|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lunreal

|
Zaslal: út říjen 19, 2010 8:26 pm Předmět: Trénink č. 101(231) |
|
|
O Hai!
8. trénink stephana
Totalni rozbitost po vcerejsim masakru, takze sem u vsech cviku musel ubrat jinak bych asi umrel :)
Tlaky JC incline
4x8x21kg
MT
3x5x110kg
Lehke, ale namozena spodni zada, tak sem vic serii neriskoval
Biceps+Triceps, bricho nemelo smysl jet, taky bylo na sracku :)
zitra TKW! _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
O Hai!
Dnes opet TKW 1,5 hodiny, s vybornym trenerem Radkem Tomšů (nekolikanasobny mistr čr) a nastesti nas dost setril, takze oproti pondeli tak 3x mensi brutalita :). Aspon se snad trochu zregeneruju na zitrejsi fitko, protoze jinak me boli 90% tela. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 7:57 pm Předmět: Trénink č.102 (232) |
|
|
O Hai!
9.trénink ve stephan cyklu:
Tlaky JC incline
5x6x29,5kg
MT
3x5x110kg
Mno takze vzhledem k neustale unavenym spodnim zadum kombinaci treninku s vysokou frekvenci a prokladanym tkw budu muset ubrat, projevi se to v nasledujicich 3 trenincich zejmena nahrazenim mrtvych tahu pritahama v predklonu. V sobotu bych se chtel podivat na ten kickbox, snad mi to vyjde, mam celkove malo casu : ( _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 5:52 pm Předmět: Trénink č.103(233) |
|
|
O Hai!
10. trénink Stephana:
Pritahy VC v predklonu podhmat
5x8x60kg
Docela fajn, potreboval jsem tem bedrum ulevit.
Tlaky JC inlcline
5x6x30kg
Zapotil jsem se:) Ale slo to technicky pekne.
Kliky bradla stroj
10x60kg
10x80kg
10x90kg
10x100kg
Biceps JC
10x14kg
3x7x18kg
Bricho zkracovacky+strecink nohou.
BW:78,3kg
Do cíle:0,7kg _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st říjen 27, 2010 5:31 am Předmět: Trénink č.104(234) |
|
|
O Hai!
Predevcirem 1,5 hodiny tkw itf - venovane spise sparingu, ale bez rukavic to bylo blby, tak jsem si objednal naky univ. prstovy rukavky primo z ciny :)
Vcera 11. trenink:
Tlaky JC incline
5x5x32kg
Stahovani Horni kladky podhmat
5x8x8cihel
Triceps kladka+biceps EZ
Strecink nohy _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st říjen 27, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
Dneska 1,5 hodiny WTF TKW, zacinaji me bolet kycelni flexory a holen na prave noze - zajimavy ze to zacalo od te doby co sem si koupil novy salovky...jako prvni vec zaradim pred i po treninku dukladnej strecink lytek,achylovek,holene a jako druhou ze si na rozcvicku vezmu zase zpatky svoje křusky :) Jinak trenink ok až na tu podelanou kyčel, pri kopani pravou nohou jakoby to lupalo :/ Cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 9:03 pm Předmět: Trénink č. 105(235) |
|
|
Ták, stephana jsem ukončil, dneska ale nebylo kde se zvážit, ale myslím že do cíle mi chybí max. 0,5kg, takže celkem úspěch. Včera jsem se ale ožral do maxima, dobre mi tak ze mi bylo tak blbe.
Premyslim co jet ted... napada me ABA split anebo zkusit ABC split, partii jednou tydne jsem jeste nikdy nezkousel. Jinak objednano mam 9kg proteinu , z toho 2kg bude nocni protein, tak to budu stridat s tvarohem. Taky jsem si objednal mlecnou ryzi, tak uvidim kam zaradim tu.
Sacharidu si myslim ze mam dost, protoze nabiram i tuky, takze jedine co by me ted v jidelaku mohlo brzdit je nedostatek bilkovin, to ale komplet anihiluju dostatecnym supportem proteinu.
Dneska trenal tribuna ol:
Tlaky JC incline
4x10x26kg
Velmi pomala negativni faze okolo 3 sekund tipuju
Kliky bradla
4x10xbw opet negativni faze cca 3 sekundy
MT
5x5x95kg spodni zada trosicku protestovaly, asi jeste zustaly namozeny z minulyho tydne, necham je regnout a dalsi trenal dam mrtvoly az v .. ctvrtek a dam je lehce.
Pritahy VC
5x8x60kg
opet mi dobry pocit kazi neprijemny dojem ze spodnich zad
Biceps scottovka
10x27,5kg
3x6x32,5kg
Biceps kladka
5x12x35kg tusim
Triceps kliky bradla stroj
10x90kg
2x8x110kg
Mno a slo se domu, trenink nebyl tezkej, jen celej den byl ve znameni tezke unavy po vcerejsi akci.. a na ty zada si dam pozor a pujdu na ne opatrne :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po listopad 01, 2010 10:31 pm Předmět: |
|
|
O Hai!
Dnes cca 1,5 hodiny TKW ITF, vybornej trenal, sparing ve dvojicich super. Kopani do lap bylo trochu narocnejsi na kycle, 70 kliku v kuse na zaver (dohromady tak 250 za trenink) uz bylo trochu na doraz :). Cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 8:18 pm Předmět: |
|
|
Po pondelku totalni rozbitost takze v utery jsem si dal jen partie ktery vubec sli aspon trochu zacvicit- takze:
rozpazky 4x10x12kg tusim
Stah. horni kladky 4x8xnaky cihly
Biceps JC 3x10x16kg
bricho+strecink
Today:
1,5hodiny WTF TKW,docela dobry, ale hamstry,kycle pretazeny z pondelka+pri kopani do lap me boli pravej kotnik, mozna jako nasledek zlomeniny co jsem mel...Mam pocit ze se to trochu zlepsuje, ale porad nemuzu kopat plnou silou (jen do lidí to jde :). _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 9:44 pm Předmět: Trénink č.107(237) |
|
|
O Hai!
Nejak jsem citil zada po tkw, takze jsem si dal prsa+tric.+bic
Tlaky JC incline
8x27kg
4x5x32kg
CG BP MP decline
4x5x80kg
Na zkousku.. nijak uzasne mi to neprislo, ale zkusim to vychytat, driv jsem tenhle cvik mel rad..
Stahovani kladky na triceps
4x15x13cihel
dobra pumpa
Biceps VC ve stoje
10x20kg
3x10x25kg
solidni.. vc musim zaradit casteji, nejslabsi clanek jsou totiz moje predlokti.
Thats all, vidim ze sem toho moc nestihl, ale davam dost rozcvicovacich serii, tak mozna proto.. ale chce to pridat. Cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 8:00 pm Předmět: Trénink č.108 (238) |
|
|
O Hai!
zkusim ted 6 tydnu ABA split - zada+ramena, kozy+tricaky+bicaky
Dneska split zada,ramena (  ):
MT
4x100kg
2x4x115kg
2x3x120kg
2x2x125kg
Vymyslel jsem si tento system, mrtvolu 1x tydne tezce + mozna 1x tydne lehce, kazdy tyden neco prihodim (5-7,5kg), tohle byly startovni vahy, target je 2x2x162,5kg a zopakovani letniho maxka 170kg a nasledna way up ke 200kg do leta.
Stahovani horni kladky
4x8x40kg
Veslovani v sede
3x8x50kg
Krceni ramen JC
4x10x27,5kg
Predpazovani s JC
4x10x7,5kg
Bohuzel leve rameno opet nejake natazene,pretazene,namozene buhvi z ceho, jakoby stredni delta... a to sem vcera nic vpodstate nedelal, jen tahal tezke batohy s nakupem, tak mozna tenhle problem znamena nejake zkraceni zad/prsou  , kazdopadne tlaky,upazovani,zapazovani - nic z toho jsem nemohl. Treba to priste bude lepsi, pokusim se to rameno vic strecovat, ale problem asi nebude v rameni...
Bricho zkracovacky
3x30
+10minut strecink nohou a ramen. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 12:18 am Předmět: |
|
|
TKW ITF- 90 minut, perfect training, ale otockovy kopy pravou nohou staly za hovno, a taky kyčle zas urcite budou na sracku, musim ten strecink jeste vylepsovat no :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 10:23 pm Předmět: Trénink č.109 (239) |
|
|
O Hai!
Dneska kozo,tricepso biceps train:
Tlaky JC incline
2x10x20kg
4x8x32kg
Rozpazky incline
3x10x12kg
Stahovani kladky na triceps
5x15x13cihel
Triceps extenze stroj
4x10x5cihel
Biceps VC
3x7x30kg
Thats all,cya _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
Zdravim , kvuli cemu nejedes bench ? ;) je to dobrá nahrada za JC incline ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út listopad 09, 2010 11:29 pm Předmět: |
|
|
Cau,
bench jsem driv hodne jezdival, ale levy rameno zacalo po case bolet.. a doted jsem ho nedokazal dostat do idealniho stavu. Tak jezdim jednorucky, coz je si myslim plnohodnotna nahrada, navic s totalne volnou drahou pohybu (coz u benche uplne neni) a rameno me u toho neboli. Pokud prijdu na to jak se spravit tak se zase k benchi nejspis vratim :). _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|