dávají? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
pxicho
|
Zaslal: čt duben 22, 2010 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | cocman napsal: | Dneska VOLNO
Jen takova poznamka.....zitra v Uvolnete se prosim bude trener z crossfitu...tak kdyby to nekoho z vas zajimalo, tak na to urcite mrknete |
Zdar, určitě se na to podívám, a tam bude o tom CF něco říkat, nějaký ukázky apod.? Já ten pořad moc neznám. Jo a kdy přesně a na čem to dávají? |
ČT1 21.35 - uvidíme. buď ho Kraus trapně urazí nebo se něco dozvíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
| pxicho napsal: |
ČT1 21.35 - uvidíme. buď ho Kraus trapně urazí nebo se něco dozvíme... |
Je to především talk show dělaná pro zábavu lidí, takže nějaké podrobnější informace o crossfitu pudou určitě stranou a pan Kraus jako vždy zařidí parádní zábavu pro široké spektrum lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá duben 23, 2010 5:40 pm Předmět: |
|
|
Dneska takovy domaci CROSSFIT
Jel jsem to bez rozcvicky
400 metru beh
40 kettlebell swing 20kg
40 burpees
40 ball slam
40 kliku
40 drepu
40 vyrazu s kettlebellem
400 metru beh
10 burpees
TIME :24:26
Priste si musim vzit nejaky rukavice, protoze mam porezany ruce od dlazby co mame u baraku
No a pak POSILOVNA
Mrtvoly :3x6x100,2x5x105 (proste parada...mrtvoly bych mohl jet celej den a vubec by mi to nevadilo)
Benc h:2x8x70,2x6x70
Shyby :3x7xVV,2x5x5kg,5x7.5kg
Bricho :Zvedani nohou ve visu a zkracovacky (bralo to neskutecne)
Vic sem nedal, jelikoz jsem pospichal do prace, kam jsem stejnak prisel pozde  ...zitra mam dvanactku, tak si trochu privstanu a zajdu do posilovny na nohy a ruce
Nezapomente... 21:35 CT1
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so duben 24, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
POSILOVNA
Drepy :6x5x80
Zakopy :4x8x45
Pushpressy :4x8x40
Biceps s EZ a tricepsovy kliky :3x8x30? a 3x12 (tohle fakt netusim...bylo tam nejaky podivny zavazi)
Totalni nestihacka...nestihnul jsem lytka a bricho a i ty ruce staly za hovno.
Bazen :20 bazenu svizne a 10 jen takovy blbustky s packama
Nejak nemam naladu psat...sem utahanej a rano zas musim brzo vstavat
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
Domaci CROSSFIT
5 shybu
10 kliku
15 drepu
Start v kazdou celou a plan byl vydrzet 20 kol....ale musel jsem tam vlozi minutovy pauzy navic....a ty byly po 10 kole, po 16 kole a po 20 kole...nakonec jsem jich vydrzel 25...ale vic ani trochu  ...delal jsem to v posilce a misto toho, abych tam sel, tak sem tam bezel...takze nejak kilometr a pul...to samy zpatky.....no a odpoledne sem si dal jeste 100 burpees .... time :13:05
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 26, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
21-15-9
Thrusters (30kg)
Knees-to-elbows
Burpees
TIME :14:25
No bylo to hrozny...po ty vcerejsi nalozi jsem skoro ani nemohl vstat z postele
No a uz par dni si zahravam s myslenkou, ze prejdu na paleo diet...respektive uz 2 dny podle toho jedu a zatim mi to vyhovuje...takze to ozkousim....libi se mi, ze muzu jist ovoce kolik chci a hlavne ty orisky
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: út duben 27, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
5 Km veslo
TIME :19:22
Tak musim rict, ze to byl zatim snad muj nejhorsi zazitek z Xfitu....chtel jsem prestat uz asi po prvnich 500 metrech, jelikoz to bylo neskutecne tezky a hrozne me to sralo  ...kam se podela moje veslarska forma?? Ale na svoji obhajobu zase musim rict, ze rano jsem se probudil zase totalne rozbitej, takze je to vlastne uspech....i kdyz nekde v koutku duse jsem doufal, ze to dam pod 19 minut. Hrozne me stvalo, ze jsem se nemohl napit, jelikoz jsem mel uz za 3 minuty hroznou zizen...asi tak kolem 10 ty minuty jsem si pral, aby se objevil nekdo s brokovnici a ustrelil mi hlavu a tim ukoncil moje trapeni..no a aby toho nebylo malo, tak od 15 ty minuty mi zacalo vypovidat predlokti a uchop sel do kytek...no ale ten pocit, kdyz uz zbyva poslednich 100 metru a clovek vi, ze uz ma vyhrano je proste nepopsatelny
Crossfit jeste zitra a ve ctvrtek 1000% volno
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st duben 28, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
10x clean (45kg) x5 (rest 90 sec)
2 minuty rest
30x kolibky x5 (rest 60 sec)
2 minuty rest
20x kettlebell swing (20kg) x5 (rest 30 sec)
Tentokrat to nebylo na cas, ale na vahy....ty pauzy jsou tam jen kvuli tomu, aby se nepresahl cas odpocinku....takze treba u clean pauza max 90 sec, ale jel jsem uz po minute...no ale u kettlebellu to moc neslo
No ale byl jsem zpocenej slusne
No a ode dneska zacinam 30ti denni obdobi paleo diet...takze jen maso, zelenina a hoooodne tuku... nic vic ...snad to vydrzim a snad mi to bude myslet u statnic
|
|
| nahoru |
|
 |
Rischard1
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 10:33 pm Předmět: |
|
|
30ti denni obdobi paleo diet...takze jen maso, zelenina a hoooodne tuku...nic vic.
to je neco jako CKD?
a jeste jeden dotaz v treningu pises ze delaz kolibky jako totalnymu neznalci vysvetli mi ten cvik prosim te. _________________ Rischard objevitel prvni !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá duben 30, 2010 6:23 am Předmět: |
|
|
jj...neco jako CKD...akorat bez cukrovani  ...obcas tam muzes pridat jeden kus ovoce a par orisku ...po tech 30 dnech si telo zvykne brat energii z tuku a ne ze sacharidu, coz ma radu vyhod....a hlavne se to prejevi na nalade a celkovy chuti do zivota a v neposledni rade, taky pri cviceni
No a ty kolibky...kdyz se delaji sedlehy, tal se delaji na specialni podlozce, ktera se polozi pod bedra a ktera je trochu ztezuje...ale jinak jde nahradit treba srolovanym rucnikem...no a kolibky jsou v podstate hyperextenze akorat na zemi...lehnes si, das si tu podlozku pod panev a zvedas trup
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so květen 01, 2010 7:17 am Předmět: |
|
|
Tak vcerejsi CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
1000 metru veslo
40 kettlebell swings (20 kg)
40 pushpress (40 kg)
40 celni drep (40 kg)
30 ballslam
30 kliku
30 vypadu na kazdou nohu (2x9 kg nad hlavou)
20 shybu
20 V-Ups
20 burpees
1000 metru beh
TIME :45:30
No bylo to moc zajimave  ...mam pocit, ze uz se ta paleo diet zacina projevovat.Shyby mi sly jedna basen, ale treba drepy nesly vubec...No a nejhorsi byly ty vypady ale...takhle to vypada asi lehce, ale mit pri tom ty cinky nad hlavou, tak to je neco neskutecnyho
Za posledni 3 dny jsem shodil 3 kila, takze doufam, ze to je jen obsah strev...ale bricho mam plochy jako nikdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Rischard1
|
Zaslal: so květen 01, 2010 10:00 am Předmět: |
|
|
pridej nejaka fota a miri at muzem hodnotit uspechy.
hodne stesti. _________________ Rischard objevitel prvni !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|