Kliky mezi kotoučema:
2 kotouče na každé straně: 5x + 5x
4 kotouče na každé straně: 2x (5x + 5x)
5 kotoučů na každé straně: 5x + 5x, 4x + 4x
Břicho: Superserie:
Převalování na míči + zkracovačky na míči + sklapovačky
3x (15 + 15 + 12)
Poznámky:
+ dneska trochu rozbitej ze včera, ale bylo to OK
+ zvedání toho kotouče se nezdá, ale dost u toho zabíraj ramena a i trapézy
+ zítra by měl být běh / plyo / pneu, ještě uvidím
Kliky mezi kotoučema - ukázka:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
5x převalení, oběhnutí
8x výskok-seskok
10x strkání pneu ve dvou naproti sobě (NENÍ na videu!)
2x skok do středu a ven, tam a zpět
10x horolezci snožmo na pneu
4+4 kliky s otočkou
10x sunutí pneu pozadu
10x MT s pneu
10x plyometrické tricepsové zdvihy s pneu
20sec (+-) plank s malou pneu (naklápění do stran)
- převalování pneu na velkou vzdálenost cca. 60m
Nakonec 2x pokus dostat pneu pomocí převalování na svah, bohužeů už bez síly takže pneu vs já = 2:0
Hodně jsem ten kruhák podcenil, ale fakt dal zabrat. Jeli jsme ho poprvé, takže chyby tam určitě jsou, ale to se zlepší. Video dole.
Při tom tahání pneu jsem si pěkně narazil palec
SPARTAN TIRE WORKOUT #1:
TIRE FLIPS:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
pěkný trénink . Na léto plánuju něco podobného. Musím, ale sehnat nějakou tu pneu, bohužel zatím nevím kde + chci si koupit palici, abych do toho mohl i třískat
Moc pěkný. Jak jsem si teď ty tvoje videa pouštěl, tak se k tomu vtírla moje tříletá dcerka a když tě viděla v tý teplákovce jak makáš, tak se mě zeptala "proč spiderman zvedá to kolo". Možná by sis měl změnit nick
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
pěkný trénink . Na léto plánuju něco podobného. Musím, ale sehnat nějakou tu pneu, bohužel zatím nevím kde + chci si koupit palici, abych do toho mohl i třískat
Jou, taky budeme mít palici, až budou penízky .
Marky V. napsal:
Moc pěkný. Jak jsem si teď ty tvoje videa pouštěl, tak se k tomu vtírla moje tříletá dcerka a když tě viděla v tý teplákovce jak makáš, tak se mě zeptala "proč spiderman zvedá to kolo". Možná by sis měl změnit nick
Díky, ...spiderman , o změně nicku pouvažuju
Teď jsem nebyl přes týden vůbec trénovat, měl jsem toho dost do školy, nějak nebyla chuť ani síla a posral se mi totálně noťas (naštěstí už je OK). Dnes jsem si to ale vynahradil .
SOBOTA 12.3.11
"SKOKOVÝ" trening
- rozklus 400m
- protažení
6x10 žabáci navazovaný (bez mezi-pauzy)
4x7 výskok ze dřepu -> narovnat -> dřep -> seskok pozadu
11x výskok ze dřepu -> žabák do dálky
2x (8+8) přední výstupy se švihem
2x (8+8) přední výstupy se švihem - s výskokem
5x12 skokové výpady z kopce
3 serie NAVY kliky z kopce 30x zkracovačky z kopce
+ různý skoky na video, zkouška planku s nataženýma rukama atp.
- výklus, END.
Parádní trening, nezdá se to ale už samotní žabáci dokážou nohy pěkně roztopit. Spokojenost. Video DNES dodám
edit: tak jsem poslal rozsáhlejší email - dotaz na Defrancosgym email, doufám že mi odpoví
- dnes posilka, vidím to na pushpress, přední dřep, rozpažky + kliky SS, ruce a kruhák břicho s core.
- zítra zřejmě KB švihy + přemístění, bench, výpady + dřepy s JČ SS, ruce.
- o víkendu zajdem ven, asi běh + pneu.
Poznámky:
+ přední dřepy: navýšení váhy, technika OK
+ pushpress: znatelné navýšení váhy (pamatuju že jsem jel vždy max 50kg 5 op, teď 60kg 6op.)
+ SNATCH - super cvik , začnu ho cvičit pravidelně, můj cíl je vytáhnout 40kg
+ zítra: MT na 1 noze, KB swings + clean&press, dřep s dosedem, bench (?), ruce, břicho
Poznámky:
+ ten MT na jedné noze je fakt brutál, přijde mi to daleko těžší než když jedu normal MT - udržovat balanc, činku mít pořád v ruce bez položení a dbát na techniku
+ velmi spokojen s přemístěním a výrazem JČ
+ na břicho už nezbyl čas, tak ho dám asi venku o víkendu
Jinak do ČT se do posilky ani na běh bohužel nedostanu, ale v PÁ bude poska, o víkendu běh / pneu / sprinty ještě se uvidí. No a tu na bytě alespoň lehčí cvičení s VV a 2x JČ, něco vymyslím.
Na bytě jsem si dával snache a kliky, a dnes to vídím v posilce takhle:
SNATCH JČ - zkusím pyramidu 1-2-3-4-5 (1+1,2+2,3+3,4+4,5+5 -vše bez pauzy)
MT + KLIKY - udržím asi na 100kg + x kliků bez pauzy
VÝPADY + SPLIT SQUAT - 50kg oboje, bez pauzy
BICEPS / BŘICHO - whatever
Poznámky:
+ MT slušný, ale úchop, zase zase...
+ SNATCH PR, spokojenost, ale nejvíc jsem cítil nohy
+ velmi dobře rozsekaný bicák
120min tahání a přenášení velkých kamenů - stavění zídky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru