|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Jak to tak čtu, tak vlastně vidím, že já jsem byl úplně to stejné, taky jsem zezačátku se nechtěl dotknout másla, jezdil jsem každý den dlouho na rotopedu a k tomu popíjel zelený čaj... Pak jsem najednou zjistil, že mám necelých 55kg a začal jsem se zajímat o posilování a jak nabrat atd... no a to mě dovedlo jsem, začal jsem pořádně jíst, cvičit a došel jsem k tomu, že posilování je úžasná věc a je to mnohem lepší než být zesláblý a vychrtlý :)...
Jinak Good luck, máš dlouho cestu před sebou a neboj se hlavně jídla, pokud máš hlad, tak toho jídla máš málo! ;) |
Díku dík, ale já se třeba najim, Dám si Kuřecí 200gramů 200 rejže a k tomu třeba 200 ještě mrkviček a s kečupem a sním to a 10 minut a já už bych zase jedl, ale jak řikáš, bez jídla to neporoste, proto jim pravidelně a aerobku jsem značně omezil, i když, abych řekl pravdu dneska jsem jezdil půl hodiny na kole, protože venku bylo fakt krásně, ale už nejezdím kůli spálení kalorií, ale kůli tomu abych se dostal do formy _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 07, 2011 11:50 am Předmět: |
|
|
tak dnes mám po dvou dnech kdy jsem jezdil povenku na kole a doma odpoledne poté posiloval hodinku každý den, něco jako kladivové zdvihy a izolovaný bicepsový zdvih, obrácené kliky a poté hodně cviků na břicho, na které, abych pravdu řekl, kladu důraz. Takže dělám sklapovačky na šikmé lavici se závažím, zkracovačky, což jsem dříve nedělal a vidím, že je to velmi účinný cvik a po stažení příručky z ulozto.cz jsem zjistil, že jich je snad 15 variant a je to velké zpestření. Zvládl jsem i procvičit ramena, i dřepy s medicimbalem už celkem dávám. Jediný problém mám s upažováním a předpažováním, v tom nedosahuju pokroku, to cítím.
Proto se ptám, jak začít aby tyto svaly sílily? díky za odpovědi _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 07, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
Nic ve zlem, ale nejak se v tobe prestavam vyznavat a cele mne to tu pripada postavene na hlavu. Uz jsme ti to tu nekolikrat rikali, nejakou dobu uz cvicis, tak zacni alespon 1-2x tydne chodit do posilovny, uvidis, ze te to nakopne, zbytek si odsmrdlej doma. Mam pocit, ze vubec neposlouchas, kdyz se ti nekdo snazi poradit a porad si cvicis ty sve treninky po 20-30 opakovanich, delas moc kardia, porad resis nejake tvarohy a podobne veci, stale se chorobne bojis tuku, pritom jednoduche cukry do sebe cpes horem dolem, stezujes si na unavu a ja nevim co jeste. Psal jsem ti, at si ty treninky zapisujes a mas v tom alespon nejaky system a neresis tu blbosti, jak se zlepsit v upazovani a predpazovani. Pribral jsi kolik? 2 kila nebo kolik jsi to rikal? To neni moc za tu dobu. Jiste jsi udelal pokrok alespon v tom, ze jsi se zbavil te psychicke nemoci a prestal jsi se tolik bat jidla, ale porad mam pocit, ze to v tobe castecne je a cviceni tomu prizpusobujes.
Jeste jednou se ptam, proc nezacnes cvicit v posilovne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nic ve zlem, ale nejak se v tobe prestavam vyznavat a cele mne to tu pripada postavene na hlavu. Uz jsme ti to tu nekolikrat rikali, nejakou dobu uz cvicis, tak zacni alespon 1-2x tydne chodit do posilovny, uvidis, ze te to nakopne, zbytek si odsmrdlej doma. Mam pocit, ze vubec neposlouchas, kdyz se ti nekdo snazi poradit a porad si cvicis ty sve treninky po 20-30 opakovanich, delas moc kardia, porad resis nejake tvarohy a podobne veci, stale se chorobne bojis tuku, pritom jednoduche cukry do sebe cpes horem dolem, stezujes si na unavu a ja nevim co jeste. Psal jsem ti, at si ty treninky zapisujes a mas v tom alespon nejaky system a neresis tu blbosti, jak se zlepsit v upazovani a predpazovani. Pribral jsi kolik? 2 kila nebo kolik jsi to rikal? To neni moc za tu dobu. Jiste jsi udelal pokrok alespon v tom, ze jsi se zbavil te psychicke nemoci a prestal jsi se tolik bat jidla, ale porad mam pocit, ze to v tobe castecne je a cviceni tomu prizpusobujes.
Jeste jednou se ptam, proc nezacnes cvicit v posilovne? |
Myslim si, že do těch 70 kilo to je zbytečný, protože nemám hmotu a sílu, to kardio už nedělám tolik, ale chci bejt ve formě, můj cíl neni bejt jakože kulturista, ale komplexní sportovec, což znamená, že bych chtěl zase hrát fotbal a další doplnkový sporty a k tomu chodit do fitka si parkrat zaposilovat. Ty třeba myslíš, že 2 kg neni tolik, ale ted už jsou to kila 4 a konečně se mi srovnali všechny procesy v těle, neveril bys jaky to je nemoct chodit na zachod nebo tak. což ted už je v normálu, řekl bych a jsem za to rád.
A že řeším tvarohy atd. tak prostě chci mít pestřejší stravu, s těma jednoduchejma sachrama určitě nemáš pravdu, ty jednoduchý za den přijmu možná jen z banánů a jablek nebo jinýho ovoce, jinak to mám založený na těstovinách, rýži a celozrnném pečivu, takže no stress, maximálně si dám bebe sušenku ke tvarohu, nic víc nic míň..jo a abych nezapomněl po tréninku gainer....abych nekecal _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
Stejne si myslim, ze se posilovne z nejakeho duvodu branis a ten duvod neni to, co jsi psal v uvodu postu, ale ok, nebudu se v tom stourat.
Jestli se chces od nas pomoct, tak si tu ved pravidelny log a zapisuj si treninky den po dni, i kdyz to budou jen kliky.
Jinak jeste par otazek (mozna to tu nekde je, ale nechce se mne to hledat)
Kdy vypukla tva anorexie a jak dlouho trvala? A znas alespon trochu duvod proc? (vim, ze to clovek neovlivni, ale treba vic o necem, co ji v tobe vyvolalo) Z kolika kg jsi spadl na svoji minimalni vahu? Nejake zdravotni problemy ti to vyvolalo krome asi dlouhodobe fyzicke slabosti a unavy? Kdy nastal zlom a uvedomil sis, ze takto to dal nejde (tusim, ze jsi psal ze nekdy koncem roku??) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po březen 07, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Myslim si, že do těch 70 kilo to je zbytečný, protože nemám hmotu a sílu |
To si nemyslím, já začal chodit do fitka když jsem měl 58kg..Už to bylo neúnosný a měl jsem co dělat párkrát zvednou samotnou osu na benchi.. Ale vydržel jsem a pak šla váha pěkně nahoru... Já si myslím, že ti radí dobře s tou posilovnou..A kdo na tebe bude ve fitku blbě čumět že zvedáš málo, tak mu řekni " na co čumíš"..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po březen 07, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
přesně tak, každej nějak začínal, a věř mi, že je to super pocit, jakmile uvidíš, že máš progres a že do fitka chodí i lidi, co zvedají míň než ty :) při těch prvních měsících posilování to je fakt velká motivace :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 07, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Stejne si myslim, ze se posilovne z nejakeho duvodu branis a ten duvod neni to, co jsi psal v uvodu postu, ale ok, nebudu se v tom stourat.
Jestli se chces od nas pomoct, tak si tu ved pravidelny log a zapisuj si treninky den po dni, i kdyz to budou jen kliky.
Jinak jeste par otazek (mozna to tu nekde je, ale nechce se mne to hledat)
Kdy vypukla tva anorexie a jak dlouho trvala? A znas alespon trochu duvod proc? (vim, ze to clovek neovlivni, ale treba vic o necem, co ji v tobe vyvolalo) Z kolika kg jsi spadl na svoji minimalni vahu? Nejake zdravotni problemy ti to vyvolalo krome asi dlouhodobe fyzicke slabosti a unavy? Kdy nastal zlom a uvedomil sis, ze takto to dal nejde (tusim, ze jsi psal ze nekdy koncem roku??) |
ok budu to sem všechno házet i s jídelníčkem, kterej mám ok snad.
Vypukla před prázdninama před dvěma roky. Takže jsem rok a půl byl uplně mimo. Chtěl jsem žít zdravě.....a taky potom sem chtěl mít pekáč buchet na břiše....o to mi šlo asi nejvíc o tyhle věci...ale, že bych si o tom něco přečetl, to né--- byl jsem pěkně blbej, sám sem si to posral..
pohyboval jsem se od 95 do 100 kg, ale hodně bylo ve svalech, lidi na mě koukali, že mám nohy vypracovaný jako Roberto Carlos, neboŤ jsem od malička hrál fotbal a fakt makal.
Všechny testy co mi dělali doktoři nic neodhalily. To jsem měl jediné štěstí, strkali mi hadici do žaludku, neuroložka mě zkoumala, a nic....vše ok, až na tu podvýživu....a uvědomovat jsem si to začal už na podzim, ale jak si psal už dřív, měl jsem blok a co jsem se najedl, už jsem jezdil na rotopedu aby ty kalorie šly pryč. Pořádně jsem se na ten jídelák a normál cvičko zaměřil až od tý doby co vedu ten log, ale blok odbourávám postupně tak od Vánočních prázdnin. Mimochodem, únava už není zdaleka taková jako dřív, to jsem nebyl schopnej třeba jet nakoupit nebo to pro mě byla jediná aktivita za den co jsem byl schopnej zvládnout, dneska už normálně odřídím cestu do školy, normálně žiju a k tomu si zvládnu ještě zacvičit. zní to divně, dřív jsem dával ještě fotbal atd. ale ted je pro me i tohle dost uspech. a verim ze to pujde nahoru všechno a vrati se to do starejch kolejí.
Jsem rád, že mě tady takhle podpoříte, opravdu to pro mě moc znamená, je hrozně složitý bourat ty bloky v hlavě, ale snažím se. A omlouvám se, že tu řeším hovadiny, jako je tvaroh, nebo ostatní věci, je to z toho důvodu, že nechci jíst věci, který pro mě nebudou mít žádnej efekt na moje snažení. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 08, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
8.3. DLOUHÁ ŠKOLA - do 16:00
Snídaně : Ovesné vločky EMCO 60 gramů a protein Pharma whey odměrka do 250 ml, vitamíny SPEKTRUM
Svačina : 200g cottage sýra, 190g přesnídávka, 3 celozrnné chleby
Oběd : špagety s kuřecím masem
Nevím zda hodím dneska nějaký to posilování, protože jsem posiloval dva předešlé dny, možná dřepy s činkou a nějaké ty cviky s jednoručkami _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 16, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
Tak se vracím po delší době, podle Vašich rad jsem si porádně odpočinul, našel fitko, kam můžu chodit zadarmo, kdy chci, neboť mají zájem sledovat můj nárůst síly i hmotnosti, dostal jsem trenéra, který mě učí základní cviky, které jsem "uměl" jen podle sebe a teď jsem zjistil, že jsem je dělal úplně špatně, dnes jsem měl první pořádný trénink, nastavil mi váhy, tak abych to utahl, nesmál se, bral vše vážně, a hlavně- pozitivně, vysvětlil mi, že pojedeme teď nabrání hmoty a až bude ubereme a začneme pořádně s váhama. Naordinoval mi trénink celého těla, neboť musím posílit, jediné co zbývá na mě je teď se do toho pustit, regenerovat a hlavně....pořádně do sebe sypat kvalitní stravu (což je velmi příjemné)
PS. Draper měl pravdu, šmrdlání doma s činkama neni k ničemu, tohle mi došlo hned po prvním tréninku. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st březen 16, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | Tak se vracím po delší době, podle Vašich rad jsem si porádně odpočinul, našel fitko, kam můžu chodit zadarmo, kdy chci, neboť mají zájem sledovat můj nárůst síly i hmotnosti, dostal jsem trenéra, který mě učí základní cviky, které jsem "uměl" jen podle sebe a teď jsem zjistil, že jsem je dělal úplně špatně, dnes jsem měl první pořádný trénink, nastavil mi váhy, tak abych to utahl, nesmál se, bral vše vážně, a hlavně- pozitivně, vysvětlil mi, že pojedeme teď nabrání hmoty a až bude ubereme a začneme pořádně s váhama. Naordinoval mi trénink celého těla, neboť musím posílit, jediné co zbývá na mě je teď se do toho pustit, regenerovat a hlavně....pořádně do sebe sypat kvalitní stravu (což je velmi příjemné)
PS. Draper měl pravdu, šmrdlání doma s činkama neni k ničemu, tohle mi došlo hned po prvním tréninku. |
congratulations
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 16, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Pavelito napsal: | Tak se vracím po delší době, podle Vašich rad jsem si porádně odpočinul, našel fitko, kam můžu chodit zadarmo, kdy chci, neboť mají zájem sledovat můj nárůst síly i hmotnosti, dostal jsem trenéra, který mě učí základní cviky, které jsem "uměl" jen podle sebe a teď jsem zjistil, že jsem je dělal úplně špatně, dnes jsem měl první pořádný trénink, nastavil mi váhy, tak abych to utahl, nesmál se, bral vše vážně, a hlavně- pozitivně, vysvětlil mi, že pojedeme teď nabrání hmoty a až bude ubereme a začneme pořádně s váhama. Naordinoval mi trénink celého těla, neboť musím posílit, jediné co zbývá na mě je teď se do toho pustit, regenerovat a hlavně....pořádně do sebe sypat kvalitní stravu (což je velmi příjemné)
PS. Draper měl pravdu, šmrdlání doma s činkama neni k ničemu, tohle mi došlo hned po prvním tréninku. |
congratulations |
někdy si člověk nedá říct no...byl jsem dementík trošku.... doma jsem při cvičení žral pudink, presnidavku nebo tak, uplna picovina odmne. Dnes po treninku, kdy jsem nežral nic, byl hlad jak pes, a to pak chutná ten gainer uplne jinak :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 16, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
Uz by sis KONECNE mohl zacit ty treninky zapisovat jako to delaji ostatni, kdyz tu mas log. Celkem me to zajima nebo se stydis za ty vahy, co zvedas? UZ jsi snad s pomoci trenera pochopil, ze se ti nikdo smat nebude. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: st březen 16, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Uz by sis KONECNE mohl zacit ty treninky zapisovat jako to delaji ostatni, kdyz tu mas log. Celkem me to zajima nebo se stydis za ty vahy, co zvedas? UZ jsi snad s pomoci trenera pochopil, ze se ti nikdo smat nebude. |
Souhlasím. Tento log čtu a konečně by mohl mít nějakou informační hodnotu. Za váhy se tady snad nikdy nikdo nesmál, takže zkus začít psát - trénink jedna: cviky, váhy, série, opakování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 16, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Janze napsal: | | Draper napsal: | | Uz by sis KONECNE mohl zacit ty treninky zapisovat jako to delaji ostatni, kdyz tu mas log. Celkem me to zajima nebo se stydis za ty vahy, co zvedas? UZ jsi snad s pomoci trenera pochopil, ze se ti nikdo smat nebude. |
Souhlasím. Tento log čtu a konečně by mohl mít nějakou informační hodnotu. Za váhy se tady snad nikdy nikdo nesmál, takže zkus začít psát - trénink jedna: cviky, váhy, série, opakování. | )
dobře dobře, tak bench jsem jel snad jen s tyčí a bicepsy dnes s osmičkama, tricepsy stahování kladky s pětikilovkou potom mi naordinoval tricepsový kliky, nějakej ten běh a na nohy dvacku snad, ale to jen pro info, příště už to napíšu přesně. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|