Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:

A mohl bys mi s tim treninkem poradit ty? rozepsat mi na týden trénink? abych to zbytečně nepřeháněl, čehož jsem schopnej, neumim si den odpočinout, což je taky asi problém....prostě je to pro mě droga to posilování

ja nejsem moc zastancem trenovani po internetu zvlast ne u zacatecniku, co neznaji spravnou tehniku cviceni, ale pokud jsi uz do posilovny nekdy chodil, tak muzu neco vymyslet, ovsem chtelo by to spise nekoho rozumneho s kym by jsi chodil cvicit. Samozrejme nejen ja, ale i ostatni ti muzou pomoct.

napis toho ale o sobe a tvem cviceni vic, jak dlouho cvicis po nemoci, jak presne, jak jsi cvicil predtim atd...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pavelito napsal:

A mohl bys mi s tim treninkem poradit ty? rozepsat mi na týden trénink? abych to zbytečně nepřeháněl, čehož jsem schopnej, neumim si den odpočinout, což je taky asi problém....prostě je to pro mě droga to posilování

ja nejsem moc zastancem trenovani po internetu zvlast ne u zacatecniku, co neznaji spravnou tehniku cviceni, ale pokud jsi uz do posilovny nekdy chodil, tak muzu neco vymyslet, ovsem chtelo by to spise nekoho rozumneho s kym by jsi chodil cvicit. Samozrejme nejen ja, ale i ostatni ti muzou pomoct.

napis toho ale o sobe a tvem cviceni vic, jak dlouho cvicis po nemoci, jak presne, jak jsi cvicil predtim atd...

já jsem prakticky svičit nepřestal, cvičil jsem každodenně i když jsem neměl sílu, jel jsem do dna, kolikrát jsem najezdil na rotopedu fakt štreky k tomu udělal milion sedů lehů jen pro to abych si "mohl" dát večer jogurt a neměl výčitky....jinak sem nic nejedl,

Jinak bych řekl, že moje tělo bylo hodně dobře vytrénovaný, hlavně nohy, který jsem měl fakt obrovský a hlavně svalnatý a co mi z nich zbylo......špejle.

Ale abych nekecal blbosti......"Pořádně cvičím tak od listopadu, jakože i činku, že si vezmu, dělám vzpory. S rotopedem jsem přestal, protože jsem se tu dočetl, že je to vlastně blbost když nemám žádný tuk, se takto vyčerpávat. V součassný době mám doma jednoručky, medicimbal, šikmou lavici a přijde mi velká činka v dohledné době. Cvičím tak, že se je prostě pokouším zvedat, jak bicepsové zdvihy tak i třeba na ramena, potom něco jako mrtvý tah. Taky s nima dřepuju. dříve jsem dělal hodně variací kliků, ale to mi tu taky někdo vymlouval tak je dělám jen minimálně. Do posilovny mám sparinga, kámoš, kterej mi pomáhá a má i domací posilovnu. Takovou menší, ale pěknou.

Ještě jednu otázku, když posiluju doma, tak musím pořád něco žvejkat...jíst nebo tak, nalámu si třeba lisovanej celozrnnej chleba a udělám si pudink a jím u posilování během sérií, dodává mi to energii a bez toho bych snad tu činku už ani nezvedl, je to hodně špatný? když si k tomu udělám pudink nebo Knuspi rýži, což jsou v podstatě jen cukry?
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21.2.
Po víkendu jsem z5. Pobyt na chatě byl velmi relaxujícím, semtam proběhnutí jinak jen pár zkracovaček. Od založení tohoto logu váha stoupla na 62 kg. Pocitově cítím i zlepšení, akorát jsem nemocný a jestě k tomu jsem musel k zubaři, takže mám oteklou celou půlku hlavy :D.
Přišla mi činka konečně domů, takže od zítřka pojedu zase těžší váhy.
Na vaše rady jsem zmenšil počet opakovaní a zvětšil hmotnost vah, které zvedám. Činka, kterou jsem zvedal na začátku se mi zdá nějaká lehká. Takže by to mohlo znamenat zvýšení síly.?.?.
Jídelníček dodržuji a jeětě přidávám neustále na hmotnosti příjmaného jídla.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro přiblížení jídelníčku a pro zhodnocení a případné chyby na které mě můžete upozornit ho se dám

Snídaně 7h: Ovesné vločky Emco 100g a Kefír 300ml
Mezisvačina 8h : Celozrnný chléb a 300ml Pharma whey protein 30g 80%bílkovin
Svačina 10h: 2 celozrnné chleby + cottage 150g + banán + Bebe sušenky
Oběd 14h : Kuřecí maso 120g + rýže 150g + hrášek a karotka + nezbytný kečup
Svačina 15:30 : Banán a Gainer 500ml
Trénink 17-18 : při něm zobu jeden celozrnný chléb a pudink ( cítím víc energie, nevím proč, ale zvykl jsem si během tréninku jíst nebo abych to upřesnil "zobat" něco malýho.
po tréninku: Banán/gainer + protein Pharma whey 300ml
večeře: Vaječná omeleta z 5 bílků a jednoho žloutku + 2 celozrnné chleby + kečup
Před spaním: 250g tvaroh + 200ml mléka + 20g Proteinu Pharma Blend 6H + 2 sušenky Bebe
V noci: když se vzbudím, hodím do sebe 30g proteinu

Chtěl bych nějaké doporučení co změnit
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakym tempem pribiras? Nejde ti to moc do tuku? Preci jen tvuj metabolizmus asi nebude jeste fungovat na plny obratky, tak bych to moc nehnal, at pak nejsi prekvapenej. Zatim dohanis podvyzivu, ale abys pak nezjistil, ze ta vaha nepribyva tam, kde chces.

btw pri teninku bych teda pevne jidlo nejedl, zbytecne tim zatezujes travici trakt, maximalne popijej nejaky gainer, ale i to mne prijde uplne zbytecne pokud to neni nejaky hard core trenink.

citace:
Na vaše rady jsem zmenšil počet opakovaní a zvětšil hmotnost vah, které zvedám. Činka, kterou jsem zvedal na začátku se mi zdá nějaká lehká. Takže by to mohlo znamenat zvýšení síly.?.?

Samozrejme, je to i logicke, ze budes silit.
Sestav si nejaky rozumny trenink a napis ho sem pro zhodnoceni. Na tvem miste bych tam zaradil i alespon 2x tydne fitko a zbytek si cvic doma.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jakym tempem pribiras? Nejde ti to moc do tuku? Preci jen tvuj metabolizmus asi nebude jeste fungovat na plny obratky, tak bych to moc nehnal, at pak nejsi prekvapenej. Zatim dohanis podvyzivu, ale abys pak nezjistil, ze ta vaha nepribyva tam, kde chces.

btw pri teninku bych teda pevne jidlo nejedl, zbytecne tim zatezujes travici trakt, maximalne popijej nejaky gainer, ale i to mne prijde uplne zbytecne pokud to neni nejaky hard core trenink.

citace:
Na vaše rady jsem zmenšil počet opakovaní a zvětšil hmotnost vah, které zvedám. Činka, kterou jsem zvedal na začátku se mi zdá nějaká lehká. Takže by to mohlo znamenat zvýšení síly.?.?

Samozrejme, je to i logicke, ze budes silit.
Sestav si nejaky rozumny trenink a napis ho sem pro zhodnoceni. Na tvem miste bych tam zaradil i alespon 2x tydne fitko a zbytek si cvic doma.

do tuků mi to nejde vůbec právě, přibírám pomalu, ale kvalitně. Tuků vlastně moc nesním ani. zvykl jsem si na ně dávat pozor, ani dotknout jsem se jich nechtěl....ale ted zařatuju alespon olivovej olej a tak, prostě co si tady přečtu, nějaký oříšky a tak. Jediná možnost je ze sacharidů, že by se mi to měnilo ale vzhledem k tomu kolik toho každý den odcvičím, někdy i rotoped přidám, si myslím, že ten můj kalorický příjem ještě není o tolik větší. Btw. od Vánoc jsem přibral "jen" 4kg, ale přibral a ruce mi zesílily a nohy to samé. a nejvíc mě na tom těší, že to poznávají i ostatní.
Metabolismus je už srovnanej, jako chození na WC, což byl dřív problém a takovýhle ty věci už se mi vrátili do normálu. Teď jen přibírat kvalitní materiál no. ale to nejde hned..
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pribirani neni o tom, kolik snis tuku, stejne tak jako z tuku muzes pribirat ze sacharidu, teoreticky i z bilkovin, dulezity je celkovy energeticky prijem vs vydej.
Pokud 4kg od Vanoc, tak to je ok, az zacnes poradne cvicit, porostou i vice svaly.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tak pribirani neni o tom, kolik snis tuku, stejne tak jako z tuku muzes pribirat ze sacharidu, teoreticky i z bilkovin, dulezity je celkovy energeticky prijem vs vydej.
Pokud 4kg od Vanoc, tak to je ok, az zacnes poradne cvicit, porostou i vice svaly.

Ten snack během tréninku začnu snižovat, abych se to odnaučil. Pak začnu chodit do fitka. Teď hledám nějakej ten fullbody trénink pak ho sem hodím.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po nějakém tom čase se znovu ozývám.
Přez víkend jsem odpočíval, konkrétně jsem trávil čas u babičky a relaxoval i když trošku toho běhání a fotbálku tam bylo, zaměřil jsem se hlavně na to abych do sebe nacpal co nejvíce kvalitního jídla a tělo zesílilo.
Jídelníček byl založen především na kuřecím bramborách rýžových chlebíčkách přesnídávkách ovoci a zelenině a večer samozřejmě tvarohu.
Avšak mám problém, i přez to, že jsem o víkendu necvičil, nejsem odpočatej, nemám dostatek energie...nevíte někdo čím by to mohlo být? Nějaká idea? Sacharidů jsem přijmul dostatek.....
Jayson

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedostatek sacharidů, málo spánku,..je toho víc. Jinak po nějaké hodně aktivní činnosti jako je fotbal bych zařadil trochu nějakých rychlejších sacharidů, aby jsi rychle doplnil cukry.
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jayson napsal:
Nedostatek sacharidů, málo spánku,..je toho víc. Jinak po nějaké hodně aktivní činnosti jako je fotbal bych zařadil trochu nějakých rychlejších sacharidů, aby jsi rychle doplnil cukry.

Sacharidů jsem měl fakt dost. Tim to není, může to mít souvislost třeba s tím, že se nemůžu nasytit pořád mám totiž pocit hladu?
Pavelito

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

školní svačinka o DRUHÉ HODINĚ MŇAM

Pavelito

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zase po dlouhé době, včera jsem odvičil svůj pravidelný trénink, mrtvý tah, benchpress, bicepsy, ramena a břišáky, a dnes v krásném počasí vyjedu na pár minut ven na kolo. Musím poděkovat tomuhle foru, nebot od te doby, co jsem tu, se moje váha zvýšila, a nejenom váha, ale hlavně i síla a schpnost trošku žít neméně....dříve bych vůbec nevěřil, že budu schopnej ráno sníst ovesný vločky k tomu chleba a ještě cottage, pak si na to dat banan, presnidavku a 3 chleby potom obed 200gramu masa 200 gramu ryze a k tomu zeleninu a to že mám za hodku zase v puse chleba, šunku zeleninu atd.,,.potom pudink, mutant mass, večeře 6 vajec s 2 chlebama a pred spanim celej tvaroh a par bebe sušenek s proteinem...tojre něco neuveritelnyho
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Napis sem nekdy i svuj trenink tzn. cviky / serie / opakovani / vahy..... celkem by me to zajimalo
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to tak čtu, tak vlastně vidím, že já jsem byl úplně to stejné, taky jsem zezačátku se nechtěl dotknout másla, jezdil jsem každý den dlouho na rotopedu a k tomu popíjel zelený čaj... Pak jsem najednou zjistil, že mám necelých 55kg a začal jsem se zajímat o posilování a jak nabrat atd... no a to mě dovedlo jsem, začal jsem pořádně jíst, cvičit a došel jsem k tomu, že posilování je úžasná věc a je to mnohem lepší než být zesláblý a vychrtlý :)...

Jinak Good luck, máš dlouho cestu před sebou a neboj se hlavně jídla, pokud máš hlad, tak toho jídla máš málo! ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: