Hubnuti bez cviceni ...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnuti bez cviceni ...  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hubnuti bez cviceni ...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
U.B0B

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
údajně to má napomáhat většímu zahřívání v té oblasti (= chceš shodit břicho, tak si ho omotáš a jdeš běhat) a tím i účinnějšímu spalování..

takze jestli tomu spravne rozumim, tak myslenka tkvi v tom, ze pokud se clovek poti diky zvysene teplote (nejlepe v danne oblasti), tak pot ktery telo prostrednictvim kuze vylucuje, je vlastne rozpusteny sadlo/tuk, ktery se pres kuzi dostane/vyplavuje ven ..... tomu dneska nekdo veri???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u.bob: no jasný :) to jsou hlavičky že? samozřejmě pokud si tím zalátáš celý břicho a půjdeš na chvíli běhat, tak se ti zpotí hlavně břicho a hlavně na něm zhubneš = cíleně hubneš naprosto lokálně!!
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, zas az tak to neni....ony (vesmes jde skutecne o zeny, ale potkala jsem uz i sackoveho majitele chromozomu Y) neveri na lokalni hubnuti (vetsinou), ale zastanci teto teorie si berou igelit na vytvoreni jakesi osobni "sauny", pripadne prostredi podobneho tomu, ve kterem se cvici bikram joga.

Nicmene, jak jsem psala vyse, je to postup z podobne kucharky jako caje na hubnuti, vibracni pasy, jablecny ocet, grep......jeden by neveril, kolik lidi je tomu ochotno verit
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andilek.Oli napsal:
No, zas az tak to neni....ony (vesmes jde skutecne o zeny, ale potkala jsem uz i sackoveho majitele chromozomu Y) neveri na lokalni hubnuti (vetsinou), ale zastanci teto teorie si berou igelit na vytvoreni jakesi osobni "sauny", pripadne prostredi podobneho tomu, ve kterem se cvici bikram joga.

Nicmene, jak jsem psala vyse, je to postup z podobne kucharky jako caje na hubnuti, vibracni pasy, jablecny ocet, grep......jeden by neveril, kolik lidi je tomu ochotno verit

Lidi jsou zoufaly. Na zhubnuti je potreba dlouhodoba disciplina a to lide dost casto nemaji. Tak se snazi zhubnout behem dvou, tri mesicu. Nicmene, lide s igelitem cvici a tudiz narozdil od jablecneho octu ci cajicku na hubnuti maji sanci na skutecne zhubnuti mnohem vetsi. A kdyby jim igelit kolem tela dodaval motivaci, bohudik za nej ...
kid

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
blazen napsal:
údajně to má napomáhat většímu zahřívání v té oblasti (= chceš shodit břicho, tak si ho omotáš a jdeš běhat) a tím i účinnějšímu spalování..

takze jestli tomu spravne rozumim, tak myslenka tkvi v tom, ze pokud se clovek poti diky zvysene teplote (nejlepe v danne oblasti), tak pot ktery telo prostrednictvim kuze vylucuje, je vlastne rozpusteny sadlo/tuk, ktery se pres kuzi dostane/vyplavuje ven ..... tomu dneska nekdo veri???

Ta myšlenka tví v tom, že díky zahřátí dochází v daném místě ke zvýšení metabolismu tuků, což nezní až tak nesmyslně ale těžko se to prokazuje nebo vyvrací.

Druhá věc je, že pokud půjde ženská běhat v igelitových spodcích, tak lokálně odvodní danou oblast - krátkodobý efekt to mít bude. Samozřejmě v délce tak maximálně několika hodin a v souvislosti s pitným režimem a mnoha dalšími faktory. Na podobném principu jsou založeny i některé komerční procedury.
U.B0B

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
............ jablecny ocet, .............

ten ja pouzivam. kdyz zhresim se sladkym, tak si jej dam na odkyseleni krve ... nevim jestli je to spravne, ale kdysi mi to doporucila zubarka ohledne zanetu ... a tak to tu a tam aplikuji..
U.B0B

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

se me pani ptala, kdyz uz si poridila rotoped, na jake tepove frekvenci by se mela drzet nebo jakou by mela dosahnout, aby to melo vliv na pripadne hubnuti ....
tofaneK

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
se me pani ptala, kdyz uz si poridila rotoped, na jake tepove frekvenci by se mela drzet nebo jakou by mela dosahnout, aby to melo vliv na pripadne hubnuti ....
Nejčastěji se to udává podle tepové frekvence, kdy je aerobní pásmo od 60 do cca 80 % vašeho tepového maxima. Vaše maximum zjistíte jako 220 – váš věk = maxTF, v mém případě tedy 220 – 21 = 199 a z toho je 80 % 160. Sečteno, podtrženo, podle mého názoru by bylo pro spalování tuků nejoptimálnější držet si tepovou frekvenci v rozmezí 120-160 tepů za minutu.
Andilek.Oli

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maximalni tepova frekvence: 220-vek
Hubnuti nejlepe probiha na tepove frekvenci 55-65 procent z maxima.

Nicmene, pokud ji bude bavit jezdit treba na 77 procent a vydrzi to diky vetsi radosti z pohybu dele, tak at klidne jezdi na 77.
nemuke

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 2:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jakej tady panuje nazor na to, ze by se nemeli najednou jist sacharidy + tuky?
Study

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíše sacharidy a bílkoviny ne? Já bych řekl, že to maximálně lépe tráví, ale nic víc bych v tom neviděl. Lidi takhle jí pořád a žijí, takže bych to moc nepitval.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddelovat sacharidy od bielkovin je zaklad delenej stravy. Pekny pristup podla mojho nazoru, ale je otazne, ci niekto takto dokaze jest cely zivot...

Delenie sacharidov a tukov je podla mna spravne (v ramci moznosti samozrejme). Je to idealna kombinacia na ukladanie tuku. Vyska energetickeho prijmu z takto kombinovaneho jedla - inzulin - konverzia nadbytku sacharidov - tuky vzniknute, tuky prijate - nasledne ukladanie zasob. Trochu zjednodusene sice...
Merrao

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemuke napsal:
jakej tady panuje nazor na to, ze by se nemeli najednou jist sacharidy + tuky?

pri hubnuti? Mozna maximalne ze to jidlo je kaloricka bomba, a pokud si das sacharidovotukove jidlo, mel by sis ho dat opravdu malo, pokud hubnes:D (a doplnit bilkovinami). Nevim ted konkretni potravinu ktera obsahuje jen sachry a tuky (mozna orisky? ale ty jsou zdrave :) )
Nicmene jist JENOM S a T bez bilkovin je nevyvazena strava...
Abych rekla uprime, jaky to ma chemicky prubeh v tele opravdu nevim.

-------

Zatim nejvetsi vymysl co jsem kdy videla je bodova dieta. Opravdu jsem byla nastvana kdyz ji chtela drzet moje mati. Vety typu "tak ja si dam slaninu, to mam za 5 bodu, a do vecera mi zbyvaji jen tri, tak to zvladnu" (do tri bodu se vlezou asi tri ovoce nebo tak nejak) mi prijdou opravdu hloupe. Stejne jako delena strava, ja nechapu jak tim muze nekdo nerozumny zhubnout, protoze pri diete (nebo tedy hubnuti) pravidlo "jezte co chcete" pro me neplati. Myslim si ze pri diete se da jist opravdu vsechno (samozrejme krome prorostle slaniny, tucnych nelibovych klobasek, parecku, uzeneho boku atd.) napr. svickova, jen se musi s mirou a nedat si na talir osm knedliku. To je ostatne problem ceskeho naroda:D
nemuke

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no, jde mi o to ze jeden anglickej trener rikal, ze si to mas zjednodusene predstavit tak, ze kdyz jis sacharidy, tak se ti jakoby odemknou bunky na ukladani (ve vetsim mnozstvi pochopitelne - nebavime se o tom ze si dame 10g sacharidu s 8 mandlemi), a ty tuky tam pak mnohem snadneji "zapluji" a usadi se do zasob tuku...
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemuke napsal:
no, jde mi o to ze jeden anglickej trener rikal, ze si to mas zjednodusene predstavit tak, ze kdyz jis sacharidy, tak se ti jakoby odemknou bunky na ukladani (ve vetsim mnozstvi pochopitelne - nebavime se o tom ze si dame 10g sacharidu s 8 mandlemi), a ty tuky tam pak mnohem snadneji "zapluji" a usadi se do zasob tuku...

A v podstate ten trener ma pravdu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hubnuti bez cviceni ... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: