Klidně můžeš napsat skutečnou váhu, nikdo ti za to hlavu neutrhne :-)
101 kg při tvé výšce vypadá úplně jinak .... . A to ještě soudím, že nohy nemáš skoro žádný.
Nevím, co to meleš za blbosti, já měl v lednu v jednu chvíli 104 kg při 183 cm a taky nevypadám ani nijak nabušeně, ani vyžraně, prostě každej vypadá jinak, záleží celkově na proporcích postavy atd.
101 kg rozhodně nemá, možná by ses divil kolik ve skutečnosti váží
Já to samozřejmě nevím a je mi to jedno, jenom říkám, že podle pohledu na fotku nemůžes soudit.
Je mi u prdele kolik tady mladej pán váží, ale nebaví mě, když si někdo ,,honí triko" .
Jestli jsem dobre pochopil, tak ho znas osobne a vis, kolik vazi. Potom opravdu nechapu, proc by si nekdo vymyslel svoji hmotnost. U vykonu to snad jeste pochopim, ale u telesne hmotnosti....
Pokud ho osobne neznas a soudis jen podle fotky, tak je opravdu nesmysl tohle psat, protoze jednak meri 191 cm a jednak vubec nevis, jak vypada v realu a fotka a realita muze byt hodne rozdilna.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
žebych sem hodil svou fotku 179/88 (bylo 90 když sem jel vysoký carbs a víc pil), což by asi taky na tolik kg nevypadalo? esi má 191cm tak te dost reálný
Zaslal: ne březen 20, 2011 3:18 pm Předmět: Lidi proberte se
Spousta lidí váží 100 kilo , to neznámená, že ten člověk musí být fakt korba :) :d Jinak mě občas dostávají některé udivení, že třeba někdo poprvé jde pod benchpress a zvedne 100 kg v 18-ti.. Pro hodně z Vás je posilovna asi fakt moc moc hodně, ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují....
100 kg v benči na první pokus v 18ti letech ? To je nějaký divný
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Zaslal: ne březen 20, 2011 5:07 pm Předmět: Re: Lidi proberte se
strudlik napsal:
Jinak mě občas dostávají některé udivení, že třeba někdo poprvé jde pod benchpress a zvedne 100 kg v 18-ti.. Pro hodně z Vás je posilovna asi fakt moc moc hodně, ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují....
Bylo by to hodne neobvykly. Verim tomu, ze se da zvedanout treba 200kg v mrtvem tahu, ale 100kg poprve na bench v 18 letech je hodne velka rarita. Benchpress je totiz pro necvicici dost nezvyklej cvik a lidi maji obrovsky problem uz jen ukocirovat cinku, natoz pak zvednout nejakou slusnou vahu.....
Zaslal: ne březen 20, 2011 5:33 pm Předmět: Re: Lidi proberte se
strudlik napsal:
... ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují....
Hele , ty buď trénuješ na psaní sci-fi a nebo žiješ na jiné planetě než já.
Zaslal: ne březen 20, 2011 5:33 pm Předmět: Re: Lidi proberte se
drlift_ napsal:
strudlik napsal:
Jinak mě občas dostávají některé udivení, že třeba někdo poprvé jde pod benchpress a zvedne 100 kg v 18-ti.. Pro hodně z Vás je posilovna asi fakt moc moc hodně, ale spousta mladých kluků zvyklých manuálně pracovat, od mala skakat po stromech, delat kliky, hrat fotbal, hokej na rybnice tak nevidím problém, když lidi který to mají daný genetikou můžou být "korby" i když v životě nebyli v posilovně :) A to nemluvím, když třeba od malička závodně sportují....
Bylo by to hodne neobvykly. Verim tomu, ze se da zvedanout treba 200kg v mrtvem tahu, ale 100kg poprve na bench v 18 letech je hodne velka rarita. Benchpress je totiz pro necvicici dost nezvyklej cvik a lidi maji obrovsky problem uz jen ukocirovat cinku, natoz pak zvednout nejakou slusnou vahu.....
ano,ano
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
když se to tu řeší, tak já si nemyslím, že to není zas až tak nemožný, souhlasím s tím, že je to neobvyklej pohyb, takže je to víc vyjímečný. celkem slušnej je tenhle kluk. je to sice s tréninkem, ale zase v 16 1x220
když se to tu řeší, tak já si nemyslím, že to není zas až tak nemožný, souhlasím s tím, že je to neobvyklej pohyb, takže je to víc vyjímečný. celkem slušnej je tenhle kluk. je to sice s tréninkem, ale zase v 16 1x220
ale ta vana je teda otřesná
Na kluka teda moc nevypadá
_________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru