|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 23, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
Od příštího týdne zařadím i fotografie, aby byly vidět změny. A měl nad sebou kontrolu. Taky sestavím časový plán, který zítra zveřejním. Kde bude kolik bych chtěl přibrat, za jak dlouho a jakým způsobem a další cíle..... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merrao

|
Zaslal: st březen 23, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
Hele toje divný... A víš proč máš podlě mě hlad? Protože do sebe nedáváš tuky. Měl jsi teˇněkdy vepřové/hovězí...nebo cokoli tučnějšího?
Prostě abys měl hodinu za kvantum jídla hlad..je to dviné a někde je chyba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 23, 2011 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Hele toje divný... A víš proč máš podlě mě hlad? Protože do sebe nedáváš tuky. Měl jsi teˇněkdy vepřové/hovězí...nebo cokoli tučnějšího?
Prostě abys měl hodinu za kvantum jídla hlad..je to dviné a někde je chyba. |
Tak teď jsem najeden. Konzerva tuňáka + kukuřice + hrášek a mrkev + dva chleby, zapito malinovým nutrendem, ufff konečně plné bříško _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
24.3. Volno
Jak vidím počasí, tak mě dnes zase vytáhne na kolo nebo tak něco, i když jsem měl v plánu spíše odpočívat protože mě čeká zítra zase trénink ve fitku a chtěl bych mít dostatek síly.
Snídaně : Ovesná kaše s medem a skořicí a káva
Svačina : Milko ochucený tvaroh vanilka, 2 chleby _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 28, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
Za prvé se omlouvám za nečinnost, ale ve čtvrtek jsem odjel na chatu pracovat a relaxovat, tak jsem neměl příštup k internetu, ale vše jsem zapisoval, tak to dávám vše najednou.
Zhodnocení posledních 4 dnů. Práce na chatě parádní, vyčištěná hlava, strava dodržená, kečup nahrazuju pomalu, ale jistě dostatkem čerstvé zeleniny. Trénink byl vynikající, zvedal jsem více a po tréninku jsem nebyl tak zdrcen jako vždy. Začal jsem více pít, piju prakticky neustále. Voda je opravdu zázrak. Když do ní přidám ještě ten Nutrend malinovobrusinkový, tak je to nepřekonatelné…
Aerobní trénink i přes zákaz proběhl také každý den. I když třeba jen půl hodinku, ale vždy jsem po tom poctivě doplnil kalorie. Takže to snad tolik nevadí.
24.3. Volný den
Snídaně: ovesné vločky (100g) , med (15g), skořice
Svačina: vanilkový tvaroh Milko 140g, 2 celozrnné chleby (110g)
Oběd: Kuřecí 80g se 3 tousty a kukuřice 100g a paprika (1/2)
Svačinka: Activia, 1 celorzrnný chléb
Večeře: 2 celozrnné chleby a míchaná vejce z pěti bílků s kečupem
Před spaním: Tvaroh 250g, mléko 200ml
Aktivity: nějaké to proběhnutí a sekání dřeva, hrabání mokrého listí a další práce na chatě, skvělý relax
25.3.
Snídaně : Activia vanilková s 2 celozrnnými chleby
Svačina: 2 celozrnné chleby a syrečky cca 100g
Oběd : 200g rýže, 100g tuňáka, 200g zeleniny (hrášek, mrkev, kukuřice)
Předtréninková svačinka: Kafe a banán
Trénink: Klasika jako vždy, akorát na Bench jsem navýšil o 10 kg od prvního cvičení a rotoped dávám na větší zátěž, břicho si dávám jen doma a teď už i jiné cviky, komplexnější.
Během tréninku piju Nutrend malina - brusinka
Po tréninku 100g gaineru mutant mass.
Hodinu po tom: 200g kuřecího a 2krajíce celozrnného chleba, zelenina (hrášek, kukuřice)
Svačina: Jogurt Hollandia 200g. Irská káva, s celozrnným chlebem
Večeře : 100g kuřecí šunka, 150g syrečků, 100g zeleniny
Před spaním: Tvaroh dochucený odměrkou proteinu Phd. Bílá čokoláda a 2 sušenky BEBE
26.3. Volný den
Snídaně: 2 slunečnicové chleby a jogurt Hollandia černé třešně
Trénink břišního svalstva.
Svačina : 100g kuřecí šunky, zelenina
Hodina na novém silničním kole, pár kilometrů do kopce (aerobku mám zakázanou, ale musím se nějak hýbat)
Oběd : 200 Kuřecí prsa na kukuřici se solí, můj recept, výborná věc, obojí se to opraží na pánvi společně se solí jen na kukuřičné šťávě. Lahůdka. K tomu 2 chleby.
Po tom jsem šel shlédnout fotbal na hřiště. Šolíchačka, ze které mi pořádně vyhládlo
Svačina : Chleba s marmeládou a bílým jogurtem. Zde jsem zase zjistil, že existuje marmeláda. Úplně jsem na ní zapomínal. K tomu protein Pharma Whey banán.
Večeře : Nepovedená omeleta ze 6 bílků a 3 toustové chleby a kečupík
Před spaním : Tvaroh s proteinem a sušenkami extracereálními BeBe
V noci: Hlad = Protein Phd. 6HR. Jedna odměrka.
27.3. Volný den
Snídaně: Ovesné vločky skořice a do nich namíchaná ještě přesnídávka 300g, Omeleta ze 6 bílků
20km na kole z toho půlka do kopce, ale se silničním kolem je to paráda
Oběd: Na ohni v alobalu namíchané brambory 200g, kuřecí 200g, cibule, paprika, rajče, to vše polité olivovým olejem a posypané bylinkami.
Pak jsem shrabal nějaké to listí znovu, abych se protáhl, nasekal pár polínek.
Svačina: Tvaroh Milko čokoláda a 2 chlebíky plus 2 odměrky Pharma Whey
Večeře: Kuřecí šunka, syrečky, zelenina a 2 celozrnné chleby
Před spaním: Tvaroh 250g, extracereální Bebe sušenky
Na závěr. Doufám, že dnes bude neméně efektivní trénink.
28.3.
Snídaně: 150g ovesné vločky, rozinky, med 15g
Cestou do školy Pharma 6HR jedna odměrka
Svačina: 1 celozrnný chléb a tvaroh Milko 140g
Svačina 2: chystám se na 100g kuřecí šunky a 2 chleby
Před cvičením: Banán a káva -> v pátek mi káva moc pomohla, opravdu jsem pocítil zvýšení síly a trénink byl lehčí, ale mohlo to být i něčím jiným
TRÉNINK
Po tréninku dám gainer 100g
Půl hodinky na to Kuřecí prsa s rýží a zeleninou
Dál bude EDIT _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 29, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
Včerejší doplnění:
Začal jsem se základními cviky
Mrtvý tah
2x10 s desítkami
2x10 s dvanáctapůlkami
Dřepy
3x12 s pětkami
Benchpress
3x8 s pětkami (minulí týden jsem dával jen s tyčí)
Tlaky na záda
3x8 s tyčí na které bylo menší závaží, myslím,že 2kg
Trapézové zdvihy
2x12 s pětkami
Stahování kladky
2x12
Tricepsy s lanem
3x10
Bicepsové zdvihy
1x10,1x8,1x6
15minut aerobka, těžký rotoped
2x20 sklapovačky na šikmé lavici
7x20 zkracovačky
Po tréninku dám gainer 100g
Půl hodinky na to Kuřecí prsa se špagetami a zeleninou
Proteinový nápoj 1odměrka cca. 21g bílkovin
Večeře: plátek šunky, 100g syrečků, zelenina, 2 celozrnné chleby
Před spaním: 250g tvaroh s odměrkou proteinu
Začínám ojebávat stravu zase, jsem si toho vědom, dřív jsem dal místo proteinu třeba šunku nebo sýr nebo jogurt dneska tam dám radši nápoj, což je podlě mě horší, potřebuju víc jíst. Taky mi už nechutná tvaroh před spaním, nevím s čím ho jíst s těma Bebečkama mě to už nechutná takže budu muset zkoušet jiné varianty, dnes jsem si nakoupil sušené aloe vera a třešně, tak to zkusím, nebo ještě tam hodím marmeládu, ale tvarohu před spaním bych se nerad vzdal.....
Hodnocení tréninku: Ze začátku jsem cítil únavu, nebylo to nejlepší, ale odtrénoval jsem poctivě, doma se po tréninku najedl fakt peckově, hodně masa i špaget, ale pak jsem jedl až po 2 a půl hodinách a když jsem šel spát a snědl tvaroh, měl jsem ještě hlad, což je u mě známka špatného dne, co se stravy týče. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út březen 29, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Co se týče toho tvarohu, tak já to většinou prostě rozmixuju s vodou a vypiju. Takhle si ani nestihnu uvědomit, jak mi to strašně nechutná
PS: Ty váhy by bylo určitě, pro přehlednost, lepší zapisovat celkově... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 29, 2011 12:50 pm Předmět: |
|
|
Dnes mám stravu opět na pytel....snad to sem ani nedám, jak se za ní stydím. Cítím na sobě, že mám zase tendence se "šetřit" tzn. že se pořádně nenajím, jen sním trošku a pak hodím do pusy žvejku abych měl pocit, že něco jím ale žaludek prázdnej
Snídaně : Ovesná kaše s medem a rozinkami (150g)
Svačina: Čokoládový tvaroh Milko 140g s 2 celozrnnými chleby
"Oběd" : Chléb, 100g šunky, 150g konzerva zeleniny hrášek s mrkví
Dříve jsem tohle už do 12 hodin měl v sobě....
Zajímalo by mě, kolik držím bílkovin, no nic doma dám proteinovej nápoj a k tomu nějakej jogurt, večer omeletu a před spaním tvaroh.
Celkově jsem nějakej bez nálady, bez motivace _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Cítím na sobě, že mám zase tendence se "šetřit" tzn. že se pořádně nenajím, jen sním trošku a pak hodím do pusy žvejku abych měl pocit, že něco jím ale žaludek prázdnej
|
Chapu to tak, ze si zase rikas, ze kdyz to snis, tak ze z toho priberes, proto to radeji nesnis a misto toho zvykas zvykacky? Nebo co to znamena?
| citace: | | Mě to právě strašně baví si ten tvaroh vychutnat, třeba 20 minut před spaním si ho"užít", ale už nevím jaký chutě |
Jo a do toho tvarohu zkus holandske kakao, ale potreba to pak vice dosladit (ja sladidlem, ty cim chces :) ).
A nebo vyborny je jablecny zavin _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | Cítím na sobě, že mám zase tendence se "šetřit" tzn. že se pořádně nenajím, jen sním trošku a pak hodím do pusy žvejku abych měl pocit, že něco jím ale žaludek prázdnej
|
Chapu to tak, ze si zase rikas, ze kdyz to snis, tak ze z toho priberes, proto to radeji nesnis a misto toho zvykas zvykacky? Nebo co to znamena?
| citace: | | Mě to právě strašně baví si ten tvaroh vychutnat, třeba 20 minut před spaním si ho"užít", ale už nevím jaký chutě |
Jo a do toho tvarohu zkus holandske kakao, ale potreba to pak vice dosladit (ja sladidlem, ty cim chces :) ).
A nebo vyborny je jablecny zavin |
Není to tak, že bych se bál, že přiberu ba naopak, nevím čím to je, jestli se nechci cítit nasycen nebo co. Nechápu se, v krámě vybírám půl hodiny jogurt, a to neřeším už ty tuky jak si psal minule, kolikrát váhám půl hodiny jestli vzít hollandia, activii, milko tvaroh, nebo jogobellu a chodim po krame jak dement a váhám. Přijde mi to tak, že se "bojím" že si vyberu horší variantu a nebude mi to chutnat jako by mi chutnal ten druhej jogurt....nechápu sám sebe, tak se nebudu divit když nepochopíš ty a zavrtíš hlavou. Díky za další návrhy, určitě rád vyzkouším. Holandské kakao je super s tím mi to chutná. Díky za připomenutí. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:28 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhém uvažování budu nejspíš končit s tímto logem. Přecejenom, ty váhy co sem píšu, jsou směšné, jídelníčky to samé. Tohle je kulturistické forum a ja jsem kost a kůže. Poslední dny jsem unaven a žvýkám jednu žvýkačku za druhou, jako psychopat. Děkuju všem, co se zapojili, ať aktivně či pasivně do mýho "vývoje" zvláště Draperovi, který ze mě kolikrát určitě kvetl. (přeju ti zdařilou operaci a hodně dobře odcvičených tréninků, máš můj respekt) _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Po dlouhém uvažování budu nejspíš končit s tímto logem. Přecejenom, ty váhy co sem píšu, jsou směšné, jídelníčky to samé. Tohle je kulturistické forum a ja jsem kost a kůže. Poslední dny jsem unaven a žvýkám jednu žvýkačku za druhou, jako psychopat. Děkuju všem, co se zapojili, ať aktivně či pasivně do mýho "vývoje" zvláště Draperovi, který ze mě kolikrát určitě kvetl. (přeju ti zdařilou operaci a hodně dobře odcvičených tréninků, máš můj respekt) |
1/ souhlasím s Draperem
2/ tvůj log občas čtu, ale nevím, jestlis to sem někde psal. byl jsi někdy za psychologem? já nevím, jaké s nimi má kdo zkušenosti (já teda žádné), ale myslím, že by ti třeba mohl pomoct (nez jakékoli urážky)
|
|
| nahoru |
|
 |
over

|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Po dlouhém uvažování budu nejspíš končit s tímto logem. Přecejenom, ty váhy co sem píšu, jsou směšné, jídelníčky to samé. Tohle je kulturistické forum a ja jsem kost a kůže. Poslední dny jsem unaven a žvýkám jednu žvýkačku za druhou, jako psychopat. Děkuju všem, co se zapojili, ať aktivně či pasivně do mýho "vývoje" zvláště Draperovi, který ze mě kolikrát určitě kvetl. (přeju ti zdařilou operaci a hodně dobře odcvičených tréninků, máš můj respekt) |
Jak píše Draper, bež se vyspat, zítra to bude dobrý. Tvůj log je jeden z těch co pravidelně čtu. Moc Ti držím palce. Hlavně to chlape nevzdávej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|