|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
koto: po 400 by som umrel. Ja to chcem hlavne opravit a nie za kazdu cenu napumpovat ;). V utorok sa uvidi. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 5:29 pm Předmět: |
|
|
Schvalne mozes skusit napisat co si myslis ze mi povie  . Mozme z toho spravit online tipovaciu sutaz.
Vyherca mi plati pivo. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes fizio dopadlo dobre. Na zaciatku sme dost dlhu dobu prekecali, takze na napravanie ostalo len zhruba 35 minut.
Lava prdel / hip flexor: prdel mam skratenu (lavu podstatne viac ako pravu), takze ten pocit ze sa neaktivuje je vraj koli tomu ze je skratena + dominantny hip flexor. Inac prdel vraj pracuje, len sa mi koli tomu dominantnemu hip flexoru zda ze teda nie. Spravila mi deluxe masaz psoasu, myslel som ze budem plakat :D, take to bolo prijemne. Potom mi strecovala hip flexor.
Lava lopatka: Lava ruka je otocena dovnutra viac ako prava ruka (internal rotation). Skratene kozy (lava strana viac). Vraj dost skrateny latissimus a priliz dominantny vrchy trapezius. Ukazala mi ako aktivovat spodny trap. Je to taky specialny pohyb pri ktorom citim celkom ulavu na tej lopatke, mam to robit niekolko krat denne. Ide vlastne o to aktivovat tie spodne traps aby sa zapajali do cvikov, momentalne vsetku ich pracu preberaju vrchne traps. Pekne mi to uvolnila, tiez velice prijemna zalezitost :D, ale bolelo to menej ako ten psoas.
Este mi poukazovala ako spravne strecovat kozy, ako robit spravne glute bridge (teraz dam tak 5 opaciek maximalne :D.) + dalsie cviky co mozem robit v gyme na ten lower trap.
Co sa tyka mojho anterior pelvic tiltu tak vraj som v norme, nevidela nic zvlastne. To ma potesilo.
Celkovo mam z toho dobry pocit. Pokecal som si s nou dobre, vypada ze vie co robi takze buduci tyzden idem znovu. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 7:34 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ukazala mi ako aktivovat spodny trap. Je to taky specialny pohyb |
popiš pls
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
Stojis vzpriamene a lopatky tahas smerom dole.Pozor - nie k sebe, ale len dole. Ak stojis pred zrkadlom tak uvidis ako sa ti ramena pekne posunu dozadu a celkovo sa zlepsi postoj. 5 sekund vzdy podrzat a robit aspon 3 krat denne po 5-10 reps. V gyme sa to da robit aj na pritahoch kladky pred hlavu. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
02/12/2010
Kripel no more!
1. hang clean
2x6r 60kg
2. front squat
5x60kg
3x60kg
3x80kg
3x100kg
3x120kg
3x130kg
3x110kg
3. romanian deadlift JR
5x34kg jr
4x6r 48kg jr
4. dips
4x5r
5. spodne traps na stroji
30lbsx10r
40lbsx15r
50lbs x 15r x 6setov
Cvik vypada divne, vo vystretych rukach drzim kladky a stahujem lopatky smerom dole... ked ma niekto pozoroval musel si myslet ze mi yebe.
6. brucho+ strecing
dnes rychlovka, napadalo snehu takze som prisiel do fitka o pol hodinu neskor. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
A ještě můžeš zkusit kliky na bradlech s nataženýma pažema - stejný princip jak u těch přítahů kladky.
Dále zkus zvedání ramen v předklonu nebo v lehu na břiše na vyšší lavici - posuneš úhel záběru na trapéz.
Niceméně stále trvám na tom, že je potřeba cvičit pullover s dvouma jednoručkama a i ten scapula cvik mezi kladkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 6:13 pm Předmět: |
|
|
dik, sobotu oprobujem _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 1:17 am Předmět: |
|
|
| Arnold Strong napsal: | | kid napsal: | Ten divný cvik jde dělat i ve visu na hrazdě. Tuším, že Sergio Oliva ho považoval za výborný pro rozvoj zad. Což je mi jasné, že tebe tolik nedrtí. |
myslýš klasický kyvadlo?nebo je to ěnco jinýho? |
Jestli myslíš váhu, tak tu nemyslím. Zde se jedná jen o stažení lopatek směrem dolů. (jinak první fáze jak přítahů na kladce, tak na hrazdě) To jsem pochopil, že učila grima i terapeutka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 1:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|