|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
badevil

|
Zaslal: st květen 19, 2010 3:55 pm Předmět: |
|
|
Hm, no tak kazdej fandi nekomu jinymu  . Ja verim, ze kdyby nebyli policajti svazani debilnima pravidlama, tak jim daji co proto.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:00 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Hm, no tak kazdej fandi nekomu jinymu . Ja verim, ze kdyby nebyli policajti svazani debilnima pravidlama, tak jim daji co proto. |
| citace: | Situace se poté na chvíli uklidnila a vypadalo to, že je po všem. Některým chacharům a především chacharkám nebylo v této atmosféře nejlépe a hodlali tribunu za brankou opustit. To však už byli těžkooděnci nahoře u východu z tribuny, kde neprostupně blokovali východy s odůvodněním, že jen plní rozkaz.
Následovaly oboustranné verbální provokace, které někteří policisté nevstřebali a rozhodli se na tribuně udělat „pořádek". |
... _________________ Ovšem nejlepší je, když to tak přeženete a ještě zvracíte kamoš mě ve středu píše, že je rád, že už má 71 kg- uprostřed dne, jenomže se v pátek opil a mockrát vyzvracel a pak měl 66 kg tot příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | Hele a to do nich maj jako střílet ostrejma ? Jsme v 21. století... |
ty mozna, vetsina lidi taky .. ale tyhle dobytci ne ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | badevil napsal: | Hm, no tak kazdej fandi nekomu jinymu . Ja verim, ze kdyby nebyli policajti svazani debilnima pravidlama, tak jim daji co proto. |
To si piš |
Ale zas chápu že musí bejt strašně psychicky náročný když vám stovky lidí nadávaj,plivaj,hážou na vás všechno co maj po ruce a vy musíte dělat to co vám nařídí někdo nahoře...čili stát. _________________ Ovšem nejlepší je, když to tak přeženete a ještě zvracíte kamoš mě ve středu píše, že je rád, že už má 71 kg- uprostřed dne, jenomže se v pátek opil a mockrát vyzvracel a pak měl 66 kg tot příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Frozz. napsal: | | badevil napsal: | Hm, no tak kazdej fandi nekomu jinymu . Ja verim, ze kdyby nebyli policajti svazani debilnima pravidlama, tak jim daji co proto. |
To si piš |
Ale zas chápu že musí bejt strašně psychicky náročný když vám stovky lidí nadávaj,plivaj,hážou na vás všechno co maj po ruce a vy musíte dělat to co vám nařídí někdo nahoře...čili stát. |
To určitě musí bejt, jelikož bych chtěl k SPJ (speciální pořádková jednotka) , tak mě tyhle videa dost zajímají, ale pro ty policisty to není vůbec lehké, vypatlaný hlavy jsou v přesile, použijou všechno co jim přijde pod ruku (ostrý předměty, flašky, šutry ..), takže v takovém případě bych byl PRO, aby policajti směli použít gumové projektily, protože takhle před těma ""fanouškama"" respekt opravdu nemají. Prostě někdo bude v první řadě, přiblíží se a zaútočí, tak by ji hned měl, ale ono se to takhle lehce povídá, realita je jiná, upřímně být tam, tak bych se taky bál. Stačí jedna chyba ve formaci, nechají tam policajta samotného, a dostane jak pes . Co si budem povídat, ti vypatlanci nejsou žádní vychrtlíci, ale většinou pořádní chlapi (nebo aspoň v těch mikinách vypadají) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:35 pm Předmět: |
|
|
Vsak se prisli porvat, tak to maji mit ne?
Ale v rusku to funguje trosku jinak no..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
Typico to je frajerina jak svina ... ti borci maji absolutne muj respekt, nalitnout tam bez protiuderaku, akorat neprustrelka, jinak hadry a baret ... me poser zada ...
Takhle to ma vypadat ... delas bordel, dostanes pres drzku ... doprdele s humanismem ... ti zmrdi si to priste rozmysli delat nejakej bordel ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:43 pm Předmět: |
|
|
Žádný sraní. Hlavně ti "fandové" to asi trochu nečekali. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: |
Typico to je frajerina jak svina ... ti borci maji absolutne muj respekt, nalitnout tam bez protiuderaku, akorat neprustrelka, jinak hadry a baret ... me poser zada ...
Takhle to ma vypadat ... delas bordel, dostanes pres drzku ... doprdele s humanismem ... ti zmrdi si to priste rozmysli delat nejakej bordel ... |
presne tak. oni se jdou porvat, tak to maji mit.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: st květen 19, 2010 4:57 pm Předmět: |
|
|
Mě zase čorky cikánské totálně vybílili auto včetně dokladů:)
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 7:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 8:06 am Předmět: |
|
|
Stejne sou dnesni decka strasny smradi _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|