|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
hooliganko
|
Zaslal: út červen 08, 2010 4:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 08, 2010 10:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Tak se nakonec rozhoduju mezi těmahle: (čoko)
obchod.ronnie.cz/s-500-super-mega-mass-4000.html
obchod.ronnie.cz/s-2719-hardcore-gain-21.html
Složení apod. je téměř totožné, jde mi jen o vaši zkušenost, měli stě je někdo? Jaká byla chuť? Dík |
jak se vubec nekdo muze rozhodovat mezi weiderem a extrifitem to je preci jasna volba
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 9:53 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Chlapi, doporučte kvalitní sachariďák, ale v menší gramáži, protože např. COMPRESS B.I.G., MUTANT MASS apod. jsou jen 6kg+ (proč se nedělají menší gramáže jako u proteinů? ). Dík |
proc se nedelaji mensi gramaze? protoze se toho taky bere podstatne vic, nez protejnu... Mas davku treba nejaky 140g. Ja naopak nadavam, proc se nedelaji bezne treba 20kg pytle. Samozrejme si ho muzu koupit, ale pak si to sam ochucovat :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 9:54 am Předmět: |
|
|
| tvrdokozus napsal: |
jak se vubec nekdo muze rozhodovat mezi weiderem a extrifitem to je preci jasna volba |
Khajo - 3kg, ale i tak to je dost, no co aspoň mi to dlouho vydrží.
Tvrdokozus - vzhledem k tomu, že si tam nedal smějícího se smajlíka, tak nevím, jestli to myslíš vážně nebo je to ironie _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 9:58 am Předmět: |
|
|
myslim to vazne, zadna ironie!!! rad bych rekl nazor na tu jednu znacku, ale oni by mi dali BAN... Ber to proste tak, ze weider uz je lety odzkouseny vynikajici sacharidak, je to ,,americka vec,, takze chutove se tomu jen tak neco nevyrovna. A pokud mas original z ameriky, tak ver tomu, ze ani kvalitou se tomu vetsina znacek ani nepriblizi. Ano, jen se do me pustte, ale nekdy si prectete vysledky laboratornich testu. Ja osobne (hlavne na proteiny) doporucuji promil. Kvalita uzasna, chut se ted nekomu nelibi, ale mne to prijde OK. Co ja vim, tak zadna jina ceska firma si tu cistou bilkovinu nevyrabi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 10:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 10:28 am Předmět: |
|
|
| tvrdokozus napsal: | | myslim to vazne, zadna ironie!!! rad bych rekl nazor na tu jednu znacku, ale oni by mi dali BAN... Ber to proste tak, ze weider uz je lety odzkouseny vynikajici sacharidak, je to ,,americka vec,, takze chutove se tomu jen tak neco nevyrovna. A pokud mas original z ameriky, tak ver tomu, ze ani kvalitou se tomu vetsina znacek ani nepriblizi. Ano, jen se do me pustte, ale nekdy si prectete vysledky laboratornich testu. Ja osobne (hlavne na proteiny) doporucuji promil. Kvalita uzasna, chut se ted nekomu nelibi, ale mne to prijde OK. Co ja vim, tak zadna jina ceska firma si tu cistou bilkovinu nevyrabi... |
Originál z Ameriky tu jen tak nekoupíš, hádej schválně proč, když ji tak obhajuješ.
Podle tebe:
Amerika = chuťově bezkonkurenční
Amerika = kvalitativně bezkonkurenční
A jelikož promil si vyrábí svoji syrovátku, tak je prostě taky nejlepší.
Nechci být sprostý, ale měl by jsi si vytáhnout hlavu ze zadnice a porozhlédnout se trochu _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 10:39 am Předmět: |
|
|
Proc jsem obhajoval Ameriku, kdyz ji vlastne nemam rad. Je to naprosto jednoduche... Je to o povaze zakazniku. Kdyby ty doplnky nebyly chutove excelentni, pak to tam proste nikdo nekoupi.. A zadruhe, kvalita u tech nej znacek musi byt 100% jednak kvuli obrovske konkurenci a zadruhe opet zakaznici. U nas pokud neco neni kvalitni, tak se nic nedeje, ale tam se hned kazdy soudi a tak, proto si tam vetsinou nemuzou nic dovolit. Nekoupis jen tak originaly? Ale jo, neni to zase tak tezke!!! Jen tak mimochodem, ten promil vysel jako kvalitativne nejlepsi i v nezavislych testech, takze nevim, co si mam kam strkat. Jedna vec je kvalita a druha vec je reklama, kazda sazi na neco druheho. Napr protejny od te jedne firmy jsou tak uzasne, ze kdyz jsem si to ochutnal, necitil jsem absolutne zadnou bilkovinu, max nejakou sojovou, tomu se fakt rika kvalite, v zivote bych si to nekoupil. Ale dost, konec, kadfy tady je ten nejchytrejsi, tak uz nebudu reagovat. Chtelo by to nejake forum, ktere neni prilozeno rovnou k prodeji doplnku...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 11:00 am Předmět: |
|
|
Nestyď se a pošli sem do éteru tvé testy ohledně kvality proteinu. Zde na Ronnie se dělaly pouze kvantitativní testy, kromě procentuálního obsahu proteinu se člověk nic jiného nedozvěděl. Takže tvé nezávislé testy bude zajímat opravdu hodně lidí zde na fóru, nenechávej si to pro sebe.
V Americe se dokáží soudit kvůli každý blbosti, ale myslíš, že lidi si tam zaplatí laboratorní test jen aby se pak s dotyčnou firmou soudili?
| tvrdokozus napsal: | | Je to o povaze zakazniku. Kdyby ty doplnky nebyly chutove excelentni, pak to tam proste nikdo nekoupi.. A zadruhe, kvalita u tech nej znacek musi byt 100% jednak kvuli obrovske konkurenci a zadruhe opet zakaznici. |
A ty si myslíš, že Češi si nechají srát na hlavu tím, že když jim něco nechutná, tak si to stále dokola kupují? Nebo, že zde kvalita nemusí být 100%? Kde to žiješ?
| tvrdokozus napsal: | | necitil jsem absolutne zadnou bilkovinu |
Jestli dokážeš porovnat takhle proteiny, tak před tebou smekám, to nedokáže nikdo, jelikož čistá bílkovina je bezchuti, bezbarvy a bezzápachu. Chuť záleží už jen na výrobci, jaká ochucovadla použije a v jakém množství.
Jak kvalitní je protein, to tady nikdo z nás nepozná, pouze se může udělat laboratorní test se zaměřením na složení proteinu. Zde na Ronnie, jak už jsem zmínil, se dělaly testy na množství bílkovin ve výrobku, podívej se jak dopadly ty tvé americké značky a jak české, pak tu prosím obhajuj americké výrobky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
jen drobna reakce, ikdyz jsem slibil neco jineho. Bilkovinu citis, hlavne po delsi dobe (natravenou). A v tech testech nebyly vyrobky z ameriky, ale tusim, ze nekde z bulharska nebo madarska, ted nevim presne. Neobhajuji americke znacky, jsem jen proti te jedne konkretni  . Ale jak rikam, at si koupi kazdy co chce, pak se akorat dostanu do takovychto rozpor. Kazdy ma nejake nazory na kazdy vyrobek, ja jen bohuzel vim, jak to v te firme bylo (je samozrejme mozna a pevne v to doufam, ze se to tam zmenilo). Omlouvam se tudiz za cokoliv co mohlo nekoho nejak urazit ci cokoliv jineho. No mel bych jeste par narazek, ale radsi nic...napr mi rekni, jak muze byt neco bez barvy  pokud to neni vzduch ci neco podobneho. Jinak o tom, ze si nechame s kvalitou srat na hlavu jsme znami.. Proc myslis, ze treba nanuky magnum jsou u nas uplne jine, nez jinde? Jinde jsou z mnohem kvalitnejsich surovin...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
Dobře, připouštím, že jsem z tý chemie zblbej natolik, že jsem řekl že bílkovina je bez barvy, ale je bílá, už to beru automaticky jako neutrální barvu, to ti klidně dám za pravdu.
Ale aby nedošlo k omylu, žádnou specifickou značku neobhajuji, jen mě zarazilo tvé tvrzení, že v Americe prodávají pouze kvalitu a tady se na to prdí. Uvědom si, že v EU jsou přísné normy, tady šmejd jen tak na trh nedostaneš, v Americe jsou normy volnější, právě tam bych se bál spíše nakupovat, pokud bych si žádal kvalitu.
Je to debata na delší lokte, takže se jdu raději učit, zkoušky volají. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|