|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | http://www.novinky.cz/koktejl/227854-had-kousl-modelku-pri-foceni-do-prsu-nasledne-uhynul-na-otravu-silikonem.html
Škoda tak krásnýho hada kvůli takové blbé umělé krávě.
+ v rádiu říkali: "No vidíte, i silikonová prsa dokáží ochránit člověka před smrtí" - asi neví, že hroznýš kr. je škrtič tudíž jed, který by dokázal zabít člověka, nemá |
O jeho umrti bych to tipnul na kachnu. Silikon jedovaty neni a silne pochybuji ze by se had prokousl az k nemu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Gohan napsal: | | Nekdě jsem četl o spojení Tsunami v Japonsku a zařízení HAARP které je údajně schopné vyvolávat zemětřesení nadzvednutím ionosféry. |
Já jsem zase četl, že Američani zničili HAARPem i Atlantidu. Před nedávnem zaútočili HAARPem taky na Haiti a minulé léto způsobili rozsáhlé pořáry v Rusku. Prostě za všechno můžou Američani. Co tím ale sleduji? NWO Nemohli by být trochu lidštější a na naše ovládnutí používat jen chemtrails |
To Zidi
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Gohan napsal: | | Nekdě jsem četl o spojení Tsunami v Japonsku a zařízení HAARP které je údajně schopné vyvolávat zemětřesení nadzvednutím ionosféry. |
Já jsem zase četl, že Američani zničili HAARPem i Atlantidu. Před nedávnem zaútočili HAARPem taky na Haiti a minulé léto způsobili rozsáhlé pořáry v Rusku. Prostě za všechno můžou Američani. Co tím ale sleduji? NWO Nemohli by být trochu lidštější a na naše ovládnutí používat jen chemtrails |
To Zidi |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
Ilumináti, to říkám furt. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | daymoon napsal: | | Kdyby byl nějaký bůh, tak bych napsal: Co provedlo Japonsko, že ho tak trestáš? |
to nemyslis ve svym veku vazne ze nee |
ale notak , nebudem se smat lidem , co maji jeste srdicko na pravym miste , ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | daymoon napsal: | | Kdyby byl nějaký bůh, tak bych napsal: Co provedlo Japonsko, že ho tak trestáš? |
to nemyslis ve svym veku vazne ze nee |
ale notak , nebudem se smat lidem , co maji jeste srdicko na pravym miste , ne ? |
dlouho sem se tak nezasmal, v kombinaci s tim podpisem je to dokonaly
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út březen 15, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | http://www.novinky.cz/koktejl/227854-had-kousl-modelku-pri-foceni-do-prsu-nasledne-uhynul-na-otravu-silikonem.html
Škoda tak krásnýho hada kvůli takové blbé umělé krávě. |
a tuten chudák to schytal nejspíš o rozvodák a kladky
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 8:37 pm Předmět: |
|
|
Média a jejich lži, polopravdy a senzační žvásty a taky lidi, kteří jim žerou jejich pravdu o "jaderné katastrově" v Japonsku. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Nekdě jsem četl o spojení Tsunami v Japonsku a zařízení HAARP které je údajně schopné vyvolávat zemětřesení nadzvednutím ionosféry. | Bože...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:22 pm Předmět: |
|
|
Podotýkám že jsem o tom četl, ne že se s tím ztotožňuji, aby někdo nedělal ukvapené závěry.
Edit z jiného soudku: Předpokládám že všichni co se velice baví vědí, co to HAARP je bez toho, aniž by googlovali, jinak nechápu čemu se smějou. Vlastní nevědomosti možná?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | http://cs.gloria.tv/?media=136963JAPONSK |
Takové věci sem nemůžeš dávat, jsou tu lidi, co tomu začnou věřit jako jsem třeba já a pak by ty američany nejradši rozsekali na kaši..
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st březen 16, 2011 12:18 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Podotýkám že jsem o tom četl, ne že se s tím ztotožňuji, aby někdo nedělal ukvapené závěry.
Edit z jiného soudku: Předpokládám že všichni co se velice baví vědí, co to HAARP je bez toho, aniž by googlovali, jinak nechápu čemu se smějou. Vlastní nevědomosti možná? |
HAARP znám dobře spolu s jinými konsp. teoriemi ze serveru zvedavec.org kam se někdy chodím pobavit nad těmi psychicky narušenými lidmi kdeří za vším hledají židovskou konspiraci. Snad mezi ty pitomce nepatříš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 16, 2011 12:25 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Gohan napsal: | Podotýkám že jsem o tom četl, ne že se s tím ztotožňuji, aby někdo nedělal ukvapené závěry.
Edit z jiného soudku: Předpokládám že všichni co se velice baví vědí, co to HAARP je bez toho, aniž by googlovali, jinak nechápu čemu se smějou. Vlastní nevědomosti možná? |
HAARP znám dobře spolu s jinými konsp. teoriemi ze serveru zvedavec.org kam se někdy chodím pobavit nad těmi psychicky narušenými lidmi kdeří za vším hledají židovskou konspiraci. Snad mezi ty pitomce nepatříš... |
Nazývat lidi kteří mají jiný názor pitomci, je trošku low, ale ne, nepatřím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st březen 16, 2011 12:39 am Předmět: |
|
|
Že někdo nevěří všemu co mu cpou ve zprávách na Nově je naprosto v pořádku a pitomec rozhodně není.
Já mluvím o v životě neúspěšných frustrovaných jedincích kteří si nepřipustí že jsou pány vlastního osudu a za svoji situaci si mohou sami. Aby si psychicky ulevili tak začnou věřit tomu že jejich život řídí ONI, ONI můžou za to že se nemají dobře a začnou konstruovat bizarní konspirační teorie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|