|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
hooliganko
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
v americe neprodavaj sracky ? a co napr. PROTEINY VYRABENE Z MLEKA KRAV , DO KTERYCH CPOU RBH ? SUPLEMENTY , ZE KTERYCH MAJI SOUTEZICI POZITIVNI DOPINGOVE NALEZY ? _________________ osobne zkoumana treninkova analogie :
mesic treninku , strava : 2 oplatky s minerálkou
mesic odpocinku , strava : 2 oplatky s vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Khajo

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 10:36 pm Předmět: |
|
|
Mna by zaujimalo preco si proti Extrifitu... Pracoval si tam snad?
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út červen 15, 2010 3:09 pm Předmět: |
|
|
Je lepsie ako potreningovy napoj zvolit nejaky kvalitny gainer alebo je lepsie si namiesat glukozu/maltu s proteinom? (bez ohladu na cenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út červen 15, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Je lepsie ako potreningovy napoj zvolit nejaky kvalitny gainer alebo je lepsie si namiesat glukozu/maltu s proteinom? (bez ohladu na cenu) |
Co jsem tu četl, prý je to jedno. Ale levnější bude asi varianta protein+malta. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út červen 15, 2010 3:31 pm Předmět: |
|
|
Dost asi zalezi na zlozeni konkretneho gaineru. Vacsina gainerov teraz obsahuje pomer rychlych a pomalych cukrov, koli tomu aby sa mohol konzumovat aj pocas dna, preto neviem ci takyto gainer bude efektivna volba pre potreningovy napoj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Heeller
|
Zaslal: st červen 16, 2010 11:43 am Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenosti s gainerem Mass-tech od Muscletechu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st červen 16, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
| Heeller napsal: | | Máte někdo zkušenosti s gainerem Mass-tech od Muscletechu? |
Jednou jsem ho tu koupil ve sleve, mam jahodu
1) dela hrudky
2) jahoda mi vubec nechutna
3) jsem s toho nejaky cely ulepeny, uz jen jak mam na rukach trosku toho prasku
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: st červen 16, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
Takze nakoniec som sa rozhodol si kupit ako potreningovy napoj VitarGo. Som zvedavy co to je za zazrak. Da sa to vpohode kombinovat s kreatinom, pripadne s proteinom? Mohol by niekto napisat svoje skusenosti s Viratgom pls?
|
|
| nahoru |
|
 |
Heeller
|
Zaslal: st červen 16, 2010 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Heeller napsal: | | Máte někdo zkušenosti s gainerem Mass-tech od Muscletechu? |
Jednou jsem ho tu koupil ve sleve, mam jahodu
1) dela hrudky
2) jahoda mi vubec nechutna
3) jsem s toho nejaky cely ulepeny, uz jen jak mam na rukach trosku toho prasku |
A jak je to s nabíráním hmoty?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 11:01 am Předmět: |
|
|
inzerce:
Poridil jsem si dalsi baleni meho oblibeneho Compress BIG, ale bohuzel jsem omylem vzal banan misto cokolady. Banan mi opravdu nesedi, takze kdo by chtel cele baleni (chybi jedna 100g davka), dejte mi vedet, Nejlip z Prahy, po Praze vam to dovezu kamkoliv. cena: 1200,- _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
Zaslal: so červen 19, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
Mám menší dotaz,nevíte o nějaké firmě,co vyrábí bezlepkový sachariďáky?Zatím jsem narazil jenom na extrifit _________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: so červen 19, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Mňam napsal: | | Mám menší dotaz,nevíte o nějaké firmě,co vyrábí bezlepkový sachariďáky?Zatím jsem narazil jenom na extrifit |
Sachariďák jsem nikdy nekupoval, nicméně co vím, tak všechny výrobky od firmy All The Whey jsou bezlepkové. A pokud se znovu nepletu, tak ještě Pharma Gain od PhD je bezlepkový. Ostatní netuším, nezjišťoval jsem. Pokud máš konkrétní výrobek a netušíš, jestli je bezlepkový, tak se obrať přímo na výrobce. _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
Zaslal: so červen 19, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
All the whey sice vyrábí bezlepkový gainery,ale s tím jejich dávkováním by mi to vydrželo 14 dní Extrifit by měl vyrábět taky bezlepkový gainery,každopádně čekám od nich certifikát,protože napsat si to tam může každej.Jinak u toho Phd jsem nic o tom,že neobsahuje gluten nenašel _________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
Právě,že tam mají dávkování: jedna dávka 3x denně - dvě mezi jídly a třetí před spaním a jedna dávka má 155 g to znamená,že i kdybych bral jen dvě dávky denně,tak mi to vydrží 14 dní _________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|