| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
OndraR

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 9:37 am Předmět: .. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 10:57 am Předmět: Re: ? |
|
|
| noisiamen napsal: | Čau chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s výrobkem Vitargo Pure 100%?
Omlouvam se jestli to tady nepatří, ale je to taky sacharid. | Já ho měl. Příchuť pomeranč. Je potřeba si na to chvilku zvyknout. Dost těžko se to míchá a je to takové lepidlo. Pil jsem to při první kreatinové kúře, myslím, že mi to rozhodně neuškodilo, ale teď bych to nekoupil. Přijde mi to jako zbytečně drahá sranda. Teď si radši koupím víc masa. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo už zkušenosti s gainerem Incredible BULK? Rozhoduju se mezi tímto a nebo Mutant Mass...
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
Jaký sachariďák mi doporučíte s příchuťí MALINY nebo JAHODY ? Hledám nějaký , který má fakt excelentní chuť. Nejde mi o žádné extra nabrání , potřebuji ho pouze na doplňení nějakých těch cukrů po tréninku. Děkuju za případné návrh (y). _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | Jaký sachariďák mi doporučíte s příchuťí MALINY nebo JAHODY ? Hledám nějaký , který má fakt excelentní chuť. Nejde mi o žádné extra nabrání , potřebuji ho pouze na doplňení nějakých těch cukrů po tréninku. Děkuju za případné návrh (y). |
Nasyp Glukopur do proteinu a budeš to mít excelentně sladký
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 5:51 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Máte někdo už zkušenosti s gainerem Incredible BULK? Rozhoduju se mezi tímto a nebo Mutant Mass... |
Teď ho piju. Mutant je chuťově lepší. Bulk hrudkuje. Navíc mám pocit, že tím někdo prohnal psa... jsou v tom takový cucky, jak chlupy.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:06 am Předmět: |
|
|
maximální spokojenost mám se Support 35 od Nutrendu ,nebo COMPRESS B.I.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:22 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 11:26 am Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-500-super-mega-mass-4000.html Na tohle říkáte co? Měli jste někdo jahodu? |
Klasika, jahoda je dobrá :) Ale az ty prachy bych bral Mutanta - jahoda/banán.
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: čt září 09, 2010 2:53 pm Předmět: |
|
|
No a co říkáte na Creashock, je to dobrý jako sacharidák?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne září 12, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Mel uz nekdo tento sacharidak? ***
--
edit, pravidla fora
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út září 14, 2010 12:57 pm Předmět: |
|
|
--
edit, opakované porušení pravidel fóra (aneb poslední výstraha před odstřelem)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt září 16, 2010 2:14 pm Předmět: |
|
|
Kolik gramu je jedna rovna polevkova lzice Maltodextrinu a kolik gramu je jedna vrchovata?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |