|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 21, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
Ještě 2 otázky :
Nenapadá vás, proč jsem mám stále suchou pleť? Dříve jsem hodně málo pil, ( to víte, při anorexii i voda nějaký ten gram váží ->ironie)
teď už piju hodně, může to být ještě následek?
Nějakou jinou alternativu, co přikusovat k tvarohu před spaním? mimo těch vloček, prostě něco, co můžu pořádně žvejkat :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: po březen 21, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | Ještě 2 otázky :
Nenapadá vás, proč jsem mám stále suchou pleť? Dříve jsem hodně málo pil, ( to víte, při anorexii i voda nějaký ten gram váží ->ironie)
Nějakou jinou alternativu, co přikusovat k tvarohu před spaním? mimo těch vloček, prostě něco, co můžu pořádně žvejkat :D |
Suchá pleť může souviset s nedostatky tuků. Zkus ten oliváč. A víš co? Někdy si ho zkus jemně natřít na pleť. Oliváč je univerzální.
K tvarohu...hmmm..no já jím piškoty, ale nejsou tam zrovna komplexní sacharidy :D A potom si tvaroh mažu na chleba. Chceš spíš sladké, nebo slané?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 21, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Pavelito napsal: | Ještě 2 otázky :
Nějakou jinou alternativu, co přikusovat k tvarohu před spaním? mimo těch vloček, prostě něco, co můžu pořádně žvejkat :D |
Suchá pleť může souviset s nedostatky tuků. Zkus ten oliváč. A víš co? Někdy si ho zkus jemně natřít na pleť. Oliváč je univerzální.
K tvarohu...hmmm..no já jím piškoty, ale nejsou tam zrovna komplexní sacharidy :D A potom si tvaroh mažu na chleba. Chceš spíš sladké, nebo slané? |
sladkéééé :D, já jím bebečka, to snad taky není nejhorší, ale co kdyby náhodou měl někdo něco lepšího...ale asi zkusim ty vločky jak psal draper _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 21, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
K tvarohu take nejsou spatne racia ryzove chlebicky. Jestli mohu doporucit, tak vyborne jsou z DM maji tam ruzne druhy celozrnne, bez soli a nebo z Lidlu, na tech je nej, ze jsou strasne lehke a muzes jich snist hodne :)
Jinak mne osobne plet hlavne ruce vysusuje, kdyz prijmam hodne bilkovin.
edit: ty vlocky si zkus zalit horkou vodou s trochou sladidla, pridej do toho par rozinek a az to nasaje vodu, tak si to smichej s tvarohem a dej poradne vychladit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 21, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | K tvarohu take nejsou spatne racia ryzove chlebicky. Jestli mohu doporucit, tak vyborne jsou z DM maji tam ruzne druhy celozrnne, bez soli a nebo z Lidlu, na tech je nej, ze jsou strasne lehke a muzes jich snist hodne :)
Jinak mne osobne plet hlavne ruce vysusuje, kdyz prijmam hodne bilkovin.
edit: ty vlocky si zkus zalit horkou vodou s trochou sladidla, pridej do toho par rozinek a az to nasaje vodu, tak si to smichej s tvarohem a dej poradne vychladit. |
sladidlo nevedeme hodim tam med
jdu si připravit oběd do školy, prsa a vytahuju zase olivovej olej, :D a rovnou si to dám i k večeři, nebo spíš vejca :D ? uvídíme _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 22, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
22.3.
Začnu dalšími otázkami (už je mi to trapné, ale radši se zeptám, než abych dělal něco špatně)
Trénink mám 3x týdně pondělí, středa, pátek….ve středu zatím, než dostanu klíče budu muset cvičit doma.
1. Otázka – V netréninkový den by měl vypadat jídelníček zhruba jak?Jde mi o jídla i o suplementaci (6 porcí jídla, snídaně-sacharidová?, svačina- komplexní sacharidy a bílkoviny?, oběd- klasika maso a příloha?, svačina- ubrat sacharidy a přidat bílkoviny, večeře- bílkoviny?, před spaním - tvaroh ?
2. Je na škodu, když zařadím v netréninkový den například 15-20minutový trénink břišních svalů, když ve fitku se soustředíme spíš na ruce, nohy atd…? Břišní svaly je totiž moje závislost, zakládám si na nich, i když je to blbost.
3. Objednal jsem si BCAA je to zapotřebí? Trenér říkal, že by mi to mělo pomoci uchránit tu hmotu, kterou si vybuduji a pomoct by mi to mělo i k anabolickému stavu…
4. A poslední, Je pravda, že když vlastně nemám skoro žádný tuk na sobě, jen šlachy a teď už i nějaké svaly, ( hlavně břišní, které jsem posiloval při anorexii denně a je to opravdu jediný sval co mi zůstal ) můj metabolismus je rychlý protože svaly rychleji spalují?
Neboť trenér má zítra práci a já školu, tak budu muset ve středu cvičit doma, což mě se*e….Další věcí, ze které mi bylo v posilce smutno, bylo to, že dva roky zpátky ty váhy, které tahám teď jsem s úsměvem zahazoval a dneska je s brekem zvedám (někdy i z hecu od trenéra, jinak bych je ani nezvedl
Dnešní plán:
Škola do 4 hodin -> 2 svačiny a oběd by měl proběhnout ve škole
dostatečná regenerace po včerejším a předvčerejším tréninku, k večeru pár cviků na břišní svalstvo
Snídaně : ovesná kaše (4 odměrky od proteinu cca. 140g), jeden medík, skořice, zalité mlékem a vodou
Cestou do školy v autě 3 racio chlebíky a 30g proteinu v půl litru vody ( vypito a snězeno s chutí, neboť mi volala PPL, že mi vezou zásilku, což je BCAA a ionťák s malinovou příchutí, aby bylo, co pít, při tréninku) – ty racio chlebíčky a protein, nebo jablko nebo banán sem zařadit prostě musím, protože mě ty vločky nedokážou nasytit, což nechápu. Četl jsem mnoho jídelníčků i profi kulturistů a ten objem vloček, který dávají oni se neliší od mého a já se po tom cítím nenajedenej, což je mi divný. Možná zkusím změnit snídani, místo vloček třeba celozrnné pečivo a k tomu mléčný nápoj nebo proteiňák.
Svačina1 : 2 celozrnné chleby a balení 100g šunky
Oběd : včera večer jsem si uvařil kuřecí na olivovém oleji s rýží, jasmínovou, kterou jsem ještě zakápl také olivovým olejem nastrouhal do ní trošku česneku a posypal bylinkami, kuře200g i rýže 200g _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 22, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Pavelito napsal: | Ještě 2 otázky :
K tvarohu...hmmm..no já jím piškoty, ale nejsou tam zrovna komplexní sacharidy :D A potom si tvaroh mažu na chleba. Chceš spíš sladké, nebo slané? |
Tím olejem se mažu, v létě vlastně jenom tím olivovým olejem. Těma tukama by to opravdu ale být mohlo, což mě nenapadlo, děkuji _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | 1. Otázka – V netréninkový den by měl vypadat jídelníček zhruba jak?Jde mi o jídla i o suplementaci (6 porcí jídla, snídaně-sacharidová?, svačina- komplexní sacharidy a bílkoviny?, oběd- klasika maso a příloha?, svačina- ubrat sacharidy a přidat bílkoviny, večeře- bílkoviny?, před spaním - tvaroh ? |
Ja osobne nerozlisuji treninkovy a netreninkovy den, co se jidla tyka. Jim porad stejne tzn. v kazdem jidle bilkoviny a sacharidy (tuku nezminuji, protoze ty jsou skryte vsude mozne) a myslim, ze zrovna ty sacharidy vecer stahovat nemusis, to nech spise endomorfum nebo lidem v diete.
| citace: | | 2. Je na škodu, když zařadím v netréninkový den například 15-20minutový trénink břišních svalů, když ve fitku se soustředíme spíš na ruce, nohy atd…? Břišní svaly je totiž moje závislost, zakládám si na nich, i když je to blbost. |
Bricho si cvic klidne v netreninkove dny extra, ale nedelej ty nesmysly, o kterych jsem ti uz psal drive jako serie sedlehu po 100 opakovanich a podobne. Soustred se na kvalitu a ne na kvantitu. Nejaky zasobnik cviku tady http://www.exrx.net/Lists/ExList/WaistWt.html#anchor172895
| citace: | | 3. Objednal jsem si BCAA je to zapotřebí? Trenér říkal, že by mi to mělo pomoci uchránit tu hmotu, kterou si vybuduji a pomoct by mi to mělo i k anabolickému stavu… |
Pro tebe imho celkem k nicemu....
| citace: | | 4. A poslední, Je pravda, že když vlastně nemám skoro žádný tuk na sobě, jen šlachy a teď už i nějaké svaly, ( hlavně břišní, které jsem posiloval při anorexii denně a je to opravdu jediný sval co mi zůstal ) můj metabolismus je rychlý protože svaly rychleji spalují? |
Cim vic ma clovek svalu a cim vice jsou aktivni, tim vice energie potrebuji, jinak receno cim vice mas svalu, tim mas rychlejsi bazalni metabolizmu a tim vice toho tve telo spali v dobe, kdy nic nedelas. Proto by prioritou melo byt budovani hlavne valkych svalu jako nohy, zada, protoze ty spotrebuji oproti malym svalovym partiim mnohem vice energie. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
[quote="Draper"] | citace: | | 1. Otázka – V netréninkový den by měl vypadat jídelníček zhruba jak?Jde mi o jídla i o suplementaci (6 porcí jídla, snídaně-sacharidová?, svačina- komplexní sacharidy a bílkoviny?, oběd- klasika maso a příloha?, svačina- ubrat sacharidy a přidat bílkoviny, večeře- bílkoviny?, před spaním - tvaroh ? |
Ja osobne nerozlisuji treninkovy a netreninkovy den, co se jidla tyka. Jim porad stejne tzn. v kazdem jidle bilkoviny a sacharidy (tuku nezminuji, protoze ty jsou skryte vsude mozne) a myslim, ze zrovna ty sacharidy vecer stahovat nemusis, to nech spise endomorfum nebo lidem v diete.
| citace: | | 2. Je na škodu, když zařadím v netréninkový den například 15-20minutový trénink břišních svalů, když ve fitku se soustředíme spíš na ruce, nohy atd…? Břišní svaly je totiž moje závislost, zakládám si na nich, i když je to blbost. |
Bricho si cvic klidne v netreninkove dny extra, ale nedelej ty nesmysly, o kterych jsem ti uz psal drive jako serie sedlehu po 100 opakovanich a podobne. Soustred se na kvalitu a ne na kvantitu. Nejaky zasobnik cviku tady http://www.exrx.net/Lists/ExList/WaistWt.html#anchor172895
Jojo, tuhle stránku jsi mi posílal, mám jí v oblíbenejch a ty zkracovačky atd už nedělám po padesáti, ale dočetl jsem se, že když chci budovat svaly musím je dělat nejvíc po 25 s těma kontrakcema a radši podržet v tý vrchní pozici než kmitat. Jinač díky za odpovědi, cenim si toho. Jestli vyhraju tu sázku, že do léta budu mít 70 kilo tak ti za ty rady něco upeču a pošlu ti to :D _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
50 nebo 100 to uz je jedno, delas to proste nejspis technicky blbe, kdyz je cvicis po tolika opakovanich, dej si 15-20 kvalitnich pomalych, nahore podrzet, v brichu drz neustale napeti a uvidis, ze to bude uplne neco jineho. Jeste lepsi podle me zkracovacky na balone
A jak rikam, prestan se prehnane soustredit na tyhle male svaly a spise se snaz budovat ty velke. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 50 nebo 100 to uz je jedno, delas to proste nejspis technicky blbe, kdyz je cvicis po tolika opakovanich, dej si 15-20 kvalitnich pomalych, nahore podrzet, v brichu drz neustale napeti a uvidis, ze to bude uplne neco jineho. Jeste lepsi podle me zkracovacky na balone
A jak rikam, prestan se prehnane soustredit na tyhle male svaly a spise se snaz budovat ty velke. |
Snažím snažím.
btw. Dnes mám přesně ten den jak ste o něm psali, že nejsem schopnej se nasytit, nevim vůbec, co s tim,hodně piju, ale stejně musím pořád žrát, to je příšerný _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | btw. Dnes mám přesně ten den jak ste o něm psali, že nejsem schopnej se nasytit, nevim vůbec, co s tim,hodně piju, ale stejně musím pořád žrát, to je příšerný |
Nevim, o co mas namysli, ale pokud mluvis o tom, co se resilo v topiku "jak se neprejist z unavy" nebo co psal vcera Reiben ve svem logu, tak to je porad trochu neco jineho, nez si asi myslis. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | btw. Dnes mám přesně ten den jak ste o něm psali, že nejsem schopnej se nasytit, nevim vůbec, co s tim,hodně piju, ale stejně musím pořád žrát, to je příšerný |
Nevim, o co mas namysli, ale pokud mluvis o tom, co se resilo v topiku "jak se neprejist z unavy" nebo co psal vcera Reiben ve svem logu, tak to je porad trochu neco jineho, nez si asi myslis. |
Přesně to mám na mysli. Snědl jsem toho už hafo, a pořád mám hlad jak vlk _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út březen 22, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
Ty ty vločky snídáš taky každý den, to mě by osobně nebavilo, zkus posnídat něco jiného.
A s tím hladem, nemáš nějaký deficit? Přemýšlela jsem jestli bys neměl deficit cukru, občas se mi to stávalo, jednu dobu jsem ho nepřijímala skoro ani z ovoce, dala jsem si na dlaň trošku musli a hned to bylo lepší. Mívala jsem hlad hned po jídle.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út březen 22, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
asi jíš málo, vypij koktejl litru mlíka se 150g vloček a 2 odměrkama protinu a garantuju ti že 1,5 hodiny je od tebe určitě klid, ale tipoval bych ti tak 2-3 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|