Hubnuti bez cviceni ...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnuti bez cviceni ...  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hubnuti bez cviceni ...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
PetkaB

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
PetkaB napsal:
Culda13 napsal:
úplně nosmálně , ráno se probudíš dáš 20-30 minut skákání a pak probudíš děti . Jen se musí chtít

A v kolik hodin musíš kvůli tomu vstávat..potažmo kolik hodin denně pak spíš?

o 30 minut dřív než když chrápu a nic nedělám . Večer není problém s dětma v 18 hodin na 30 minut zahopsat místo koukání na TV .Stejně je to jen lenost

Hele, já s tím problém nemám, ale mám osobní zkušenost s tím, když jsem měla děti menší, 10 hod denně v práci.
Pokud by měla už být v 18 hod doma z práce a nechodí pracovat někam za roh, tak si spočti, v kolik musí odejít z domova, pokud má předtím odvést třeba dítě do školky. Navíc po příchodu z práci, pokud máš školou povinné děti, bývá pravidlem, že přednost mají věci do školy, protože později večer to dítě úkoly už neudělá (tedy pokud doma nemáš šprta, co už má v tu dobu v komínku nachystané věci na druhý den nebo ti je naopak fuk, jak to v té škole vypadá).
To, že ti ranní cvičení vezme jen ten čas, co cvičíš, je kravina - začít se intenzivně hýbat těsně poté, co rozlepíš oči, asi dokáže málokdo..
Uznávám, že spousta lidí se na nedostatek času jen vymlouvá, ale zase na druhý straně jsem to zažila v reálu, takže si ten zápřah umím představit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Culda13

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paní nebo slečna pracuje 10 hodin ? Jaká školka nebo družina je otevřená do 18 hodin ? Jsou to jenom řeči , dítě si v 10ti letech dokáže věci do školy připravit . Je to jen lenost
PetkaB

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
paní nebo slečna pracuje 10 hodin ? Jaká školka nebo družina je otevřená do 18 hodin ? Jsou to jenom řeči , dítě si v 10ti letech dokáže věci do školy připravit . Je to jen lenost

Myslím, že to tady někde v úvodu bylo napsané.

Nebudu se s tebou přít, evidentně v tom máš jasno:-) ale přesto by mě zajímalo, jestli jsi byl někdy dlouhodobě v situaci, kdy ses sám a komplet musel starat o sebe a dvě malé děti, s tím, že rodinu musíš i komplet uživit..
Culda13

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to naštěstí ne , ale stejně nechápu jak to jde udělat 10 hodin pracovat , vodit děti do školy a školky . Jinak když byla dcera v družině od 6 - do 17 hodin , už měla úkoly hotové a byla i naučená na druhej den . Ještě dotázek , jak může pracovat 10 hodin každej den ,když pracovní doba je 8 hodin ? to je 40 hodin týdně
PetkaB

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
tak to naštěstí ne , ale stejně nechápu jak to jde udělat 10 hodin pracovat , vodit děti do školy a školky . Jinak když byla dcera v družině od 6 - do 17 hodin , už měla úkoly hotové a byla i naučená na druhej den . Ještě dotázek , jak může pracovat 10 hodin každej den ,když pracovní doba je 8 hodin ? to je 40 hodin týdně

Třeba proto, že jí ty peníze, co by vydělala za 8 hod nestačí. A krom toho, hodně málo lidí dneska pracuje pouze 8 hodin denně, alespoň v Praze se to moc nenosí:-)

Nevím, jak to dělá ona, ale já to tenkrát musela dělat tak, že jsem do práce odklusala, jakmile byli synové ve škole, odpo jsem se vrátila domů a navečer, když už šli skoro spát, jsem šla opět pracovat. Takže fakticky ještě daleko víc času ztratíš tím přemis'továním a navíc tohle u každé práce praktikovat nejde.

P.S. Právě proto, že jsi to nezažil, je hodně jednoduché napsat - jde to, je jen líná..
ygg

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Culda13 napsal:
úplně nosmálně , ráno se probudíš dáš 20-30 minut skákání a pak probudíš děti . Jen se musí chtít

Tak mě napadlo - Yggu, dal bys to?

Ráno považuji za přípustné pouze dvě fyzické aktivity .... příprava a konzumace snídaně a sex . Ještě možná plavání okolo jachty v nějaké laguně v Karibiku, ale to mi nějak ne a ne korespondovat s realitou:-))).

Jinak čistě technická ... skákat přes švihadlo v bytě většinoum nepotěší sousedy o patro níž, takže bych zkusil nějakou jinou aktivitu .

A jen k Culdovi .... ptáš se zajímavě, ale k ničemu. Prostě nevíme jak to ta ženská má. Ale pokud budeme předpokládat, že je na dvě děti sama, otec nefunguje, a babička s dědečkem rovněž ne (nejsou naživu, jsou nemocní, bydlí třeba v jiném městě) ... tak za sebe musím říct, že ji to tedy kua nezávidím. A to vím dost dobře o čem mluvím. Pravdou ale je, že stravu lze opravdu upravit snadno, a nějaké to cvičení doma či v přírodě zrealizovat taky, a to bez nějakých větších obětí.
ygg

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Culda13 napsal:
Ještě dotázek , jak může pracovat 10 hodin každej den ,když pracovní doba je 8 hodin ? to je 40 hodin týdně

K těm 8h přidej klasickou půl h na oběd a cestu do práce a přesuny vůbec. Možná má školku u školy, nebo ten větší už chodí sám, a vše má navíc cestou do práce, a to ne daleko. Ale v Praze se ti takhle ideální kombo tedy těžko sejde, takže počítejme, že min. hodinu tímto způsobem procourá. Ale je fakt, že to může běhat, a má rázem vystaráno

Hlavně ať si to chudák tady všechno nepřečte
PetkaB

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
PetkaB napsal:
Culda13 napsal:

Tak mě napadlo - Yggu, dal bys to?

Ráno považuji za přípustné pouze dvě fyzické aktivity .... příprava a konzumace snídaně a sex . Ještě možná plavání okolo jachty v nějaké laguně v Karibiku, ale to mi nějak ne a ne korespondovat s realitou:-))).

To jsem tak nějak předpokládala:-)))
Culda13

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli jsem někoho urazil tak se omlouvám , jen mi nešlo do hlavy ,jak může pracovat 10 hodin a ještě se starat o dvě děti . Jestli pracuje 10 hodin tak ani to jídlo nepředělá . Ale jinak přeju hodně štěstí a ať se daří

ygg - proto jsem se ptal , určitě ji můžete někdo poradit ,ale je potřeba toho napsat víc . Od kdy do kdy pracuje , je sama ?
U.B0B

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Mám to podobně doma. Kopretinka nabrala po dítěti snad 15-20 kg. Na jedné straně mrčí, jak chce zhubnout, na straně druhé nemá vůli. týden vydrží hlídat jídlo, pak konec. Týden vydrží cvičit základní cviky doma, které jsem jí doporučil, pak intenzita klesá. .......

neco podobnyho mam doma taky.:) ale jak rikal pan senator v Basnikach - nikdy nekuryruj vlastni rodinu - tak se toho drzim a moc neresim. :)

pani je v praci 8,5 hod + dojizdeni. nevim jak to dela s detma a co kde dela. vzdyt je to jedno ....

nejde mi o presny jidelnicek. spis doporuceni co a kdy jist a ceho se vyvarovat. snad to nekde vyctu:)
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu, ze jsem take zena, take mam dve deti, vek zhruba odpovida, si myslim, ze bych mohla prihodit svoji trosku do mlyna

1) ten jidelnicek je otresnej!! Tam nejsou vubec zadne ziviny, kaloricky je to take malo, skladbou jeste horsi. Pokud chce zhubnout tak by mela jist po cca 2-3 hodinach, 6 jidel denne, rano vic sacharidu a smerem k veceru ubirat a pridavat bilkoviny. Posledni jidlo klidne v osm (devet), pokud chodi spat kolem pulnoci. Urcite nepraktikovat nesmysly typu "od peti/sesti nejim", pridat ovoce, zeleninu, kvalitni maso a kvalitni zdroje sacharidu. Ja bych to videla treba takto:

7:30 vlocky, kus ovoce, bily jogurt
10:00 kus ovoce nebo musli tycka bez polevy..... proste nejaky sacharid
12:30 ryze, kure, zelenina
15:30 kefir
18:00 1 ks celozrnny chleba s tvarohovou pomazankou (mene chleba vice tvarohu)
21:00 salat s bilkovinou (vejce, cottage, tunak)

plus samozrejme menit potraviny, at neni nuda..... mnozstvi a cas by si mela upravit dle sveho rozvrhu a rychlosti spalovani. Nicmene jelikoz je naucena jist vylozene malo, tak spis bych ji v mnozstvi nekrotila - zatim.

2) s tim sportem to nechapu. Jsem sama na dve deti (male, co nemohou byt bez dozoru), praci mam takovou, ze si ji nosim i domu a cvicit proste stiham. Tohle je otazka priorit. O vikenech chodim s detma plavat, na brusle (v lete), na vylety, na hriste, kde nesedim na lavicce......jeden by neveril jak se da na hristi cvicit. Dvakrat (az ctyrikrat - prani je otcem myslenky :-)) tydne si najdu cas na fitko......ano a nektera fitcentra maji detske koutky. Plus samozrejme deti usnou a kdyz se jeden dokope tak se da cvicit i doma, holkam staci lehke jednorucky a posilovaci gumy. Ale co, kazdy sveho stesti strujcem.

Suma sumarum.....zhubne i bez cviceni, ale nebude to vypadat nic moc.
valecnikzeseveru

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
valecnikzeseveru napsal:
Měla by jíst častěji a kvalitněji, tělo si schovává zásoby. Co se jí podaří shodit, stejně přibere...Vždyt musí být bez energie a strhaná.

sry za OT, ale ...
nejdriv me zaujmul tvuj nick a ......... a potom jsem si vsimnul ze - Založen: 21. 08. 2005 - Příspěvky: 1 ....... to je tvuj prvni prispevek za 5 let .... bravo .. nic, jen me to rozesmalo/prekvapilo ... GL

Čekal jsem, že to někdo napíše Chodím sem občas prolistovat forum. Kdysi jsem se tu registroval a po letech jsem zkoušel heslo, jestli se sem dostanu
Spazik

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

valecnikzeseveru napsal:

Čekal jsem, že to někdo napíše Chodím sem občas prolistovat forum. Kdysi jsem se tu registroval a po letech jsem zkoušel heslo, jestli se sem dostanu

2. post za 6 let. Sakryš chlape ty máš ale výdrž
U.B0B

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sem panicce psal jak pokracuje se spravnou vyzivou.
psala ze zacina ... s pripravama, ale uz stihla tento tyden liposukci. se ji ptam jestli to ma nejaky vyznam, kdyz to zas hned pribere, pokud bude stale jist tak jak ji doposud....
ale co sem udelal. provedl sem si maly pruzkum zenskejch ve svym okoli. 25-45 let. a povetsinou sou na tom stejne. vsechny by chtely hubnout. vsechny by za to obetovaly kazdy mesic nejaky ten peniz, malo ktera vsak i cas ... 2 me prekvapily, prej cvici a dodrzuji nejakou dietu, ale .... videt to neeni.
to je holt tezky ...
elrubio

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám tedy děti, ale v práci jsem i 12 hodin, vstávám v 5:00, ráno rotoped nebo od 6:00 fitko, od 8:30 jsem v práci, někdy i do 20:30, večer se připravuji na druhou VŠ, vaří se mi přitom jídlo, nedávno jsem k tomu ještě stíhal i jednu veřejnou funkci.. a myslím si, že nějaký volný čas ještě taky mám. Ale starost o rodinu je asi dost zatěžující.

Každopádně jídlo je jen o vůli. Když jsem ještě necvičil, tak jsem zhubl z 90 kilo na 68 při výšce 168cm prakticky jen změnou jídelničku. Samozřejmě s cvičením a ideálně propojením aerobní aktivity a rozumného posilovacího tréninku je to něco jiného a taky to nejsou taková muka. Protože rozjetý metabolismus cvičením si prostě můžete dovolit víc "krmit" než když jen hubnete stahováním kalorií.

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hubnuti bez cviceni ... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: