Lunreal - monster madness!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Lunreal - monster madness!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Lunreal - monster madness!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 3:42 pm    Předmět: Trénink č.62 (193) Odpovědět s citátem

O Hai!

Vcerejsi trenalek:

BP
5x3x94kg
vpoho

MT
4x5x125kg
Taky lehky

Triceps horni kladka+provaz
5 serii

Biceps JC

10x14kg
7x20kg
5x22,5kg
4x25kg

A to bylo vse, priste zacinam 4. tyden, mt by mel jit urcite, bp nevim, uvidim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 5:56 pm    Předmět: Trénink č.63 (194) Odpovědět s citátem

O Hai!

Sokol Olomouc, 4. tyden moji rutiny:

MT
4x3x140kg easy
1x5x140kg jen tak na zkousku, byla sila

BP
3x6x90kg
1x5x90kg uz sem nemohl : (

Triceps kladka
x serii

A domu :), bench ultra slabej, porad stagnuju a nemuzu se z toho vyhrabat. Dojedu tenhle cyklus a asi zkusim split.
Cya
Lunreal

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2010 3:44 pm    Předmět: Trénink č. 64(195) Odpovědět s citátem

O Hai!

prepis pondelniho treninku:
minuly tyden jsem nestihl druhy trenink bohuzel : ( a navic mam malo cash na jidlo, tak docela solidne hubnu a odrazi se to na sile : (

MT
4x5x130kg
Tezsi, ale jeste o 5kg vic pujde pristi tyden.
Noha bolela, mezizeberni sval bolel jak svina..

BP
3x3x90kg
1x3x95kg

V plánu bylo 5x3x96kg coz normalne by nebyl problem, ale dnes proste sila zadna, rameno nejak bolelo.. asi ten bench zabalim celkove a vyzkousim na prsa uplne neco jineho, s ohledem na leve rameno.
Mozna multipress,mozna jednorucky,bradla..

Biceps na lavici

4x10x15kg

Triceps kladka+bricho zkracovacky

Ty zada nejsou vubec fajn, nelepsi se to, naopak zhorsuje. Zkusim se objednat k neurolozce, ale to bude objednaci doba tak mesic : ( Vcera jsem hral badbinton a zas me to chytlo.

Tak cya priste...
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červenec 05, 2010 10:07 pm    Předmět: Trénink č.65(196) Odpovědět s citátem

O Hai: (

Zapis ze dvou treninku:
1.
bp
4x5x80kg tezky

mt
3x145kg
tezky, vic se mi nechtelo

nakej bicak+tricak

2.
JC sikma
3x10x24kg
10x30kg

MT
2x5x135kg
tezky, vic bych nezvlad

bricho+3x7x20kg jc biceps+kliky bradla stroj 3x10xcosi

Vpodstate jen slabnu, malo jim, nemam motivaci cvicit, vsechno mozny me boli, tipl bych pretrenovani, ale vzhledem k tomu ze ted mesic cvicim 1x max 2x tydne tak nevim kde by se to tam vzalo : (. Ale tu chut cvicit proste absolutne postradam. Vaha jde taky dolu, momentalne asi 79-80kg. Nevim co s tim... ted to nejak dojedu, pristi tyden budu mit dovolenou. Po dovolene si zkusim udelat poradnej rozpis jidla a treninku, mozna vyzkouset klasickej split (?). Rad bych se zas nejak zlepsoval, momentalne jsem silove a svalove na urovni tak pred rokem aniz bych prestal trenovat : (. Cya
Lunreal

PříspěvekZaslal: so červenec 10, 2010 8:26 pm    Předmět: Trénink č.66 (197) Odpovědět s citátem

o hAI!

Dneska RCO trenink olomouc, rozhodl jsem se dat sanci ABA splitu, tak ted to nejak nakousnu a po dovolene asi rozjedu.

MT
8x60kg
5x90kg
4x110kg
3x130kg
3x140kg
5x150kg PR! nadhera
2x160k PR!g druhy opacko tezky
1x170kg PR! ultra tezky :)

Spokojenost, byly to sice kotouce od grunu, ale rekneme ze vazily to co pisou :D od ted MT 1x tydne nejspis, casem mozna zase 2x, vysledky to urcite melo.

Pritahy na stroji s oporou hrudniku
10x50kg
10x60kg
10x60kg

Ramena tlaky JC
3x10x7,5kg

Jen zkousim ty ramena od zacatku trochu trapit, mam pomerne nestabilni ramenni kloub v urcite poloze, tak ho zkusim precizni technikou a mensimi vahami spravit.

Pritahy kladky k brade
3x10x15kg tusim

Taky jen testovani ramene, tohle asi budu jezdit s bandazema na zapesti, jinak z toho i pekne citim trapezy

V poslednich par dnech jsem trochu poresil stravu a vykon na mrtvole hnedka lepsi, to mi dava motivaci do dalsiho trenovani, zkusim po dovolene bud rizenej objem nebo vlny, docela se tesim :)
Cya
Lunreal

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 7:39 pm    Předmět: Trénink č. 67 (198) Odpovědět s citátem

O Hai!

Tribuna olomouc, split kozy+ruce

Tlaky JC incline
3x10x30kg

Tlaky JC flat
3x7x30kg

Kliky bradla
4x10xbw

Kliky bradla stroj
10x80kg
10x90kg
8x90kg
7x90kg

Kladka triceps

4x12x40kg

Biceps EZ uzko
4x10x30kg

Biceps EZ siroko
4x8x30kg
+1x12x20kg nadhmat

Asi bych se mel drzet u splitu 3 cviky na kazdou partii, priste neco pridam, asi toho bylo malo..
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 9:56 pm    Předmět: Trénink č. 67 (198) Odpovědět s citátem

O Hai!

Sepisuju posledni 2 treninky:

MT
5x110kg
4x130kg
4x140kg
5x110kg

Po 2 tydenni pauze pomerne brutalni

Stahovani horni kladky + spodni kladky
4x8xcosi+4x10xcosi

Ramena tlaky + pritahy cinky k brade

2.trenink dnes:

JC rovna
4x10x30kg

JC sikma
3x8x30kg

Kliky bradla
4x12xbw

Kliky stroj
4x10x90kg

Stahovani kladky na triceps 3x10x malo

Biceps

5x10x14kg

nechutne me celej trenink bolelo predlokti pravy, jinak vsechno ok az na to jak to bylo tezky :)
Lunreal

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:02 pm    Předmět: Trénink č. 70 (201!) Odpovědět s citátem

O Hai!
2 minulé treninky jsem nejak nechtel zapisovat a ani za moc nestaly, porad slabnu a slabnu a tloustnu i kdyz mi vaha padá. Uz aby byla skola a konecne zacnu poradne zrat a trenovat.

Tlaky JC rovna
3x10x32kg

Tlaky JC sikma

3x7x32kg

Kliky bradla

1x12xbw
1x24xbw zkouska kolik dam max
2x10xbw

Kladka triceps
4x12x40kg

Biceps EZ
2x10x25kg

Biceps JC
5x10x16kg

Vaha: 78kg cca, od ledna sem shodil uz 9kg, hodne svalu slo dolu. Tuky zustaly :D

Cya
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 6:38 am    Předmět: Trénink č. 71 (202) Odpovědět s citátem

O Hai!

Dneska záda + ramena:

Veslovani v sede
1x8x40kg
4x8x60kg

MT
4x110kg
4x4x130kg

Pritahy VC v predklonu
5x8x70kg

Tlaky JC v sede
5x10x9kg

Pritahy kladky k brade
3x10xneco lehkyho

Priste zas kozy+triceps+biceps, cya
Lunreal

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:49 pm    Předmět: Trénink č.72 (203) Odpovědět s citátem

O Hai!

Tribuna:

JC tlaky rovna
1x15x20kg
2x15x24kg

JC tlaky sikma
7x32kg
8x32kg
10x32kg

Kliky na bradlech
3x14xbw

Kliky bradla stroj
10x80kg
2x10x90kg

Stahovani horni kladky na tricak
4x12x30kg byly to spis powerpressy, ale bralo to paradne

Biceps JC
4x10x14kg pekne technicky, pumpa

Biceps JC kladiva
3x5x20kg

Trochu me u toho zlobilo rameno...

Jinak trenink povedenej, bw 77,5kg : (
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci ti kecat do zivota, ale uz nekolik tydnu tu kecas, jak slabnes, ztracis svaly, pritom tuky zustavaji nebo dokonce tloustnes, vsechno te boli, nemas chut cvicit a ja nevim co jeste a nijak to evidentne neresis. Ja neco podobneho zazil take a nic jsem s tim nedelal, dokud se neobjevily i dalsi problemy a telo reklo STOP. Nebylo by dobre s tim neco delat?
Lunreal

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja se snazim to menit, stridam treninky, trochu pridavam na strave, ale porad to nejak neni ono, jako by hlava nechtela prepnout do toho stavu kdy sem se vecer po treninku uz nemohl dockat toho dalsiho a endorfiny litaly do stropu... Nejak to zmizelo. A pretrenovani? Ja mel skoro kazdych 6 tydnu aspon 7 dni volna nebo sem dokonce trenoval asi mesic jen 2x tydne.. Proste nevim jak ziskat zpet tu spravnou chut do trenovani a jidla, jen se motam na miste a vicemene skoro rok stagnuju. Myslis ze bych si mel dat vetsi pauzu?
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, kolik lidi tu muze rict, ze byli doopravdy pretrenovani a ne pouze pretazeni, coz je celkem bezne, ale ja osobne si troufam rict, ze jsem pretrenovany byl a bylo to jak nemoc. Unava se postupne kumulovala, ale porad jsem ty treninkynejak daval, vykony byly ok, ale mel jsem cimdal vetsi nechut do te posilovny chodit. Poslednich cca 10 dni to bylo jeste horsi a zacala klesat i vykonost, ale jeste jsem jel, myslel jsem si ze to vyresi zmena treninku a ze jsem asi nesmrtelnej nebo co , Pak to najednou vypuklo behem asi 2-3 dni a bylo to uz v takovem stadiu, ze ta nechut do cviceni byla takova, ze jsem ani do te posilovny uz nesel, nic me nebavilo, byl jsem podrazdeny, celkove mne chybela energie a chut do cehokoliv (krome jidla :) ) a k tomu mne pekne vylitl tlak, v tele se mne drzela voda, bolely me spodni zada a lokty (jeden loket uz dost vyrazne, ze jsem prakticky nemohl benchovat) a dalsi veci. Myslel jsem, ze si dam 3-4 dni pauzu, coz u pretazeni vzdy pomohlo, jenze tohle uz bylo vic nez pretazeni a unava a nechut se i pres odpoinek stale stupnovaly. Rekl bych, ze to vygradovalo tak po tydnu volna, pak se to postupne a hodne pomalu zacalo zlepsovat, ale porad jsem se citil slaby, bez energie a pri jakekoliv predstave zvedani cinek mne po tele presel studeny pot. Trvalo to asi 4-5 tydnu, nez se mne hlavou zacaly honit prvni myslenky, ze bych si mohl jit zase zacvicit a kdy jsem se citil lepe a vicemen zregenerovany, ovsem diky tomu, ze mne cekala operace kolene, jsem si tu pauzu jeste prodlouzil. Nasel jsem si jinou cinnost, pri ktere jsem mel celkem dost pohybu a ktera mne k ukojeni mych "sportovnich" potreb stacila. Pote, asi po 2 mesicich, jsem se do fitka vratil a chut do cviceni byla opet tam, kde ma byt.

Nevim, jak jsi na tom ty, krome tech symptomu, co tu uz nejakou dobu popisujes, ale pokud ti klesa vykonnost, chybi ti chut do cviceni, ztracis svaly a tuk se drzi, boli te klouby, slachy, svaly (predevsim dlouhotrvajici bolest spodnich zad je jedna ze znamek pretrenovani), tak bych zvazil, jestli tu pauzu dat nebo ne. Nemusis odpovicat uplne, staci jen prvnich par dni, pak muzes odpocivat formou active recovery (plavani, jizda na kole, jizda na koleckovych bruslich, vychazky, houbareni a milion jinych aktivit) jen si ale dat od toho posilovani chvili voraz.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 8:28 pm    Předmět: Trénink č. 74 (204) Odpovědět s citátem

O Hai!

Dneska zado rameno trenink

MT
5x110kg
5x130kg hard : (
5x130kg
5x110kg

Pritahy VC
4x9x60kg

Pritahy horni kladky s Tdrzakem
3x10x50kg

Tlaky ramena JC
4x10x10kg

Upazovani na stroji
3x10x5kg

Tezkej trenink, ale docela me to bavilo,zitra nahodim asi aktualku s porovnanim s o 10kg tezsi formou...

Cya
Lunreal

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno tady je ta srovnavacka, aniz bych drzel dietu tak spatnou stravou jsem shodil 9kg cca, z toho bych to videl cca na 4kg svalu a 5kg tuku dole, ale nakonec ta forma neni tak hrozna jak se mi celou dobu zdalo... aspon ten triceps mi zustal :).
Leden 2010

Srpen 2010

Jinak ted necely 2 tydny jeste pojedu split, pak si dam 14 dni volno (brigada na chmelu) a pak uvidim jak to se mnou bude.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Lunreal - monster madness! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: