|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 9:07 pm Předmět: Re: Kre-Alkyn |
|
|
| Chuck_69 napsal: | | Houdys napsal: | všechny jsou naprosto stejné |
takže můžu vzít ten nejlacinější,jo? :) |
Vezmi Nutrend :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chuck_69

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 9:12 pm Předmět: Re: Kre-Alkyn |
|
|
| Majesty napsal: | | Chuck_69 napsal: | | Houdys napsal: | všechny jsou naprosto stejné |
Vezmi Nutrend :) |
proč zrovna ten?? má nejhezčí obal? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
Protoze je to kvalitni ceska znacka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuck_69

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
ok přesvědčils mě , budu hrdě vlastenecky kupovat výrobky značky "Klasa / (Nutrend) " :)
|
|
| nahoru |
|
 |
elderdrak
|
Zaslal: so říjen 23, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
Sem už bral monohydrat ten je v poho vysledky byli vzdycky sice pak už nejsou takový jak když to bereš poprvý ,ale sem četl na netu někde že se dá davkovat monohydrat 5g na 20kg tak sem myslel ze bych dal v prvni fazi tech 60g ale na druhou stranu to je blbost tělo si stejne veme jen něco.Tak ja zacnu v prvni fazi na tech 30g a pak tech 25g a je lepsi ty davky dělit na vic nebo davat třeba jen 2 před a po treningu.Jinak se bral CEE a výsledky žadny. (teda u mě)[/quote]
Ok skus to takhle ale klidně můžeš dávkovat i méně aby si z toho neměl třeba zažívací potíže  . Jinak si to rozděl po 5g dávkách, můžeš třeba jednu ráno, druhou před tréninkem, třetí po tréninku, čtvrtou před spaním. CEE sem měl také a učinkoval skvěle, podle mě je nejlepší sipká forma u všech suplementů, pokud máš tablety tak se koukni kolik je v jedný kapsli, pak třeba zjistíš že do sebe za den musíš dát 10 tablet aby si přijmul správné množství, ikdyž na obale je napsáno vzít 4 za den, tak třeba v tom může být problém
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas1.7
|
Zaslal: po říjen 25, 2010 10:15 pm Předmět: CEEM |
|
|
Mám dotaz hlavně k e-shopu.....hledal jsem výrobky s CEEM,CEM3. Našel jsem pouze cellmassNT....jaké ještě jsou v nabídce???
A dále...tricreatin malate je co???
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st říjen 27, 2010 10:56 am Předmět: |
|
|
| Stronger napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | Stronger napsal: | | Zdravim mám doma Creatin Monohydrate a Cretain Etyhl Ester Malate.Chtěl bych se zeptat jestli by byli lepší výsledky ,kdybych braj oboje najednou ,nebo by to byli vyhozené peníze. |
Dávej Creatine Monohydrate ve vysokých dávkách 20-25g a výsledky uvidíš, radši jeden a po řádně než dva a zbytečně. |
Sem premyslel ze tak 5g na 20 kg coz je asi 25g v udrzovaci a prvni tyden tak 50-60g a jeste premyslim jestli k tomu nepridat HMB. |
50-60 g je už docela dost, minimálně dostaneš srač... ale to je na tobě, taky je to značná zátěž pro ledviny, uvidíš sám jestli tě budou bolet. Zůstaň na těch 25 v prvním týdnu a pak poniž na 10-15g
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 6:58 am Předmět: Re: Kre-Alkyn |
|
|
| Majesty napsal: | | Chuck_69 napsal: | | Houdys napsal: | všechny jsou naprosto stejné |
Vezmi Nutrend :) |
Kup aminostar, nutrend je sice českej ale vozí se z německa :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
Mě nejvíce bodlo první týden 20g = treninkový den 5g rano 5g pred treninkem 5g po treninku a pred spanim 5g
v netreninkový den 5g rano 5g na obed 5g odpoledne 5g pred spanim
tahle nasycovačka mě nafoukla nejvíc , ale bohužel síla žádná takže kreatin pro mě skončil ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt říjen 28, 2010 5:11 pm Předmět: |
|
|
ona nemusi byt chyba v kreatinu..popripade na nekoho nemusi mit monohydrat stejny ucinek jako na druheho a naopak..zkusil bych i jine typy
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Kublejz napsal: | Mě nejvíce bodlo první týden 20g = treninkový den 5g rano 5g pred treninkem 5g po treninku a pred spanim 5g
v netreninkový den 5g rano 5g na obed 5g odpoledne 5g pred spanim
tahle nasycovačka mě nafoukla nejvíc , ale bohužel síla žádná takže kreatin pro mě skončil ;-) |
Tak jakýmzpůsobm ti to bodlo, když nepřibyla síla a který kreatin jsi dával?
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
no jeste se chcu zeptat.. rika se, ze pri brani kratinu jsi takovy nafoukly (kvuli vode asi?),tak jak dlouho trva, nez to zmizi?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
extrifit....s tim nafouknutim je to asi individualni ja bral 5 dnu 20g a pak po 10ti a nafouknutej sem nebyl ani nejsem ....nekdo to holt pociti nekdo ne...urcite ale zacni s monohydratem...az uvidis jak pusobi zkus cee nebo jinou formu...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|