|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
michal33
|
Zaslal: st duben 14, 2010 8:34 pm Předmět: mutant mass |
|
|
Takze predevcirem me dosel mutant mass cokolada, musim teda rict ze je silene sladkej a to si k tem 2odmerkam (cca130g) davam cca 700ml vody a to je pro me docela sila:D, rozpustnost je perfektni, jen ta sladkost mi dela docela problemy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
michal33
|
Zaslal: pá duben 16, 2010 5:12 pm Předmět: mutant mass |
|
|
Ahoj, po tom jak jsem v predchozim prispevku psal o koupi gaineru mutant mass, tu mam jeden "problem"...po davce gaineru (at jeto pred trenikem nebo kdykoli jindy) 2 x odmerka= cca 135g s pul - 700ml vody se mi vzdycky tak po 5minutach co gainer vypiju udela spatne...boli me hlava, je mi lehce na zvraceni a jsem ospalej, trva to pokazde tak 30-45minut a pak to spadne a energie me stoupne o 200%...nema nebo nemel nekdo podobny problem a jestli to nejak vyresil? budu rad za kazdou radu
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 5:30 pm Předmět: Re: mutant mass |
|
|
| michal33 napsal: | | Ahoj, po tom jak jsem v predchozim prispevku psal o koupi gaineru mutant mass, tu mam jeden "problem"...po davce gaineru (at jeto pred trenikem nebo kdykoli jindy) 2 x odmerka= cca 135g s pul - 700ml vody se mi vzdycky tak po 5minutach co gainer vypiju udela spatne...boli me hlava, je mi lehce na zvraceni a jsem ospalej, trva to pokazde tak 30-45minut a pak to spadne a energie me stoupne o 200%...nema nebo nemel nekdo podobny problem a jestli to nejak vyresil? budu rad za kazdou radu |
Ty voe nemáš cukrovku? _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
michal33
|
Zaslal: pá duben 16, 2010 5:36 pm Předmět: |
|
|
xD, ted si me zaskocil, ja doufam ze jako ne, cukrovku nepoznas vid...je fakt ze pri si nejdriv dam pulku vypiju a pohoda, pak se vrhnu na druhou pulku a tu vypiju a uz mi je pak zle
a nemuze to byt tim davkovanim...cca 130g 2velky odmerky ktery maj 70g je dost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
kdyžtak napiš, kolik ti je a kolik vážíš... ale stejně 130g zas tolik není, takže tim to asi nebude... _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
michal33
|
Zaslal: pá duben 16, 2010 6:19 pm Předmět: mutant |
|
|
je mi cerstve 18 a vazim nakejch 67kg...cvicim cca pul roku...180cm vyska
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá duben 16, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
Podívej, 130g mutanta obsahuje ale 90g sacharidů...
A vzhledem k tomu, že jsi asi dost citlivý na cukr je to jako jednorázová dávka až moc velký množství. Tak si ji prostě rozděl na dvě části a vypij po půl hodině...
Uvidíš, co to bude dělat _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
michal33
|
Zaslal: pá duben 16, 2010 8:55 pm Předmět: mutant |
|
|
oki diky, budu to teda tak delat, vazne by se me nechtelo vyhazovat 6.5 kg novy gaineru=)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: st květen 05, 2010 9:10 am Předmět: |
|
|
Lidi, mám dilema  poraďte když tak někdo s vaší zkušenosti, rozhoduji se mezi Giant Mega Mass 4000 nebo Mutant Mass Gainer a ještě příchuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 7:51 am Předmět: |
|
|
Jsou po gaineru nějaké znatelnější rozdíly,než když budu dávat obyčejně maldodextrin?
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: čt květen 20, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
Mutant Mass , jaký máte názor... jak chutná jahoda?:-) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jary24
|
Zaslal: po květen 24, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
Nevíte jestli se v čechách daji sehnat produkty od OptimumHealth ?? Teď budu čtvrt roku v čechách a jejich gainer se mi dost osvědčil, kort za ty peníze... jestli máte někdo zdání? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | je zbytecne kupovat Gainer, kdyz muzu do preteinaku dat Maltodextrin? je to to same? |
vyjde to na stejno, ale "Compress B. I. G." se to těžko vyrovná
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: út červen 01, 2010 6:02 pm Předmět: home-made gainer |
|
|
chci se zeptat, v jakém, poměru umíchat glokózu a maltodextrin, abych měl optimální sachariďák po tréninku - pominu-li, že v něm nejsou proteiny. Mám obojího 2 kila...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|