Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
http://www.novinky.cz/koktejl/227854-had-kousl-modelku-pri-foceni-do-prsu-nasledne-uhynul-na-otravu-silikonem.html

Škoda tak krásnýho hada kvůli takové blbé umělé krávě.

+ v rádiu říkali: "No vidíte, i silikonová prsa dokáží ochránit člověka před smrtí" - asi neví, že hroznýš kr. je škrtič tudíž jed, který by dokázal zabít člověka, nemá

O jeho umrti bych to tipnul na kachnu. Silikon jedovaty neni a silne pochybuji ze by se had prokousl az k nemu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Gohan napsal:
Nekdě jsem četl o spojení Tsunami v Japonsku a zařízení HAARP které je údajně schopné vyvolávat zemětřesení nadzvednutím ionosféry.

Já jsem zase četl, že Američani zničili HAARPem i Atlantidu. Před nedávnem zaútočili HAARPem taky na Haiti a minulé léto způsobili rozsáhlé pořáry v Rusku. Prostě za všechno můžou Američani. Co tím ale sleduji? NWO Nemohli by být trochu lidštější a na naše ovládnutí používat jen chemtrails

To Zidi
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
MalajskyTygr napsal:
Gohan napsal:
Nekdě jsem četl o spojení Tsunami v Japonsku a zařízení HAARP které je údajně schopné vyvolávat zemětřesení nadzvednutím ionosféry.

Já jsem zase četl, že Američani zničili HAARPem i Atlantidu. Před nedávnem zaútočili HAARPem taky na Haiti a minulé léto způsobili rozsáhlé pořáry v Rusku. Prostě za všechno můžou Američani. Co tím ale sleduji? NWO Nemohli by být trochu lidštější a na naše ovládnutí používat jen chemtrails

To Zidi

+1
xCROWx

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ilumináti, to říkám furt.
kubaz

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
daymoon napsal:
Kdyby byl nějaký bůh, tak bych napsal: Co provedlo Japonsko, že ho tak trestáš?

to nemyslis ve svym veku vazne ze nee

ale notak , nebudem se smat lidem , co maji jeste srdicko na pravym miste , ne ?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
AniCitronAniBanan napsal:
daymoon napsal:
Kdyby byl nějaký bůh, tak bych napsal: Co provedlo Japonsko, že ho tak trestáš?

to nemyslis ve svym veku vazne ze nee

ale notak , nebudem se smat lidem , co maji jeste srdicko na pravym miste , ne ?

dlouho sem se tak nezasmal, v kombinaci s tim podpisem je to dokonaly
JOga

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
http://www.novinky.cz/koktejl/227854-had-kousl-modelku-pri-foceni-do-prsu-nasledne-uhynul-na-otravu-silikonem.html

Škoda tak krásnýho hada kvůli takové blbé umělé krávě.

a tuten chudák to schytal nejspíš o rozvodák a kladky
idoktor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Média a jejich lži, polopravdy a senzační žvásty a taky lidi, kteří jim žerou jejich pravdu o "jaderné katastrově" v Japonsku.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Bože...
Gohan

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podotýkám že jsem o tom četl, ne že se s tím ztotožňuji, aby někdo nedělal ukvapené závěry.

Edit z jiného soudku: Předpokládám že všichni co se velice baví vědí, co to HAARP je bez toho, aniž by googlovali, jinak nechápu čemu se smějou. Vlastní nevědomosti možná?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
http://cs.gloria.tv/?media=136963JAPONSK

Takové věci sem nemůžeš dávat, jsou tu lidi, co tomu začnou věřit jako jsem třeba já a pak by ty američany nejradši rozsekali na kaši..
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Podotýkám že jsem o tom četl, ne že se s tím ztotožňuji, aby někdo nedělal ukvapené závěry.

Edit z jiného soudku: Předpokládám že všichni co se velice baví vědí, co to HAARP je bez toho, aniž by googlovali, jinak nechápu čemu se smějou. Vlastní nevědomosti možná?

HAARP znám dobře spolu s jinými konsp. teoriemi ze serveru zvedavec.org kam se někdy chodím pobavit nad těmi psychicky narušenými lidmi kdeří za vším hledají židovskou konspiraci. Snad mezi ty pitomce nepatříš...
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Gohan napsal:

HAARP znám dobře spolu s jinými konsp. teoriemi ze serveru zvedavec.org kam se někdy chodím pobavit nad těmi psychicky narušenými lidmi kdeří za vším hledají židovskou konspiraci. Snad mezi ty pitomce nepatříš...

Nazývat lidi kteří mají jiný názor pitomci, je trošku low, ale ne, nepatřím.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2011 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Že někdo nevěří všemu co mu cpou ve zprávách na Nově je naprosto v pořádku a pitomec rozhodně není.
Já mluvím o v životě neúspěšných frustrovaných jedincích kteří si nepřipustí že jsou pány vlastního osudu a za svoji situaci si mohou sami. Aby si psychicky ulevili tak začnou věřit tomu že jejich život řídí ONI, ONI můžou za to že se nemají dobře a začnou konstruovat bizarní konspirační teorie.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: