KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 5:02 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Tentron napsal:
Máte někdo zkušenost s tímhle kreatinem?
https://obchod.ronnie.cz/s-1853-crea-pure.html

Asi se nedá úplně srovnávat s Weidrem, ale evidentně se docela prodává. Co si o tom myslíte?

no nevidim nikde tu značku creapure...takže až tak čistej (pure) nebude jak od weidera
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
já šel do Pure Creatine (Weider) ,protože jsem testoval ethyl esteru ( nutrend) a ten mi nedal vůbec nic ,tak jsem zvědavej na Pure od začátku ledna jak pojede .

ja mam ethyl ester od extrifitu a nemuzu si stezovat, kazdemu vyhovuje neco jineho je to individualni ale taky hodne zalezi na jidelnicku
eschaia

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě CEE taky nedal vůbec nic. Dobře na mě funguje klasickej monohydrat.
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mate nekdo skusenosti s kre-alkalinem???
Tentron

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 7:51 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Tentron napsal:

Asi se nedá úplně srovnávat s Weidrem, ale evidentně se docela prodává. Co si o tom myslíte?

no nevidim nikde tu značku creapure...takže až tak čistej (pure) nebude jak od weidera

Je od Extrifitu
Tentron

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
sel bych radsi do ethyl esteru, lip se vstrebava a vyuzijes vic jak 90% z toho co jsi pozil, ja osobne jsem s nim velice spokojenej

Nechápu proč na otázku na zkušenosti s výrobkem odpovídáš doporučením jinýho typu kreatinu...
kaufly

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 7:55 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Tentron napsal:
patrikdundych napsal:
Tentron napsal:

Je od Extrifitu

na extrifit se vyprdni.. je pěkný že ronnie jim dělá dobrou reklamu.. a že maj pěkný reklamí obrázky.. ale jinak ty jejich věci jsou takový.. "nic moc" radši si kup od wieder.. smartlabs.. reflex.. a podobně
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:08 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Tentron napsal:
patrikdundych napsal:
Tentron napsal:

Je od Extrifitu

dyť o něm mluvim
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nosi kreatin oznaceni creapure, tak by mel byt vyroben v nemeckych laboratorich AlzChem ne? A pokud vim, tak pro Extrifit Alzchem nevyrabi a take je to creapure a nebo tam dela rozdil to, ze slova "crea" a "pure" jsou oddelany, cimz je vyrobce z obliga?
pavel.hladik

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tentron napsal:
pavel.hladik napsal:
sel bych radsi do ethyl esteru, lip se vstrebava a vyuzijes vic jak 90% z toho co jsi pozil, ja osobne jsem s nim velice spokojenej

Nechápu proč na otázku na zkušenosti s výrobkem odpovídáš doporučením jinýho typu kreatinu...

sice se ptal na zkusenost ale ja odpovedel takhle protoze mi prijde tahle forma kreatinu lepsi nez klasickej monohydrat, vim ze se muzu milit, ale je to jen muj nazor...
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pokud nosi kreatin oznaceni creapure, tak by mel byt vyroben v nemeckych laboratorich AlzChem ne? A pokud vim, tak pro Extrifit Alzchem nevyrabi a take je to creapure a nebo tam dela rozdil to, ze slova "crea" a "pure" jsou oddelany, cimz je vyrobce z obliga?
Draper to uvedl na pravou míru na vysvětlování nemam vlohy
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
Tentron napsal:
pavel.hladik napsal:

sice se ptal na zkusenost ale ja odpovedel takhle protoze mi prijde tahle forma kreatinu lepsi nez klasickej monohydrat, vim ze se muzu m i lit, ale je to jen muj nazor...

To už dneska nikdo neumí česky?

No hele, jestli chcete vědět, komu všemu dodává AlzChem kreatin, tak se můžete dovolat nebo dopsat na tyto kontakty:

Verena Loeber
T +49 8621 86-2622
F +49 8621 86-502622
verena.loeber@alzchem.com

Doporučuji e-mail v AJ.
nanobeast

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je skoda ze uz neni v nabidce ronnie 250g verze od weidera...sem byl nucen vzit extrifit namisto...snad udela sluzbu...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Je skoda ze uz neni v nabidce ronnie 250g verze od weidera...sem byl nucen vzit extrifit namisto...snad udela sluzbu...

Weider je totiž v poslední době absolutní neštěstí... a podle toho v ČR i dle mého dopadne .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nanobeast

PříspěvekZaslal: so prosinec 25, 2010 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
nanobeast napsal:

Weider je totiž v poslední době absolutní neštěstí... a podle toho v ČR i dle mého dopadne .

Mohl bych se zeptat na konkretnejsi informace?
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 143, 144, 145 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: