|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 30, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
30.3. Trénink
Dřepy (4x15) minulý týden jsem si dal do batohu dvě činky, dnes jsem přidal ještě dvě...
Benchpress (3x10,8,6)
Mrtvý tah (5x12)
jednoručky ramena (4x10)
Kliky na lavici (4x10)
bicepsové zdvihy (5x10)
Přítahy na ramena (4x10)
Zkracovačky (3x25)
30minut rotoped na maximální zátěž, rychlost střední.
na břicho se chystám, až přijedu ze školy, nechávám si ho samostatně, piluju nové cviky _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
Psal bych si vahy, at vis, jak se zlepsujes. A hlavne proboha zase nezacinej s tim, ze zvedas hovno, o to vubec nejde...
Jinak tech 30 minut rotopedu zvlast po treninku je tam v tvem pripade asi trochu k nicemu a nejspise i kontraproduktivni. Chapu, ze to mas asi v hlave, ale pokud chces pribrat svaly, tak bych ho rozhodne po treninku nedaval v takovem mnozstvi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 30, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Psal bych si vahy, at vis, jak se zlepsujes. A hlavne proboha zase nezacinej s tim, ze zvedas hovno, o to vubec nejde...
Jinak tech 30 minut rotopedu zvlast po treninku je tam v tvem pripade asi trochu k nicemu a nejspise i kontraproduktivni. Chapu, ze to mas asi v hlave, ale pokud chces pribrat svaly, tak bych ho rozhodne po treninku nedaval v takovem mnozstvi |
Dnes právě jsem si přidal na všem, na dřepy i na bicepsy i na tricepsy, bylo to nějaké lepší, zdravě jsem se nasral a šlo to parádně _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 11:35 am Předmět: |
|
|
31.3. Volný den - zase depka lidi
Snídaně: Ovesné vločky s rozinkami a medem, snídaně suprová - koupil jsem si speciální scottsporridge a jsou fakt výborné cca 100g
Svačina (až v půl 12) Tvaroh Milko 140g, 2 celozrnné chleby, jeden plátek šunky, k tomu káva.
zase se cítím nenajeden a bez síly, vůbec nevím, čím to. V den kdy cvičím jsem úplně v pohodě a ve volný den jsem v prde..? nechápu.
Koupil jsem holandské kakao tak bude dneska aspoň dobrej tvaroh. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | Spíš seš z toho tréninku druhý den utahanej, to je v pohodě.. Normálka.. Taky jsem utahaný ze včerejšího tréninku nohou.. |
Jde o to, jak utahanej a jestli je to jen obcas. Pokud je to takova ta unava, kteou nemam rad, ze jsem jak zpomalenej film, nic se mne nechce delat, je mne treba lino pro neco se ohnout, zvednout se ze zidle a podobne malickosti, hure mne to mysli, nalada nic moc, i se treba vice potim a rychleji se mne zveda tepova frekvence atd... tak je to tzv. prepaleny/a CNS. Obcas to nasledujici den po treninku byva, ale melo by to odeznit, pokud to trva dele, je to zacinajici pretrenovani. Ossobne mam zkusennost se tomu ale nepoddat a spise neco delat, protoze cim vice nic nedelam (je to blba veta, ale je to tak :) ) , tim je to horsi a unava se prohlubuje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MiKra napsal: | Spíš seš z toho tréninku druhý den utahanej, to je v pohodě.. Normálka.. Taky jsem utahaný ze včerejšího tréninku nohou.. |
Jde o to, jak utahanej a jestli je to jen obcas. Pokud je to takova ta unava, kteou nemam rad, ze jsem jak zpomalenej film, nic se mne nechce delat, je mne treba lino pro neco se ohnout, zvednout se ze zidle a podobne malickosti, hure mne to mysli, nalada nic moc, i se treba vice potim a rychleji se mne zveda tepova frekvence atd... tak je to tzv. prepaleny/a CNS. Obcas to nasledujici den po treninku byva, ale melo by to odeznit, pokud to trva dele, je to zacinajici pretrenovani. Ossobne mam zkusennost se tomu ale nepoddat a spise neco delat, protoze cim vice nic nedelam (je to blba veta, ale je to tak :) ) , tim je to horsi a unava se prohlubuje. |
Já nemám, co dělat dnes no... žádný program _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tak hlavne nepremyslej nad tim, cim si vylepsit tvaroh _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po duben 04, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
4.4.
Omlouvám se za nečinnost, ale od pátku jsem byl téměř bez internetu. Dnes je tréninkový den, takže po návštěvě fitka dodám celý můj plán od pátku do dneška. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 05, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
1.4. Pátek – tréninkový den
Snídaně – omeleta 6bílků, kečup, 2 toustové chleby
Svačina – 2 chleby s marmeládou a bílý jogurt
Oběd – špagety s kuřecí šunkou a kečupem
Před tréninkem – šálek kávy a banán
Trénink- tady jsem si nezapisoval, nejlepší trénink zatím, nejlepší zlepšení i nejvíce síly jsem cítil
Po tréninku – 100g gaineru
Svačina : Kuřecí maso 200g, celozrnné chleby, zelenina
Svačina 2: Proteinový nápoj
Večeře : Syrečky (120g), šunka (80g), hrášek s mrkví (140g), 2 celozrnné chleby
Před spaním: Tvaroh (250g) s holandským kakaem
2.4. Sobota – „volný“ den
Zprvu jsem se těšil na relaxační den, ale zdání klamalo. V půl 9 ráno zazvonil zvonek. A jelo se pracovat. Začalo se natíráním na jedné chatě, poté se přejelo na další chatu, kde se mělo grilovat. Grilovalo, ale následovaly 4 fůry dřeva na naštípání a složení. Což jsme ve 2 zmákli. Nakonec se nasekalo nějaké to dřevo, shrabalo mokré listí ostříhala vrba a v 6 jsem padl u fotbalu v tv za vlast.
Snídaně : 6bílků, 2 celozrnné chleby, kečup
Svačina : Banán, přesnídávka (190g), celozrnný chléb, bílý jogurt (150g)
Oběd: POZOR ZMĚNA, „odvážil“ jsem se rozšířit stravu. 200g hovězího s bramborami a zeleninou.
Svačina 2: stejná jako první
Svačina 3: Ananas
Večeře : Míchaná vejce 2 celá, 5 bílků 2toustové chleby
2. večeře : 3 rajčata s olivovým olejem a chlebem
Před spaním : Tvaroh (250) a bebe sušenky
3.4. Neděle- „volný“ celkem relaxační den
Snídaně- dosti neobvyklá, 3x bílý toustový chléb a na něm pokrájený banán a jahody, zapité mlékem. Opravdu zajímavá snídaně, mohu jen doporučit. (divná kombinace, ale na chatě jsem vločky nebo nějakou lepší stravu nenašel, tak jsem si poradil takto)
- Cesta 20 km domů na kole
Svačina : 200g Milk rice od Mullera :D, 1 celozrnný chléb se šunkou
Oběd: Tuňák, špagety, kečup
- Rotoped půl hodiny (vím, že je to blbost), břišní svaly 15ti minutový trénink
Svačina : Banán, bílý jogurt, přesnídávka, 2 celozrnné chleby
- Výlet na zápas Ústí nad Labem 0:5 Plzeň
= hladovění, měl jsem s sebou alespoň 80g proteinu rozmíchaného v litrové lahvi vody
Večeře: 200g syrečků 200g zeleniny, 3 chleby
Před spaním : 250g tvarohu a 2 sušenky BEBE
4.4. Pondělí - tréninkový den
Snídaně : 100g ovesných vloček, skořice, med, rozinky
Svačina: 3 plátky moskevského chleba, jogurt jogobella
Svačina 2: 4 plátky moskevského chleba, 100g šunkového salámu
Před tréninkem: velká káva, velký kus banánu
Trénink: 10 minut běh
4x25 zkracovačky
2x 20 sklapovačky na šikmé lavici
2x tkz. veslování
Dřepy- 1x20 naprázdno, 3x12 s 10kg
Zakopávání - 1x12 s 15kg na rozhýbání
20 kliků
Benchpress – 3x8 stále jen ze základní tyčí, jediná věc ve které není vidět progres. Snad to půjde.
Mrtvé tahy – 3x12 s 15kilovkama (mrtvý tah mě baví, u něj se dokážu vybičovat) (nárůst o ty 5kg)
Ramena- stahování kladky 2x12 s 10kg (nárůst o 2,5kg)
- Tlaky nad hlavou 3x8 s 2,5kg (nárůst o 2,5kg)
Trapézy- zvedání činky k bradě 3x12 – nevím váhu, je to taková divná činka stará, za to se omlouvám, ale přidal jsem tam dvě malá závaží, které mohou vážit každé tak 2kg
Přitahování kladek 2x12 s 5kg na každou ruku ( motýlek nebyl k dispozici, je u čalouníka prej :D)
Bicepsové zdvihy 3x12 s 5kg
Tricepsové tlaky na kladce podhmatem 3x10 s 7kg
7minut rotopedu na těžký převod
TRENÉR VÍ JAKÉ VÁHY DÁVAT ATD. ALE JÁ PRO SEBE SI TO OD PŘÍŠTĚ BUDU PO KAŽDÉM ODCVIČENÉM CVIKU ZAPISOVAT. SICE NEMÁM SÍLŮ BĚHEM TRÉNINKU NA NĚJAKÝ ZAPISOVAČKY, ALE MUSÍM VĚDĚT JAK SE ZLEPŠUJU.
CELKOVÉ CÍTÍM NÁRŮST SÍLY HLAVNĚ NA TY MENŠÍ SVALY JAK JSOU RAMENA, TRAPÉZOVÝ SVAL, BICEPS A TRICEPS. CO NAOPAK NEZVLÁDÁM JE DŘEP ( s tím bude hodně práce, ale hecnu se), BENCHPRESS (tam jsem hodně limitován, takovou slabost, kterou jsem při tréninku cítil. Při ostatních cvicích jsem byl taky malátný, ale hecnul jsem se, u Benchpressu jsem se pokoušel a nešlo to.
Po tréninku: Banán a 100g gaineru
Oběd : uvařený maminkou ( tady bych chtěl poznamenat, že se kvůli mě naučila vařit přírodněji a fakt mi pomáhá) i tak to byl na mě nášup. 250g Kuřecích prsou na olivovém oleji a 100g rýže, k tomu kečup
Svačina mezi obědem a večeří : Banán a proteinový nápoj cca 40g proteinu.
Večeře: balení velkých olomouckých syrečků, 2 plátky šunky, plechovka zeleniny od bonduelle, 2 celozrnné chleby.
Před spaním: 250g tvarohu a BEBE sušenka na dochucení
Každou noc se budím -> dávám odměrku proteinu PhD. Blend 6HR v 200ml vody.
_________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 05, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
Pekne jedes a hlavne ze uz chodis do te posilovny, jen to neprehanej s tim vydejem mimo posilovnu a celkove s aerobni cinnosti, coz muze byt kontraproduktivni, muze ti to brat silu v posilovne a celkove zpusobovat tu unavu, o ktere obcas pises. Ovsem chapu te, co to pro tebe je, takze delej, jak to citis :)
Jeste si take pravidelne zapisuj hmotnost. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 05, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Pekne jedes a hlavne ze uz chodis do te posilovny, jen to neprehanej s tim vydejem mimo posilovnu a celkove s aerobni cinnosti, coz muze byt kontraproduktivni, muze ti to brat silu v posilovne a celkove zpusobovat tu unavu, o ktere obcas pises. Ovsem chapu te, co to pro tebe je, takze delej, jak to citis :)
Jeste si take pravidelne zapisuj hmotnost. |
Díky za pochvalu, posilovna je základ. Fakt mi to pomáhá, jsem rád, že jsem na tebe dal. S tou aerobkou mimotreninkové dny jsou ještě trošku problémy, ae už je to opravdu malinko, proti tomu, co to bývalo. Hmotnost, na tu jsem zapomněl no. Poslední dny jsem toho snědl fakt dost, tak by mohly být nějaké přírůstky, takže zítra ráno nastane vážení. Ta únava souvisí s tou aerobkou, ale taky si myslím, že je to ještě následek anorexie. Prostě když déle jen sedím, úplně seschnu jak stará babka, potom se musím opláchnout nebo vysprchovat ledovou vodou a je to ok a jsem ready. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 05, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
tak sem postnu tu váhu, cítím se narvanej stravu dodržuju maximálně, ale váha ukazuje pouze 61Kg, fakt už si nevím rady jak nahoru.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út duben 05, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Nemysli si, že to půjde hned, a taky se podívej na to jak cvičíš a na to jak jíš. Počítal sis někdy příjem? Být tebou, zkusím si spočítat včerejší den. Ty jíš totiž na to abys rychle přibral ještě opravdu málo.
Chápej, tělo po tom čím si prošlo ti nedá okamžitě všechno do svalů. Musí se hlavně nejdřív vyrovnat na nějakou normální váhu.
Pokud chceš přibírat rychleji dám ti jednu radu. Pokud nepůsobíš mamce problémy (věřím že t v tom podporuje ale vše má své meze) v rozpočtu, sněz prostě to, po čem šáhneš. Tím myslím celé balení.
Neber si z bebe sušenek jen dvě, (tak jako já:D), ber si všechny 4. Nic si neděl. Konzervu - sníst celou.
(Samozřejme nespořádáš bochník chleba...)
Dále se vyvaruj nízkoenergetickým potravinám (př. ovocný tvaroh s příměsí trochy smetany (Madeta) tě nezabije :) )
(kromě ovoce a zeleniny, to je jasné, že jsou nízkoenegetické)
Tím myslím, že jíš hodně syrečky, ale žádný sýr s větším podílem tuku u tebe nevidím. Zkus zařadit takové ty "selské" potraviny...eidam, tučnější jogurty,... a možná by pomohlo kdyby jsi zkusil v něčem upotřebit CELÉ vejce. Ty bílky fakt nejsou žádné terno:)
to je můj názor.
Naposledy upravil Merrao dne út duben 05, 2011 5:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|