Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelito

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Ty ty vločky snídáš taky každý den, to mě by osobně nebavilo, zkus posnídat něco jiného.

A s tím hladem, nemáš nějaký deficit? Přemýšlela jsem jestli bys neměl deficit cukru, občas se mi to stávalo, jednu dobu jsem ho nepřijímala skoro ani z ovoce, dala jsem si na dlaň trošku musli a hned to bylo lepší. Mívala jsem hlad hned po jídle.

Přemýšlím o jiné verzi snídaní ještě, ale nenapadá mě, nějaká podobně chutná :D

btw. dnes jsem měl jogurt Hollandia černé třešně, jsou fakt fenomenální tyhle jogurty
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ryzova kase (ale ne zadna instatni, ale pekne po domacku delana) stejne tak po domacku delana ovesna kase s bananem a grankem. Nebo celkem dobre je puding s ryzi respektive ryze s pudinkem :) do toho treba ovoce....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
22.3.
Začnu dalšími otázkami (už je mi to trapné, ale radši se zeptám, než abych dělal něco špatně)
Trénink mám 3x týdně pondělí, středa, pátek….ve středu zatím, než dostanu klíče budu muset cvičit doma.
1. Otázka – V netréninkový den by měl vypadat jídelníček zhruba jak?Jde mi o jídla i o suplementaci (6 porcí jídla, snídaně-sacharidová?, svačina- komplexní sacharidy a bílkoviny?, oběd- klasika maso a příloha?, svačina- ubrat sacharidy a přidat bílkoviny, večeře- bílkoviny?, před spaním - tvaroh ?
2. Je na škodu, když zařadím v netréninkový den například 15-20minutový trénink břišních svalů, když ve fitku se soustředíme spíš na ruce, nohy atd…? Břišní svaly je totiž moje závislost, zakládám si na nich, i když je to blbost.
3. Objednal jsem si BCAA je to zapotřebí? Trenér říkal, že by mi to mělo pomoci uchránit tu hmotu, kterou si vybuduji a pomoct by mi to mělo i k anabolickému stavu…
4. A poslední, Je pravda, že když vlastně nemám skoro žádný tuk na sobě, jen šlachy a teď už i nějaké svaly, ( hlavně břišní, které jsem posiloval při anorexii denně a je to opravdu jediný sval co mi zůstal ) můj metabolismus je rychlý protože svaly rychleji spalují?

Neboť trenér má zítra práci a já školu, tak budu muset ve středu cvičit doma, což mě se*e….Další věcí, ze které mi bylo v posilce smutno, bylo to, že dva roky zpátky ty váhy, které tahám teď jsem s úsměvem zahazoval a dneska je s brekem zvedám (někdy i z hecu od trenéra, jinak bych je ani nezvedl

Dnešní plán:
Škola do 4 hodin -> 2 svačiny a oběd by měl proběhnout ve škole
dostatečná regenerace po včerejším a předvčerejším tréninku, k večeru pár cviků na břišní svalstvo

Snídaně : ovesná kaše (4 odměrky od proteinu cca. 140g), jeden medík, skořice, zalité mlékem a vodou
Cestou do školy v autě 3 racio chlebíky a 30g proteinu v půl litru vody ( vypito a snězeno s chutí, neboť mi volala PPL, že mi vezou zásilku, což je BCAA a ionťák s malinovou příchutí, aby bylo, co pít, při tréninku) – ty racio chlebíčky a protein, nebo jablko nebo banán sem zařadit prostě musím, protože mě ty vločky nedokážou nasytit, což nechápu. Četl jsem mnoho jídelníčků i profi kulturistů a ten objem vloček, který dávají oni se neliší od mého a já se po tom cítím nenajedenej, což je mi divný. Možná zkusím změnit snídani, místo vloček třeba celozrnné pečivo a k tomu mléčný nápoj nebo proteiňák.

Svačina1 : 2 celozrnné chleby a balení 100g šunky
Oběd : včera večer jsem si uvařil kuřecí na olivovém oleji s rýží, jasmínovou, kterou jsem ještě zakápl také olivovým olejem nastrouhal do ní trošku česneku a posypal bylinkami, kuře200g i rýže 200g

svačinka 2: oříšky a chléb
v půl 5 jsem přijel domu vypil 6dcl nového ionťáku a jel se na 45 minut projet na kole.
Po přijezdu jsem si dal 120 zkracovaček a poté odpočival
Svačina 3: Hollandia černé třešně 200g s chlebem a banánem (jsem moc rád, za vaše rady s timhle jogurtem)
Večeře: 140g syrečků, dva plátky šunky, 2 celozrnné chleby a plechovka zeleniny hrášek plus mrkev od bonduelle
Před spaním dám tvaroh s mlékem, 30 gramů proteinu a nějakou tu sušenku bebe
Reiben

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

před spaním ti bohatě stačí dát jenom tvaroh (30g bílkovin). To mlíko a protein je už zbytečný, protože ten tvaroh sám o sobě stačí. Takhle máš zbytečně moc bílkovin, který tvoje tělo ani není schopno využít, takže ti to bude jen hnít ve střevech..
Pavelito

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
před spaním ti bohatě stačí dát jenom tvaroh (30g bílkovin). To mlíko a protein je už zbytečný, protože ten tvaroh sám o sobě stačí. Takhle máš zbytečně moc bílkovin, který tvoje tělo ani není schopno využít, takže ti to bude jen hnít ve střevech..

Nejde o bílkoviny ale o chuť a věr mi, že já to takhle dělám už skoro rok a je to ok, jsem na to zvyklej.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

23.3.

Tréninkový den, ale doma

Noc byla krutá, měl jsem hlad. Neustále jsem se z něj probouzel a zapíjel ho vodou. Nakonec jsem usnul se žvýkačkou...abych alespon něco žvýkal.

Takže trénink je omezený i když mám doma možnost benchpressu i jednoruček

První dnešní úkol bude sestavit vhodné cviky z příruček abych zase procvičil celé tělo. Tzn. Začnu stehna (cvik najdu), potom Benchpress, potom bych chtěl zařadit nějaký cvik na záda (ještě najdu), poté tlaky za hlavou na ramena, izolované bicepsové zdvihy s oporou o koleno, a na tricepsy si dám obrácené kliky, nakonec si dám břicho

Druhý úkol je DÚ na němčinu = ekonomický článek v němčině, přeložit do češtiny a napsat k tomu stránku, o tom, co si myslím. V němčině. Hovadina no.

Snídaně: 200ml mléka, 60g ovesných vloček
Snídaně 2: 5 bílků a 2 toustové chleby, kečup
Poté bude následovat trénink

10minut rotoped - maximální zátěž, abych nepálil potřebné kalorie, šlapání pomalu špičkami, aby zabírali lýtka
Benchpress 5x12 (zase jen s tyčí)
Výpady s činkou na zádech 4x15 (zatěží zase jen tyč)
Veslování s činkou nadhmatem 5x10
Izolované bicepsové zdvihy 4x10
Obrácené kliky 4x10
Obrácené zkracovačky 3x20
sklapovačky na šikmé lavici 2x25
zkracovačky 3x25

Kdo si to přečte do 10 hodiny, tzn. čas kdy začnu cvičit, tak mi určitě může doporučit jiné cviky, které bych mohl cvičit doma, budu rád.
aleale1

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky,
promiň, že ti sem lezu, další baba, ale holt mi holky máme problémy s jídlem podobné tobě víc než kluci a já doufám, že už to co tu s kolegyní řešíte mám zdárně za sobou, i když popravdě musím si jídlo (abych pořádně dost a kvalitně jedla) hlídat pořád.
tak na doma určo můžeš použít
nohy -
dřepy (pokud jsou lehké dej do batohu knihy a šup s ním na záda a dřepuj)
záda - mrtvé tahy s jednoručkama
prsa - tlaky (bench), kliky
ramena - tlaky za nebo před hlavu, rozpažování
triceps - obrácené kliky, francouzské tlaky s jednoručkou
biceps - klasika s jednoručkama nebo jak píšeš s oporou

je toho dost
Pavelito

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám chvíli času ve škole tak jí využiju k zhodnocení.

( for Draper : radši to nečti, nemáš rád nepřehledný věci a píšu stejně hovadiny. které tě nebudou zajímat)

Začal jsem začátkem února pouze domácím tréninkem, váha se pohybovala kolem 56 kg a byl jsem rád, že jsem přežil cestu do školy (podotýkám autem, nemusel jsem se vláčet vlakem nebo tak) a poté jsem měl hrozný problém v té škole vůbec existovat.

Jídelníček jsem změnil, ale byl to stereotyp a výsledky (jak už vlivem špatného domácího tréninku, hodně opakování málo síly, nebo stereotypní stravy) nebyly valné. I přez to jsem nabral váhu na 58-59kg protože jsem jedl opravdu velké objemy jídla, avšak jel jsem aerobní trénink, moře aerobního treninku. Ale nabíral jsem, tak jsem si říkal, tak co.ALe nabírání mohlo probíhat mnohem rychleji. No nic. Měl jsem zažívací problémy protože jsem moc jedl a taky moc cvičil, abych to spálil. Magořina. Zhruba po měsíci a půl jsem začal chodit do fitka, kde mi vychází maximálně vstříc. Vstupné mám zdarma, jen vedu jakýsi tamnější blog a dal jsem jim foto, kde jsem maximálně hubenej. V posilovně se mi věnuje trenér, začali jsem s tréninkem celého těla a jedeme ho 3x týdně PO,ST,PA. Břišní svalstvo si dělám převážně doma sám. musím říct, že od té doby už si držím váhu na 62kg, nemívám často hlad, nejím pořád cottage nebo přesnídávky nebo pudink, moje strava je rozmanitější, i díky členům tohoto fora a cítím se opravdu jinak. Dojet do školy není problém, ve škole už bývá nálada i na vtípkování a učení se také lepší. Nad potravinami již tolik nepřemýšlím. Je jasné, že nutriční hodnoty již sleduji, ale dříve když jsem viděl na obalu za dvojtečkou tuky více jak 0 bylo zle.....další krávovina.
Nárůst síly také zaznamenávám a fyzická zdatnost se výrazně zlepšila. Nyní si dokážu i odpočinout, což jsem dříve "nemohl". Mozek mi to nedovolil, pořád jsem musel spalovat...
Zamiloval jsem si únavu, kterou si odnáším z posilovny spolu s namíchaným gainerem i následující vaření jídla pro doplnění bílkovin. Tenhle log, nebo vlastně tohle forum, mi změnilo život a nebál bych se říct, že mi i pomáhá se do něj znovu dostat.

S aktuální váhou 63kg, s pocitem unavenosti po dnešním posilování a s jogurtem Hollandia s příchutí irské kávy se loučím.
Díky všem, kteří pomáhají. Ale díky i těm, kteří mi nevěřili. Vy všichni jste mě donutili makat. Ti, kteří mlčí, jsou k ničemu.

Aryvederči[/u]
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
(for Draper: radši to nečti, nemáš rád nepřehledný věci a píšu stejně hovadiny. které tě nebudou zajímat)

Nemyslis, ze kdyby me tvuj log nezajimal a nemel bych zajem na tom ti pomoct, tak ti sem nepisu?
Pavelito

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
(for Draper: radši to nečti, nemáš rád nepřehledný věci a píšu stejně hovadiny. které tě nebudou zajímat)

Nemyslis, ze kdyby me tvuj log nezajimal a nemel bych zajem na tom ti pomoct, tak ti sem nepisu?

Ba né, já to myslel ze srandy....jinak jsem za to moc rád, to mi věř
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz tam nebyl smajl, tak jsem si nebyl jisty a trochu jsem si to vzal osobne. Ok teda :)
Merrao

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito: Proč sis nevzal v noci aspoň rajče nebo něco? Tělo hlad dostat nesmí...ani v dietě, kteoru nedržíš.

A prosímtě, po jakých intervalech jíš? (Já že máš dvakrát snídaně a tak)
Pavelito

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Pavelito: Proč sis nevzal v noci aspoň rajče nebo něco? Tělo hlad dostat nesmí...ani v dietě, kteoru nedržíš.

A prosímtě, po jakých intervalech jíš? (Já že máš dvakrát snídaně a tak)

Snažím se mít alespoň 1,5 hodiny rozestupy mezi jídly, ale někdy mám dvakrát snídaně protože vstávám třeba v 6 to si dám ovesnou kaši a v půl 9 si dám omeletu, a pro mě je půl 9 pořád snídaně, tak proto
Merrao

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm..no 1,5h...a není to málo po vekým jídle? Mám takový dojem, že po vetším jídle (po obědě, nebo hodně vydatné vyvážené snídani) by měl mít žaludek tak ze 3 hodiny klid.
rozestupy bych být tebou držela tak 2,5-3h.
Být tebou tak začnu vydatnou snídaní, kde jsou zastoupeny všechny živiny.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Hmm..no 1,5h...a není to málo po vekým jídle? Mám takový dojem, že po vetším jídle (po obědě, nebo hodně vydatné vyvážené snídani) by měl mít žaludek tak ze 3 hodiny klid.
rozestupy bych být tebou držela tak 2,5-3h.
Být tebou tak začnu vydatnou snídaní, kde jsou zastoupeny všechny živiny.

Já mám opravdu velký snídaně i obědy, i doma nerozumí tomu jak do sebe nasypu tolik věcí, ale za půl hodinky je zase hlad, tak žvýkám žvýkačky abych to alespoň 2 hodiny kolikrát vydržel. Ale pomalu se to srovnává, dříve to bylo horší. VLočky, mléko a ovoce všechno zastoupeno, někdy protein k tomu piju

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: