| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 5:02 pm Předmět: Re: ... |
|
|
no nevidim nikde tu značku creapure...takže až tak čistej (pure) nebude jak od weidera
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | já šel do Pure Creatine (Weider) ,protože jsem testoval ethyl esteru ( nutrend) a ten mi nedal vůbec nic ,tak jsem zvědavej na Pure od začátku ledna jak pojede . |
ja mam ethyl ester od extrifitu a nemuzu si stezovat, kazdemu vyhovuje neco jineho je to individualni ale taky hodne zalezi na jidelnicku
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
Mě CEE taky nedal vůbec nic. Dobře na mě funguje klasickej monohydrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
mate nekdo skusenosti s kre-alkalinem???
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentron

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 7:51 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| patrikdundych napsal: |
no nevidim nikde tu značku creapure...takže až tak čistej (pure) nebude jak od weidera |
Je od Extrifitu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentron

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | sel bych radsi do ethyl esteru, lip se vstrebava a vyuzijes vic jak 90% z toho co jsi pozil, ja osobne jsem s nim velice spokojenej
|
Nechápu proč na otázku na zkušenosti s výrobkem odpovídáš doporučením jinýho typu kreatinu...
|
|
| nahoru |
|
 |
kaufly
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 7:55 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Tentron napsal: | | patrikdundych napsal: |
no nevidim nikde tu značku creapure...takže až tak čistej (pure) nebude jak od weidera |
Je od Extrifitu |
na extrifit se vyprdni.. je pěkný že ronnie jim dělá dobrou reklamu.. a že maj pěkný reklamí obrázky.. ale jinak ty jejich věci jsou takový.. "nic moc" radši si kup od wieder.. smartlabs.. reflex.. a podobně
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:08 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Tentron napsal: | | patrikdundych napsal: |
Je od Extrifitu |
dyť o něm mluvim
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
Pokud nosi kreatin oznaceni creapure, tak by mel byt vyroben v nemeckych laboratorich AlzChem ne? A pokud vim, tak pro Extrifit Alzchem nevyrabi a take je to creapure a nebo tam dela rozdil to, ze slova "crea" a "pure" jsou oddelany, cimz je vyrobce z obliga? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Tentron napsal: | | pavel.hladik napsal: | sel bych radsi do ethyl esteru, lip se vstrebava a vyuzijes vic jak 90% z toho co jsi pozil, ja osobne jsem s nim velice spokojenej
|
Nechápu proč na otázku na zkušenosti s výrobkem odpovídáš doporučením jinýho typu kreatinu... |
sice se ptal na zkusenost ale ja odpovedel takhle protoze mi prijde tahle forma kreatinu lepsi nez klasickej monohydrat, vim ze se muzu milit, ale je to jen muj nazor...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Pokud nosi kreatin oznaceni creapure, tak by mel byt vyroben v nemeckych laboratorich AlzChem ne? A pokud vim, tak pro Extrifit Alzchem nevyrabi a take je to creapure a nebo tam dela rozdil to, ze slova "crea" a "pure" jsou oddelany, cimz je vyrobce z obliga? | Draper to uvedl na pravou míru na vysvětlování nemam vlohy
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | Tentron napsal: | | pavel.hladik napsal: | sel bych radsi do ethyl esteru, lip se vstrebava a vyuzijes vic jak 90% z toho co jsi pozil, ja osobne jsem s nim velice spokojenej
|
Nechápu proč na otázku na zkušenosti s výrobkem odpovídáš doporučením jinýho typu kreatinu... |
sice se ptal na zkusenost ale ja odpovedel takhle protoze mi prijde tahle forma kreatinu lepsi nez klasickej monohydrat, vim ze se muzu m i lit, ale je to jen muj nazor... |
To už dneska nikdo neumí česky?
No hele, jestli chcete vědět, komu všemu dodává AlzChem kreatin, tak se můžete dovolat nebo dopsat na tyto kontakty:
Verena Loeber
T +49 8621 86-2622
F +49 8621 86-502622
verena.loeber@alzchem.com
Doporučuji e-mail v AJ. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
Je skoda ze uz neni v nabidce ronnie 250g verze od weidera...sem byl nucen vzit extrifit namisto...snad udela sluzbu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 11:16 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Je skoda ze uz neni v nabidce ronnie 250g verze od weidera...sem byl nucen vzit extrifit namisto...snad udela sluzbu... |
Weider je totiž v poslední době absolutní neštěstí... a podle toho v ČR i dle mého dopadne .
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 11:18 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | nanobeast napsal: | | Je skoda ze uz neni v nabidce ronnie 250g verze od weidera...sem byl nucen vzit extrifit namisto...snad udela sluzbu... |
Weider je totiž v poslední době absolutní neštěstí... a podle toho v ČR i dle mého dopadne . |
Mohl bych se zeptat na konkretnejsi informace?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |