CVIKY <--- VIDEO GALERIA PREVEDENIA CVIKOV

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CVIKY <--- VIDEO GALERIA PREVEDENIA CVIKOV  Úvodní stránka -> Trénink -> CVIKY <--- VIDEO GALERIA PREVEDENIA CVIKOV
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

chcete video-galeriu cvikov?
ANO
98%
 98%  [ 409 ]
NIE
1%
 1%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 415

Autor Zpráva
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm kdybych je necejtil, tak bych je asi nejel ze ... Tech 160 samozrejme normalne nejezdim a tech 140 taky nejezdim tolik reps... Btw krome tech pritahu sem jel dalsi 4 cviky, takze me ver, ze zada sou rozjebana ze vsech uhlu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
hm kdybych je necejtil, tak bych je asi nejel ze ... Tech 160 samozrejme normalne nejezdim a tech 140 taky nejezdim tolik reps...

když jedu těžší přítahy, mám obdobnou prasáckou techniku jak ty a věz že ty záda necejtím ani hovno ..ale roste to, tak je mi to u prdele
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pak davam samozrejme cviky, kde nezalezi na vaze, ale abych to krasne podrzel a protahl ty zada. Pritahy sou od toho, aby telo cejtilo tu vetsi zatez. Pritahy 50 opakovani se 60 kg je na hovno, od toho sou stroje a ne zakladni cviky
JOga

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
Pritahy sou od toho, aby telo cejtilo tu vetsi zatez. pritahy 50 opakovani se 60 kg je na hovno, od toho sou stroje a ne zakladni cviky

výborně napsáno ;)
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovňousi....160kg je docela dobrých i při takové technice i když sem měl za to že budeš přece jen míň vzpřímenej ale co ty pásky už při 100vce?
Nejspíš chceš naplno kontrolovat jen váhu a v rukách at se to samo drží jak chce to chápu ale jak je to podle tebe? " Čím lepší a pevnější uchop je, tím líp propojené paže a záda" Tím se držím já a proto jsem zatím na max kolem 115 kg ale nejbližší trénink zkusím max s páskama ale jak to vidíš ty.....váha nadevše ?
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak to vidim ja ? Proste to neresim, chcu cejtit zada a ne se start o klouzajici uchop. Zkousel jsem jet bez trhacek celej trening, ale je to o nicem, predlokti v jednom ohni, tvrde jak beton a zada nedostavaj to co by dostavaly s trhackama...
prochm

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si také beru háky i při malé hmotnosti a nevidím v tom žádný problém. Protože se pak více soustředím na to abych to udržel než na procvičení zad a navíc mám po tom napumpované předloktí.
Jinak to provedení cviku není zase tak špatné a je na tom videu i vidět,jak se snaží tlačit lopatky k sobě,a že ty záda i při této technice zabírají dobře.
JOga

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Čím lepší a pevnější uchop je, tím líp propojené paže a záda

proto taky kdo není debil, použije u přítahů trhačky, či háky u přítahů mají svý opodstatnění..
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano ale pevnej uchop neznamená pevnej stisk a na to sem se na to ptal.
Taky se muže stát že tady cvičí s 160 kg činkou a malá 100 už nebude tak lehká. Sem se ptal na něco jiného.
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hovnival tech 140kg hodne dobry pro tolik opakovani a technika taky imho slusne, ja videt, jak tam ty zada krasne pracuji, takze verim, ze je z toho citis pekne.

JOga napsal:
dunnoWayne napsal:
Čím lepší a pevnější uchop je, tím líp propojené paže a záda

proto taky kdo není debil, použije u přítahů trhačky, či háky u přítahů mají svý opodstatnění..

Presne tak! Ja nejsem zastance techto pomucek, ale jedine tady si je vezmu vzdy, protoze tady skutecne sve opodstateni maji
Marcon

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

H.. super výkony. Sám jsem dal dnes ucmrndaných 2X200 na dřep. Máš můj obdiv.
Patrik729

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 3:41 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

....

Naposledy upravil Patrik729 dne st listopad 06, 2013 7:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 5:20 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Patrik729 napsal:
Zdravim chalani po 3 mesacnej pauzy idem cvicit :P
Mozem cvicit 3+1??

Už máme výherce darwinovy ceny pro tenhle týden.
Lobotomie šroubovákem jako bonus.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 12:30 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

Zdar, jaký máte názory na tenhle cvik? Převažují klady (zlepšení výbušnosti) nád zápory (nebezpečí zranění, na kolena ten náraz asi taky nebude nejlepší) ?

kubaz

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani kdyby me na noze brali

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CVIKY <--- VIDEO GALERIA PREVEDENIA CVIKOV Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: