Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší trénink

na začátku běh 15 minut, pomalejší ale s náklonem, aby zabíraly stehna

4x15 tlak s jednoručkami, váha 12
4x15 zakopávání, váha 15
4x12 tricepsová extenze váha 5
4x10 kliky na lavici
3x12 upažování váha 5
3x20 takový to ukloňování na záda, fakt nevím jak se tomu říká, omlouvám se
a nakonec 10 minut na velkou zátěž rotoped zase aby zabraly stehna

dříve jsem dával rychle rotoped bez zátěže, dnes už vím, že musím jet zátěž, nepotřebuju pálit ale sílit

stačí když to budu psát takhle? nebo ještě nějak jinak?
MiKra

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidíš že to jde..Jen bych dal asi záda a nohy mezi první a pak ramena a ruce..Ale každý ať jede jak mu to vyhovuje.. Jinak jestli ti to tak zapisovat vyhovuje, nevidím problém..Btw my dva se známe.. pošlu ti PM..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19.3. odpočinek

váha 61 kg, ale ta naše váha nevim nevim, jednou člověk váží 60 jednou 64 neveřím jí moc, ale zhruba alespon, ale cítím na sobě, že sílím, což by mělo být pozitivní
Wasabi

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To záleží jak si najedený a kdy se vážíš, jak řikal J. Borkovec důležité je se furt vážit na té samé váze, protože tam jedině poznáš výsledky, u ségry na digitálce nebo u babičky na obyčejné vážim taky uplně jinak než na té, kterou mám doma.

A ještě záleží na tom aby váha byla na jednom místě a né jednou na lině a podruhé na koberci. :)
Pavelito

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wasabi napsal:
To záleží jak si najedený a kdy se vážíš, jak řikal J. Borkovec důležité je se furt vážit na té samé váze, protože tam jedině poznáš výsledky, u ségry na digitálce nebo u babičky na obyčejné vážim taky uplně jinak než na té, kterou mám doma.

A ještě záleží na tom aby váha byla na jednom místě a né jednou na lině a podruhé na koberci. :)

tak je mi jasný, že když jsem najedenej budu vážit víc a večer i ráno, že se to bude lišit, většinou se vážím ráno.
Pavelito

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak hodím sem ještě jídelníček ze včerejška ať máte, co kritizovat.
7:00 snídaně : 100g vloček, 100ml mléka a 100ml vody, do toho skořice a med a ohřát v mikrovlnce...

9:00 snídaně 2: omeleta z 5bílků s kečupem a s 3 toustovými chleby

10:30 svačina : 3 rajčata

12:00 oběd : 200g kuřecích prsíček na porku s testovinami plus nejaka ta zelenina (rajče, paprika, kukuřice) kečup

POSILOVNA
16:30 potréninkový nápoj Mutant mass 1,5 odměrky v 0,4 litru
17:00 150g kuřecí prsa se 2 celozrnnými chleby a zase zeleninou

19:00 míchaná vajíčka z 5bílků plus houska a kečup
21:00 250g tvarohu s minibebe sušenkami a mlékem
Pavelito

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20.3.
Včera jsme byli do půlnoci na bowlingu, co jsme přišli hodil jsem do sebe tvaroh s Bebečkama a šel spát
Snídaně: 100g ovesná kaše, skořice, med
Snídaně 2: Omeleta z 5bílků s kečupem a toustovými chleby
30 minut projížďka na kole do kopce na těžký převod
Oběd: 2plátky kuřecí šunky 150g těstoviny a kukuřice
Svačinka : pudink sladký moment a chléb
Cvičení:
Benchpress 5x12 s tyčí
Izolované bicepsové zdvihy 5x12
Kladivové zdvihy 5x12
Tlaky s jednoručkou za hlavou 5x 12
Sklapovačky s činkou na šikmé lavici 5x50
Zkracovačky 5x50
Stříhání 4xpo minutě
A ještě k tomu pár zvednutí těžké činky, která nevím kolik váží…..všechny cviky jsem dělal s jednoručkou 7kg
PTN: gainer 40g
Svačinka: activiia s musli a rozinkami a ořechy
Hodina spánek..
Večeře: 2 plátky kuřecí šunky, 150g syrečků, plechovka hrášku s mrkví a kukuřice, 3 toustové chleby
Před spaním: Tvaroh + 30g protein Phd. 6HR, Bebe sušenky
VZHLEDEM K TOMU, ŽE TO MĚL BÝT NETRÉNINKOVÝ „ŽRACÍ“ DEN, JSEM TO PO*RAL.
Dnes 21.3. mám posilovnu a nebudu mít energii a včerejší cvičení z nudy mi nebylo k ničemu a jídelníček, který jsem „sestavil“ včera je hodně hodně špatný. A jak se tu řeší v jednom topicu, tak mě teď souží pocit hladu z přetrénování. Takže se těším až bude dnes po tréninku dám si gainer a potom si navařím tunu masa s rýží a zeleninou a nasypu to do sebe, lehnu si a budu sledovat utkání Hradec Králové : Příbram a potom Třinec : Slavia.
21.3 – váha malá….ještě ranní WC a mám zase 20 kilo i s postelí
Dnešní plán:
od rána do tréninku : škola -> v ní se snažit naprat do sebe dost bílkovin a hlavně sacharidů, aby byla síla na trénink (po včerejší kokotině, přecenil jsem své síly..) a aby mě mohl trenér pochválit
trénink : odmakat hodinku, co budu moct.
Po tréninku: superpotréninkový nápoj a poté do sebe pravidelně po 2 hodinách cpát maso, které si udělám na olivovém oleji a přidám k tomu dostatek rýže a zeleniny, večer si dát omeletu z 6bílků a před spaním tvaroh s proteinem. Toť vše
Snídaně : 100g ovesná kaše, čokoládová
Cestou do školy jablko
První hodinka ve škole: protein 40g Pharma whey banánofka, tohle pití by se mělo být pořád, je to mňamka

Skočím rychlou chůzí pro žvýkačky ( to jsem tu zapomněl napsat: pořád musím mít u sebe něco na žvýkání, protože bych pořád něco jedl…takže padá hlavní role mezi jídly na žvýkačky, naštěstí jsem našel v Ústí nad Labem jeden obchod, kde paní vietnamcová má takový výběr, kde by i sběratel žvýkačkových obalů, zažil orgasmus) a pro nízkotučné výborné jogurty do penny za 6 korun jeden ještě ochucené, no neber to….

Svačina 1: 2 dýňové housky a vanilkový tvaroh milko
Svačina 2: nízkotučný jogurt a 2 housky
Merrao

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
jinak hodím sem ještě jídelníček ze včerejška ať máte, co kritizovat.

Z jakého důvodu jíš jen bílky?
MiKra

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cholesterol?
Já taky jím třeba 4 vejce s tím, že jedno je celé a zbytek jen bílky..
Reiben

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bílky = žádný tuk, jen bílkoviny..
Jinak já jím vejce jedině celá, ten cholesterol, co je ve vejcích je zdravý a tuky také. Navíc podstatnou část bílkovin ve vejci tvoří právě žloutek, takže je kravina ho vyhazovat...můj názor
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis to je patlanina Jeste na te uprave zapracuj, takhle to spoustu lidi odradi od toho, aby si to cetli :) (To je hrozny co? Porad te za neco jebu, bud ze si to nepises vubec a kdyz uz se rozepises, tak zase neco blbe )

Jinak k tem tukum, stale mam pocit, ze se jich bojis. Ano, nektere tuky jsou sracky a lepe se jim vyhybat a nahradit je zdravymi, ale napriklad vajecne zloutky jsou zrovna ty dobre, takze kdyz mas 6 vajicek, alespon 2 zloutky tam nech. Jogurty kupujes nizkotucne light, coz je sice hezke, ale to, ze takovy jogurt casto obsahuje plno cukru, to uz lide nevidi, hlavne ze je nizkotucny. Nerikam, ze bys mel jist nejake extra kremove s 10% tuku, ale takove ty okolo 3% jsou naprosto v pohode. Co se tyka jogurtu, tak doporucuji hollandiu, podle me jeden z nejzdravejsich jogurtu a je i chutny (osobne mam rad prichut visen-vanilka nebo cokoladovy) a neni zase tak moc tucny, myslim ze 2-3%
Wasabi

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Cholesterol?

Ty seš taky cholesterol.
MiKra

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wasabi napsal:
MiKra napsal:
Cholesterol?

Ty seš taky cholesterol.

Začínáš mě s*át..

Sry za ot...
Merrao

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, souhlasím, babičky říkávaly že ve vejci je moc cholesterolu. To sice jo, ale jak už tu padlo, vejce je prostě zdravý plod přírody. Vejce bychom měli uctívat :D Když jich nejíš deset celých za den, je to v pohodě. Já je jím každý den (asi po jednom). Dřív jsem taky ze strachu jedla jen bílky. Já jím třeba 1:1 (vejce:bílek). Bílky bych být tebou dávala jen do palačinek nebo někam kde jsi to doplnil, pokud máš strach ze žloutků (kalorií, tuků...).

A dále souhlasím s draperem, Hollandia chutná naprosto úžasně, jím bílý 3,9% tuku (a stejně bílkovin) má něco pod 400kj na 150g. Kdežto nízkotučný (ochucený) dám příklad z kauflandu Milblu 0,1% má na 150g asi 265kj. Nicméně jsou v tom sladidla, nezasytí to, a chutná to skoro příšerně. (Ale jsem nekdy nucená je taky jíst.)
Ale zkus si někdy porovnat Jogobellu s normálním jogurtem...

Edit abych nespamovala: Myslím si pánové, že co se týče názorů netýkajících se zde Pavelita by měly přijít do osobní korespondence. Nic proti vám.

Naposledy upravil Merrao dne po březen 21, 2011 4:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Wasabi

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:

Začínáš mě s*át..

To je sice hezký, ale doplň si vzdělání, když chceš radit ostatním (myslim, že nejsem první kdo ti to píše )

Merrao : byl tu člověk (na ronnie) co si došel na testy na cholesterol, pak jedl cca půl roku 15 vajec denně, šel znovu na testy a ty byly ok. Já sám jím 5-10 vajec skoro každej den.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: