Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
badevil

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, no tak kazdej fandi nekomu jinymu . Ja verim, ze kdyby nebyli policajti svazani debilnima pravidlama, tak jim daji co proto.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Hm, no tak kazdej fandi nekomu jinymu . Ja verim, ze kdyby nebyli policajti svazani debilnima pravidlama, tak jim daji co proto.

To si piš
Mattoni

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:

citace:
Situace se poté na chvíli uklidnila a vypadalo to, že je po všem. Některým chacharům a především chacharkám nebylo v této atmosféře nejlépe a hodlali tribunu za brankou opustit. To však už byli těžkooděnci nahoře u východu z tribuny, kde neprostupně blokovali východy s odůvodněním, že jen plní rozkaz.
Následovaly oboustranné verbální provokace, které někteří policisté nevstřebali a rozhodli se na tribuně udělat „pořádek".

...
mysH

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattoni napsal:
Hele a to do nich maj jako střílet ostrejma ? Jsme v 21. století...

ty mozna, vetsina lidi taky .. ale tyhle dobytci ne ..
Mattoni

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
badevil napsal:

To si piš

Ale zas chápu že musí bejt strašně psychicky náročný když vám stovky lidí nadávaj,plivaj,hážou na vás všechno co maj po ruce a vy musíte dělat to co vám nařídí někdo nahoře...čili stát.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattoni napsal:
Frozz. napsal:
badevil napsal:

To si piš

Ale zas chápu že musí bejt strašně psychicky náročný když vám stovky lidí nadávaj,plivaj,hážou na vás všechno co maj po ruce a vy musíte dělat to co vám nařídí někdo nahoře...čili stát.

To určitě musí bejt, jelikož bych chtěl k SPJ (speciální pořádková jednotka) , tak mě tyhle videa dost zajímají, ale pro ty policisty to není vůbec lehké, vypatlaný hlavy jsou v přesile, použijou všechno co jim přijde pod ruku (ostrý předměty, flašky, šutry ..), takže v takovém případě bych byl PRO, aby policajti směli použít gumové projektily, protože takhle před těma ""fanouškama"" respekt opravdu nemají. Prostě někdo bude v první řadě, přiblíží se a zaútočí, tak by ji hned měl, ale ono se to takhle lehce povídá, realita je jiná, upřímně být tam, tak bych se taky bál. Stačí jedna chyba ve formaci, nechají tam policajta samotného, a dostane jak pes . Co si budem povídat, ti vypatlanci nejsou žádní vychrtlíci, ale většinou pořádní chlapi (nebo aspoň v těch mikinách vypadají)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=4034

Muze me nekdo vysvetlil proc ti policajti do nich nevysypou par zasobniku? Me napada jedinej duvod a to, ze je pro tyhle zmrdy skoda kulky

http://www.rozzlobenimuzi.com/index.php?linkid=12057-ruska_policie_dela_poradek_.htm
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
badevil

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak se prisli porvat, tak to maji mit ne?

Ale v rusku to funguje trosku jinak no..
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
badevil napsal:

Muze me nekdo vysvetlil proc ti policajti do nich nevysypou par zasobniku? Me napada jedinej duvod a to, ze je pro tyhle zmrdy skoda kulky

http://www.rozzlobenimuzi.com/index.php?linkid=12057-ruska_policie_dela_poradek_.htm

Typico to je frajerina jak svina ... ti borci maji absolutne muj respekt, nalitnout tam bez protiuderaku, akorat neprustrelka, jinak hadry a baret ... me poser zada ...
Takhle to ma vypadat ... delas bordel, dostanes pres drzku ... doprdele s humanismem ... ti zmrdi si to priste rozmysli delat nejakej bordel ...
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádný sraní. Hlavně ti "fandové" to asi trochu nečekali.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
badevil

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
NUMM3R™ napsal:
badevil napsal:

Typico to je frajerina jak svina ... ti borci maji absolutne muj respekt, nalitnout tam bez protiuderaku, akorat neprustrelka, jinak hadry a baret ... me poser zada ...
Takhle to ma vypadat ... delas bordel, dostanes pres drzku ... doprdele s humanismem ... ti zmrdi si to priste rozmysli delat nejakej bordel ...

presne tak. oni se jdou porvat, tak to maji mit.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sere me ze sem prisel o 8600 Kc. Dival sem se na nas novy sluzebni tel. na internet a za par hodin tak naskocilo skoro 9000 Kc.
Thorius
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2010 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě zase čorky cikánské totálně vybílili auto včetně dokladů:)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/200271-deti-ubily-v-kosicke-zoo-tucnaka-darovaneho-z-prahy.html

Kurvy ... ty decka sou cim dal tim vetsi hajzlove ...

http://korzar.sme.sk/c/5385265/tucniaka-deti-neukamenovali-zrejme-sa-otravil-ropuchou.html
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá květen 21, 2010 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejne sou dnesni decka strasny smradi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: