hm kdybych je necejtil, tak bych je asi nejel ze ... Tech 160 samozrejme normalne nejezdim a tech 140 taky nejezdim tolik reps... Btw krome tech pritahu sem jel dalsi 4 cviky, takze me ver, ze zada sou rozjebana ze vsech uhlu :)
pak davam samozrejme cviky, kde nezalezi na vaze, ale abych to krasne podrzel a protahl ty zada. Pritahy sou od toho, aby telo cejtilo tu vetsi zatez. Pritahy 50 opakovani se 60 kg je na hovno, od toho sou stroje a ne zakladni cviky
Hovňousi....160kg je docela dobrých i při takové technice i když sem měl za to že budeš přece jen míň vzpřímenej ale co ty pásky už při 100vce?
Nejspíš chceš naplno kontrolovat jen váhu a v rukách at se to samo drží jak chce to chápu ale jak je to podle tebe? " Čím lepší a pevnější uchop je, tím líp propojené paže a záda" Tím se držím já a proto jsem zatím na max kolem 115 kg ale nejbližší trénink zkusím max s páskama ale jak to vidíš ty.....váha nadevše ?
jak to vidim ja ? Proste to neresim, chcu cejtit zada a ne se start o klouzajici uchop. Zkousel jsem jet bez trhacek celej trening, ale je to o nicem, predlokti v jednom ohni, tvrde jak beton a zada nedostavaj to co by dostavaly s trhackama...
Já si také beru háky i při malé hmotnosti a nevidím v tom žádný problém. Protože se pak více soustředím na to abych to udržel než na procvičení zad a navíc mám po tom napumpované předloktí.
Jinak to provedení cviku není zase tak špatné a je na tom videu i vidět,jak se snaží tlačit lopatky k sobě,a že ty záda i při této technice zabírají dobře.
Ano ale pevnej uchop neznamená pevnej stisk a na to sem se na to ptal.
Taky se muže stát že tady cvičí s 160 kg činkou a malá 100 už nebude tak lehká. Sem se ptal na něco jiného.
Hovnival tech 140kg hodne dobry pro tolik opakovani a technika taky imho slusne, ja videt, jak tam ty zada krasne pracuji, takze verim, ze je z toho citis pekne.
JOga napsal:
dunnoWayne napsal:
Čím lepší a pevnější uchop je, tím líp propojené paže a záda
proto taky kdo není debil, použije u přítahů trhačky, či háky u přítahů mají svý opodstatnění..
Presne tak! Ja nejsem zastance techto pomucek, ale jedine tady si je vezmu vzdy, protoze tady skutecne sve opodstateni maji
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zaslal: út prosinec 27, 2011 12:30 pm Předmět: Re: ...
Zdar, jaký máte názory na tenhle cvik? Převažují klady (zlepšení výbušnosti) nád zápory (nebezpečí zranění, na kolena ten náraz asi taky nebude nejlepší) ?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru