|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nanobeast
|
Zaslal: po leden 17, 2011 11:03 pm Předmět: |
|
|
daval bych to podle toho kolik toho davat potrebuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FritzH
|
Zaslal: st leden 19, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
Hoj,
potřeboval bych poradit s jednou věci, a to s touto.
Změnil jsem ted práci, kvůli které musím chodit do posilovny dopoledne, můj program je následující v osm stanu najim se a po devátý už jsem ve fitku, a zajimal by mě Váš názor na snídani, kdybych si dal vydatnou snídani jako dříve (8bílku a 2 touasty s marmeládou) a ani ne hodinu na to bych šel do posilovny, asi by to příjemné cvičení nebylo, zajímalo by mě tedy jestli lze místo toho použít gainer s proteinem, zatim se mi to osvědčuje, ale jestli má někdo lepší a učinější řešení budu jedině rád
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 19, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
ja kdyz sem chodil cvicit 90 minut po probuzeni, tak sem si delal normalne vajecny bilky a jedl sem je s rejzovejma chlebama a v pohode, za 30 minut to neni v zaludku cejtit, ale kazdej to ma jinak no. Urcite bych tam dal neco pevnyho, ne jen koktejl, proteinak pouzit muzes, to je v pohode, ale k tomu bych dal aspon 60g vlocek a banan, nebo neco...
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: st leden 19, 2011 12:04 pm Předmět: |
|
|
jasný, a bylo by tedy možný z toho umíchat koktajl taky? klasicky bych naházel do vody vločky, banán, protein a pak bych to všechno rozmixoval, bylo by možno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 19, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
Jak pise hovnoval :) je to individualni, ja osobne bych nemohl jit cvicit hodinu ani 2h po jidle a myslim ze ani 3 :) Cvicim rano v 7, naposledy se nazeru nekdy v noci ve 3-4h kdyz jdu na WC a to mne na treninku vyhovuje, nemam ani prazdny zaludek ani plny. Jelikoz ale normalne lide ve 3 rano nejedi :), tak bych na tvem miste volil asi nejaky ten lehce stravitelny kokteil 45-60 minut pred treninkem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 19, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
Pokud Ti vyhovuje koktejl, zůstaň u něj. Já mám ozkoušeno také dost věcí a bílkoviny mě po ránu "zabrzdí" a na tréninku se necítím tak v pohodě, jako když dám jen sacharidy. Od té doby dávám rýžové chleby, nebo sladkou rýži s ovocem, či sladké těstoviny s ovocem apod., v nejhorších finančních chvílích i balíček piškotů, ale u nich usrkávám malé množství mléka. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 19, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
no nevim, ale po x hodinovem hladoveni tam nedat zadny bilkoviny a jit cvicit furt bez tech bilkovin, je me jasny, ze ty to asi tka nehrotis, ale aj tak, aspon 2 hrste bcaa a poradnou lzicu glutaminu, kdyz ne amoletu z 10 vajec :))
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st leden 19, 2011 1:00 pm Předmět: |
|
|
BCAA by vazne takyto cas bodli... Resp. niekolko ryzovych racii a hydrolyzovany protein v rozumnom mnozstve, aby nezblnkal v zaludku pri drepoch, co je dost neprijemne.
Najjednoduchsim riesenim je skutocne rozmixovat rozumne mnozstvo vlociek s proteinom do vody. A pokial je este casove rozmedzie medzi tymto "jedlom" a treningom aspon hodina, musi to byt ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 19, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | no nevim, ale po x hodinovem hladoveni tam nedat zadny bilkoviny a jit cvicit furt bez tech bilkovin, je me jasny, ze ty to asi tka nehrotis, ale aj tak, aspon 2 hrste bcaa a poradnou lzicu glutaminu, kdyz ne amoletu z 10 vajec :)) |
Za to já nemůžu, že ty chodíš spát hladový Když si dáš dlouhou bílkovinu typu tvaroh spolu s komplexními sacharidy a spíš 7 hodin, tak věř, že ráno si docela i rád, že tě nečeká žádnej velkej nášup. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: st leden 19, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
Mně teda taky připadá rozumnější se před spaním najíst střídmě (jen pomalý proteiny a nějaký tuky typu ořechy nebo lněnej olej, sacharidy mi přijdou na noc zbytečný) a dát radši pořádnou snídani plnou proteinů a sacharidů na nastartování.. Jak říkal Waterbury "Make the breakfast huge!!!" _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st leden 19, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat jeslti mate zkusenost s gainerem co je v tydenni akci..jedna se o Massive 1100 od Mega pro spolecnosti..tu sem si progooglil a vypada solidne..byl by to muj prvni gainer jako nahrazka ranniho jidla se, kterym mam potize..
Taky se me spatne pribira tak bych chtel zskusit gainer protoze uz sem asi na hranici sveho apetitu..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 19, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | hovnival napsal: | | no nevim, ale po x hodinovem hladoveni tam nedat zadny bilkoviny a jit cvicit furt bez tech bilkovin, je me jasny, ze ty to asi tka nehrotis, ale aj tak, aspon 2 hrste bcaa a poradnou lzicu glutaminu, kdyz ne amoletu z 10 vajec :)) |
Za to já nemůžu, že ty chodíš spát hladový Když si dáš dlouhou bílkovinu typu tvaroh spolu s komplexními sacharidy a spíš 7 hodin, tak věř, že ráno si docela i rád, že tě nečeká žádnej velkej nášup. | ver, ze ja jsem schopen na snidani sezrat to, co ty nesezeres za celej den, lidi co hodne papaj a pijou denne kolem 6 litru vody maji fakt velkej zaludek :)) Takz sem s tim ze zacatku bojoval, neboj to se naucis :))
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 19, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | Chci se zeptat jeslti mate zkusenost s gainerem co je v tydenni akci..jedna se o Massive 1100 od Mega pro spolecnosti..tu sem si progooglil a vypada solidne..byl by to muj prvni gainer jako nahrazka ranniho jidla se, kterym mam potize..
Taky se me spatne pribira tak bych chtel zskusit gainer protoze uz sem asi na hranici sveho apetitu.. | ty se divis, ze spatne pribiras, kdyz poradne nesnidas a chces to nahrazovat nejakym gainerem ? Nauc se poradne jist a priberes. Gainer je super, ale po treningu ne jako nahrada snidane ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|