Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
hele ja vas vidim!

Za to muže ocas huligeňátko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hooliganko

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vse na tebe Pepo bylo mysleno samozrejme ze srandy , vsichni ti Tvé výrobky a zlaté ruce můžem závidět
ale jak koukam zaciname tady mit dalsiho kutila , ze ernandesi , ale aby to fakt nedopadlo , ze ti v ruce zbyde topůrko a budeš po poli hledat kus železa

btw: komu říkáš ocas ty ocasu
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.5.2010

(Sledgehammer Swings: 20xleft, 20xright
Plyometrics pushups: 20x
Jump squats: 10)
x6

Trunk twist: 5x12
ABs Mix: 6xMax
Neck ex.: 4xMax

ad) Kladivo drží a nasada neulítává, akorat sem se třikrát netrefil do pneu a udělal sem jeden ďulek v podlaze a dva v aparátu. Pneu by mohla bejt tvrdší ale stačí to:). No a technicky to jedu že při reloadu du na špičky, dám tomu razanci a du za tim tělem......Hezky sem se zapotil
exploier

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
exploier napsal:

člověče ty fakt stínuješ 45 minut?Jak často máš přestávky a po kolika minutách?

No jak vidíš tak tempo není nikterak ohromující a je to očesaný na uplně zakladní pohyby aby se to dalo snest. Skoušel sem to aji s vytačením noh atd ale po 10min sem měl spalený špičky a v botech se mi to nechce jet.

Celou "stinovačku" (tedy 45min) jedu tempem jako na videu a to bez přestávky. Nebo teda přestávka max na 5sec jednou za 5min kvuli utření potu z ksichtu když už se to fakt nedá vydržet

no to musím vyzkoušet,ale čítám že po čtvrthodině padnu na podlahu
Pilný to hoch...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

exploier napsal:

Pilný to hoch...

Zkus , je to zas něco jinýho no:) Pusť si k tomu hudbu a jeto:). Ramena ti budou druhej den moc vděčný
exploier

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
exploier napsal:

Pilný to hoch...

Zkus , je to zas něco jinýho no:) Pusť si k tomu hudbu a jeto:). Ramena ti budou druhej den moc vděčný

jasný zkusím,dnes ale asi půjdu na trénink jestli to stihnu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ernandes

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.5.2010

chopping wood: 180min

ad)Zítra stoprocentně volno protože očekavam svalovku jak hajzl, ale bavilo mě to a připadal sem si jak Rocky připravujici se na Draga

Nějaký fotky:

A nakonec zasloužená odměna:

Freimen

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

štípání dřeva miluju, když jsem byl poprvé u přítelkyně loni v létě, štípal jsem dříví celé dopoledne až jsem měl do krve dlaně od prstenů :) a jak pak byly její maminka s babičkou úplně nadšené, jaký jsem pracovitý mladík
Ernandes

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
štípání dřeva miluju, když jsem byl poprvé u přítelkyně loni v létě, štípal jsem dříví celé dopoledne až jsem měl do krve dlaně od prstenů :) a jak pak byly její maminka s babičkou úplně nadšené, jaký jsem pracovitý mladík

Já taky sem tím uplně posedlej (asi nějakej komplex) .Minuli leto sem byl nachatě s přitekyní a byl tam takovej asi 100kg špalek a já ho štípal asi pul dne a až bylo hotovo tak sem sundal rukavice a klepal sme se jak dostihovej kůň po závodech (jak někdo řekl) a ona se tak divně dívala .Je to taková osobní výzva
Freimen

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on je to skvělý relax, určitě to souvisí ale s tím, jak Rudolf II. v pohádce Císařův pekař pekařův císař vždycky potřeboval rozmlátit nějakou vázu
Poman

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pánové, až pojedu příště domů, tak můžete jen se mnou, vy se můžete pár dní skvěle bavit štípánim a já se budu moct válet
Ernandes

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
on je to skvělý relax, určitě to souvisí ale s tím, jak Rudolf II. v pohádce Císařův pekař pekařův císař vždycky potřeboval rozmlátit nějakou vázu

Potřeba destrukce?=D. Skvěle se mi osvědčilo když sem měl v pulce prace hovor kterej mě nasral a pak sem ty mokrý 30cm dlouhý špalky štípal na jednu ránu
Ernandes

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Pánové, až pojedu příště domů, tak můžete jen se mnou, vy se můžete pár dní skvěle bavit štípánim a já se budu moct válet

Nahodou je to skvělej způsob procvičení těla. Je to takovej atipickej pohyb že tim procvičíš svaly o kterých ani nevíš že je máš Teda ja rozhodně
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

štípání je dobrý, ale skládání do rázů mě nebaví xD Minulej rok jsem roval asi 15 kubiku spalku a uz me z toho fakt... xD

Btw cim si stipal ten 100kg špalek?
Ernandes

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
štípání je dobrý, ale skládání do rázů mě nebaví xD Minulej rok jsem roval asi 15 kubiku spalku a uz me z toho fakt... xD

Btw cim si stipal ten 100kg špalek?

1,5kg a 1kg sekerou bo nějakej kokot stopil klíny.Byla to hokna jak sviň.

Edit: navíc to byl kmen v místě kde začíná větvit kořeny.Takže sem to musle sekan na 2cm třísky. Ale aspoň to bylo stabilní a nekejvalo se to:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: