Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dzejvr

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Politolog napsal:
Dzejvr napsal:
Politolog napsal:
Dzejvr napsal:
toFaneK

Klidně můžeš napsat skutečnou váhu, nikdo ti za to hlavu neutrhne :-)
101 kg při tvé výšce vypadá úplně jinak .... . A to ještě soudím, že nohy nemáš skoro žádný.

Nevím, co to meleš za blbosti, já měl v lednu v jednu chvíli 104 kg při 183 cm a taky nevypadám ani nijak nabušeně, ani vyžraně, prostě každej vypadá jinak, záleží celkově na proporcích postavy atd.

101 kg rozhodně nemá, možná by ses divil kolik ve skutečnosti váží

Já to samozřejmě nevím a je mi to jedno, jenom říkám, že podle pohledu na fotku nemůžes soudit.

Je mi u prdele kolik tady mladej pán váží, ale nebaví mě, když si někdo ,,honí triko" .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli jsem dobre pochopil, tak ho znas osobne a vis, kolik vazi. Potom opravdu nechapu, proc by si nekdo vymyslel svoji hmotnost. U vykonu to snad jeste pochopim, ale u telesne hmotnosti....
Pokud ho osobne neznas a soudis jen podle fotky, tak je opravdu nesmysl tohle psat, protoze jednak meri 191 cm a jednak vubec nevis, jak vypada v realu a fotka a realita muze byt hodne rozdilna.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žebych sem hodil svou fotku 179/88 (bylo 90 když sem jel vysoký carbs a víc pil), což by asi taky na tolik kg nevypadalo? esi má 191cm tak te dost reálný
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Známej má na 193cm asi 105 kilo a rozhodně nevypadá nabušeně. Dzejvr tady mele úplný sračky.
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kámoš má 193/85 necvičí a vypadá fakt o něco méně než tu bylo zmíněno... já mu ten metrák věřím
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuální forma lýtek - 15let

strudlik

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 3:18 pm    Předmět: Lidi proberte se Odpovědět s citátem

Spousta lidí váží 100 kilo , to neznámená, že ten člověk musí být fakt korba :) :d Jinak mě občas dostávají některé udivení, že třeba někdo poprvé jde pod benchpress a zvedne 100 kg v 18-ti.. Pro hodně z Vás je posilovna asi fakt moc moc hodně, ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují....
Reiben

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

100 kg v benči na první pokus v 18ti letech ? To je nějaký divný
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
100 kg v benči na první pokus v 18ti letech ? To je nějaký divný

Ale určitě ne nereálný. Můj případ to ale nebyl.
drlift_

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 5:07 pm    Předmět: Re: Lidi proberte se Odpovědět s citátem

strudlik napsal:
Jinak mě občas dostávají některé udivení, že třeba někdo poprvé jde pod benchpress a zvedne 100 kg v 18-ti.. Pro hodně z Vás je posilovna asi fakt moc moc hodně, ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují....

Bylo by to hodne neobvykly. Verim tomu, ze se da zvedanout treba 200kg v mrtvem tahu, ale 100kg poprve na bench v 18 letech je hodne velka rarita. Benchpress je totiz pro necvicici dost nezvyklej cvik a lidi maji obrovsky problem uz jen ukocirovat cinku, natoz pak zvednout nejakou slusnou vahu.....
kid

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 5:33 pm    Předmět: Re: Lidi proberte se Odpovědět s citátem

strudlik napsal:
... ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují....

Hele , ty buď trénuješ na psaní sci-fi a nebo žiješ na jiné planetě než já.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 5:33 pm    Předmět: Re: Lidi proberte se Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
strudlik napsal:
Jinak mě občas dostávají některé udivení, že třeba někdo poprvé jde pod benchpress a zvedne 100 kg v 18-ti.. Pro hodně z Vás je posilovna asi fakt moc moc hodně, ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují....

Bylo by to hodne neobvykly. Verim tomu, ze se da zvedanout treba 200kg v mrtvem tahu, ale 100kg poprve na bench v 18 letech je hodne velka rarita. Benchpress je totiz pro necvicici dost nezvyklej cvik a lidi maji obrovsky problem uz jen ukocirovat cinku, natoz pak zvednout nejakou slusnou vahu.....

ano,ano
madball

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když se to tu řeší, tak já si nemyslím, že to není zas až tak nemožný, souhlasím s tím, že je to neobvyklej pohyb, takže je to víc vyjímečný. celkem slušnej je tenhle kluk. je to sice s tréninkem, ale zase v 16 1x220

ale ta vana je teda otřesná
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
když se to tu řeší, tak já si nemyslím, že to není zas až tak nemožný, souhlasím s tím, že je to neobvyklej pohyb, takže je to víc vyjímečný. celkem slušnej je tenhle kluk. je to sice s tréninkem, ale zase v 16 1x220

ale ta vana je teda otřesná

Na kluka teda moc nevypadá
grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123- co to máš na tý čince? ty máš snad nějaký problémy se zádama???

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: