|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: so květen 01, 2010 10:13 am Předmět: |
|
|
jedes fakt moc pekne  jeden z mala zajimavejch logu tady, preju hodne vule a sily do dalsiho cviceni (a taky do ty sileny diety ted)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: so květen 01, 2010 10:34 am Předmět: |
|
|
Rischard: Fota budou snad nekdy v prubehu vikendu...uvidim, jak se k tomu dokopu....ale ver, ze na nich neni nic prevratnyho...co by na nich taky bylo, kdyz merim 194 cm a vazim jen 79 kilo
Luster: Jj diky....aspon vim, ze to tu par lidi cte a ze si to nepisu jen tak pro sebe. No ta dieta je zatim docela v pohode....na sachry nemam vubec chut, coz bych nikdy neveril....sice me jeste docela stve, kdyz nekdo predemnou ji treba nejakou susenku atd, ale verim, ze se to zlepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Rischard1
|
Zaslal: so květen 01, 2010 1:03 pm Předmět: |
|
|
no to mne napadlo z toho duvodu ze si myslim ze je u tebe zbytecne drzet dietu. ale uvidime podle foto. _________________ Rischard objevitel prvni !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so květen 01, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Rischard1 napsal: | no to mne napadlo z toho duvodu ze si myslim ze je u tebe zbytecne drzet dietu. ale uvidime podle foto. | No ona to neni dieta. Je to proste zivotni styl bych rekl ...drzim to hlavne kvuli zlepseni v crossfitu..pokud vysledky nebudou, tak se na to samozrejme vykaslu....ono na paleo diet pribirat je dost tezky, protoze do sebe musis dostat minimalne 300 gramu tuku denne a to moc nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so květen 01, 2010 4:16 pm Předmět: |
|
|
Domaci CROSSFIT
(30 vterin vydrz ve stojce (musel jsem byt opreny o zed )
30 vterin vydrz ve drepu)
x 5
Tohle jsem si dal, jelikoz jsem mel neco naplanovyneho na odpoledne a mel jsem malo casu.
No a tohle jsem si dal, kdyz se moje plany na odpoledne rozpadly
(25 double-unders
50 drepu)
x 5
TIME :16:56
Cas nebyl vubec zadna slava a to hned z nekolika duvodu....mam ze vcerejska nohy uplne na maderu, takze jsem nedokazal udelat vic, jak 20 drepu v kuse. A ty double-unders jsem zkousel taky asi po 3 v zivote  ...ale uz jich dokazu udelat 16 v kuse
Kdyz bude v praci dneska malo lidi, tak si pujdu trochu zaplavat....chtel bych aspon kilometr
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Rischard1
|
Zaslal: ne květen 02, 2010 10:40 am Předmět: |
|
|
hele vono je to osemetny ja v prvnim tydnu CKD taky schodil hodne ale tejden od tejdne to slo hur. telo si zvykne. _________________ Rischard objevitel prvni !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 03, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
Rischard: No ja tedka zkousim novou strategii...a rika se ji GOMAD (4 litry plnotucnyho mlika denne....tak schvalne co to udela)
Vcera POSILOVNA
No i kdyz by se tomu tak ani rikat nemelo....nejak sem to neodhadl s casem a nakonec jsem mel asi jen 20 minut  ...tak jsem si zkusil mrtvoly a maxko
5x60
5x100
5x110
3x120
3x130
1x140 (pekne to vyklouzavalo)
1x145 (tohle byl fail, nahoru bych to vytahnul v pohode, ale leva ruka selhala)
Musim se naucit zamek...jelikoz tu cinku taham nadhatem, tak mi to pak vypadava
Dneska POSILOVNA
Dneska jsem sice cas mel, ale zase nebyla nalada
Bench:5x60,5x70,4x5x75
Tlaky s JR:3x8x20
Nejaky nacvicovani na hrazde
Predkopy:8x40 (jen jedna serie, protoze sem se musel delit s pritelkyni a hrozne me sralo, to furt prenastavovat)
Proste tragedie no...ale polepsim se
CROSSFIT
CFW
(strecink
10 drepu
10 sedlehu
10 kolibek
10 kliku na kruzich
10 kliku na bradlech
10 shybu) x 3
WOD
"Andy O" (na pocest Andyho dnesnich narozenin  )
1000 metru veslo
(11 burpees
11 clean and press
11 shybu) x 3
TIME :17:04
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 03, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
Tak sem to myslel  ...ale kdyz mam jednu ruku podhmatem (levou), tak se u toho hrizne kroutim a tezsi vahy ano neodlepim od zeme....a s lehkejma mi to jde uplne v klidu  ...budu muset potrenovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
Zaslal: po květen 03, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
To nevim jak to dokážeš.. mě to připadá naprosto přirozený a nemám s tim problém. Plus to střídám.. jednu sérii levá podhmat, pravá nadhmat.. další naopak _________________ "ONE OF A KIND"
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po květen 03, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
Cocmane, nechci ti tady spamovat, ale nemoh bys sem. prosim, soupnout nacrt svyho denniho jidelnicku? Docela by me to zajimalo... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 03, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
Darion: V pohode
Snidane: 5 vajicek (3 cely a 2 bilky), orisky, olej, mliko
Svacina:Orisky,smetanovy jogurt  , troska ovoce (boruvky hlavne)
Obed:Kureci nebo hovezi, hooodne zeleniny (prevazne brokolice), olej, mliko
Svacina:Orisky, smetanovy jogurt, mliko
Svacina:Orisky, smetanovy jogurt, mliko, boruvky
Vecere:To same jako obed
Pred spanim vetsinou protein a trocha orisku
To mliko je plnotucny a denne ho jsou vetsinou tak 3 litry. No a kdyz mam po posilovne a nebo po crossfitu, tak davam protein a banan...jinak nic
Takhle to drzim teprve druhy den, takze to neni moc objektivni....ale jinak jsem to drzel bez toho mlika a o to vic jsem tam daval olej
No a obcas si dam treba syr nebo tak...Jo a zeleninu davam i v prubehu dne, ale to sem nepisu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 03, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
Jen bych měl takovou přípomínku k tomu mléku. Mě připadá, že jsem furt tak nějak zahleněnej, a to piju mléko ráno a k proteinu, takže to bude tak 400-450ml denně max. 3-4l mi připadá jako opravdu extrém a myslím že všeho moc škodí, ale uvidíš jak na tom budeš ty, ale mě se to nezdá :-/. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 03, 2010 8:21 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, ze mi mliko a mlecny vyrobky obecne nedlaji problemy, tak to snad bude v pohode....uvidim...cetl jsem o tom nejaky studie a bylo to dost zajimavy...a taky se to nebude drzet dlouho...jen po dobu jednoho mesice...dokud trochu nepriberu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|