Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 317, 318, 319 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Azmodan

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych to zas neviděl tak tragicky. Kupuju si vždycky měsíční právě proto, kdybych byl nemocnej, nebo něco. I kdyby mi propadl celej měsíc tak mě to stálo pětikilo...sice ho na ulici nenajdu, ale zas to není nijak drastická ztráta. Navíc, je to taky trochu motivace. Když už tu prmici mám tak abych toho pořádně využil a chodil makat. Co naopak nechápu já, jsou třeba půlroční, nebo roční permanentky. Když si představím, že si koupím roční permanentku za 5k a pak si zlomím haxnu a půl roku budu off...
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Přesně to jsem myslel že se nestalo. Já nevím, posilovna je zařízení kde se mi zdá bejt sprostý něco takovýho prodávat, mě to zkrátka nejde dohromady si kupovat něco časově omezený, tím spíš trénink...beru že se dá koupit měsíční například z omezením na 3 měsíce, pul roční s tím že ji do roka vychodím ale koupit si 15 tréninku že to zvládnu do konce měsíce a pak onemocním a v posilovně ti řeknou že to propadlo, to je divnej počin ze strany fitcentra. Taková docela sprostost se dá říct, služba o hovně tak se divím kdo tohodle toho fakt využivá kromě hlupáků.
Věřím že když tam přijdu tak datum nebude hrát roli a majitel mě to nechá dochodit,jinak bych mu smutně řekl at si strčí ty moje prachy do prdele a má se :-)

To jsem nepochopil. Koupit měsíční že jí to tří měsíců vychodím?

blazen napsal:
proto (když mám prachy na permici) si koupím vstupovou, na které ušetřím dejme tomu 1-2 vstupy, než abych si koupil časově omezenou a riskoval, že se mi stane něco takovýho

Podle mě by tohle mělo být hodně o domluvě. Já bych nad tím mávl rukou, ale pokud peníze nemáš, mělo by se jít domluvit s majitelem fitka. Ty na něj nic nešiješ, prostě jen nemůžeš z objektivních důvodů využít službu předplacenou službu, takže bych já osobně neviděl problém s přesunutím permice na pozdější datum. Pokud by mi nevyhověl, jsem zákazník a mohu si najít jiné, v budoucnosti ochotnější, fitko ...
Případně se předem informovat na podmínky, což by bylo obvzláště důležité u dlouhodobé permice třeba na rok
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak s obsluhou a majitelkou fitka se trochu znám, ale ona je taková.. ehm... jiná nemá nejdražší vstup ze všech ve městě, ale o to víc si to vynahrazuje na suplementech, který tam nejsou nejlevnější (+ to, že za obyčejnou vodu z kohoutku chce 5 kč, což mi přijde jako drzost).. a ona jde hodně po penězích, takže na rozumnou domluvu to nevidím (ikdyž já už tam chodím přesně 2 roky pravidelně a v budoucnu určitě budu).. ale mě to nevadí, kolem a kolem je to pro mě nejvýhodnější posilovna ve městě - platím si tam jenom vstup + vodu a to mě vyjde levněji než u konkurence.. navíc je to největší posilovna v okolí, ale zároveň sem nechodí tolik lidí jako do těch menších, takže ideál..

(pardon za neužitečnou slohovku)
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No neee mě je jasný že měsiční je na měsíc ale že by bylo dobrý aby v takové permici bylo že lze například posunout do 3 měsícu to datum, konkrétně třeba když nebyl ani ten první vstup uskutečněnej...prostě cokoliv protože čekat v dnešní době vstřícnost je 50% na 50 a je to zbytečný, víš co sis koupil a majitel se nemusí bavit když nebude chtít. to že to muže někdo pochopit jako člověk neznamená že to pochopí jako podnikatel a prosit se, to je lepší se dopředu, rozmyslet že ta služba není výhodná.
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Yggu až do teď jsem myslel,že máš vkus

Vkus mám jako každý, tj. nevyzpytatelný , ale taky už mám s léty rozum, takže dokud nevidím dotyčnou na vlastní oči, tak mne nijak moc nebere .... i když jsou výjimky, jako třeba Staffi. Na druhou stranu, čistě věcně a bez emocí (stejně dotyčnou v životě neuvidím), Ball má postavu hodně dobrou, o tom žádná, a co se obličeje týče, tak dřív to bylo zcela ok. Ta aktuální krátká vyšisovaná varianta byl krok do ... exkrementu, ale i to se občas stává:-))).
A hlavně se vidím každý den ráno v zrcadle, a po tom, co se tam vždy objeví , se u NIKOHO do nějaké velké kritiky rozhodně nemíním pouštět
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Ty na něj nic nešiješ, prostě jen nemůžeš z objektivních důvodů využít službu předplacenou službu, takže bych já osobně neviděl problém s přesunutím permice na pozdější datum.

Tam by bylo několik problémů ... co jsou to ty objektivní důvody? jak je budeš prokazovat? Nakolik fakt věříš, že by to lidé nezneužívali (prostě se mi tenhle týden nechce cvičit, tak budu tvrdit, že jsem nemocný)? A majitel má své náklady, které jsou ve velké míře fixní .... nájem, splátky strojů, plat personálu, značná míra energií apod., jsou pořád stejné. Fitko zlatý důl není, takže majitel taky většinou nemá moc velký manévrovací prostor.

Obecně bych to u měsíček neřešil ... taky se mi to párkrát stalo, a prostě smůla ... pokud fitko současně nabízí "vstupové" permice. U dlouhodobějších permic ... půl roku/rok ... je naopak často jedno či dvě přerušení přímo ve smlouvě ... prostě jedeš na 2-3 týdny na dovolenou, nebo jsi delší dobu nemocný, a do doby permice se to nepočítá.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mablung napsal:

Ty na něj nic nešiješ, prostě jen nemůžeš z objektivních důvodů využít službu předplacenou službu, takže bych já osobně neviděl problém s přesunutím permice na pozdější datum.

Tam by bylo několik problémů ... co jsou to ty objektivní důvody? jak je budeš prokazovat? Nakolik fakt věříš, že by to lidé nezneužívali (prostě se mi tenhle týden nechce cvičit, tak budu tvrdit, že jsem nemocný)? A majitel má své náklady, které jsou ve velké míře fixní .... nájem, splátky strojů, plat personálu, značná míra energií apod., jsou pořád stejné. Fitko zlatý důl není, takže majitel taky většinou nemá moc velký manévrovací prostor.

Obecně bych to u měsíček neřešil ... taky se mi to párkrát stalo, a prostě smůla ... pokud fitko současně nabízí "vstupové" permice. U dlouhodobějších permic ... půl roku/rok ... je naopak často jedno či dvě přerušení přímo ve smlouvě ... prostě jedeš na 2-3 týdny na dovolenou, nebo jsi delší dobu nemocný, a do doby permice se to nepočítá.

Týden neřeším, ale třeba měsíc. Pokud si zaplatím měsíční permici a jsem pak na měsíc chcíplý, potom by se s rozumným majitelem fitka šlo domluvit určitě. Prostě mi tam hodí místo dubna květen. Nebo mi částečně použitou permici přeškrtá a vystaví třeba třítýdenní. Nemá tu povinnost, ale vztah zákazník-poskytovatel služby je o povinnostech jen částečně. Co se dokazování týče, je to zase hodně o vztazích. Poskytovatel se samozřejmě může tázat po lékařské zprávě, ale jak říkám, není to vztah úředník-občan, ale obchodník-zákazník.
Já vím že fitko je hlavně o fixních nákladech, ale to právě znamená že mi nemusí nic rezervovat. Pokud si třeba rezervuji squash (nebo třeba tělocvičnu pro fotbal na měsíc), pak už může vzniknout majiteli přímá škoda s tím že ten kurt (tělocvičnu) nemohl pronajmout někomu jinému. Tahle konkrétní škoda majiteli fitka nevzniká.
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodim trénink 2+1, takže to vyjde 4-5krát do týdne. Měsíční stojí 400,- a je třeba od 1.5-1.6 (samožřejmě se dá koupit od 15. do 15.)
Klasická permice na 20 vstupů vyjde na 550,-

Daymoon: Od té doby co nemám log se mi cvíčí lépe. Jak psal tušim SCHWACA, nesoustředim se jestli tam mám tolik a tolik a dal jsem tolikrát nebo tolikrát, abych si to mohl přesně zapsat a cvičit v posilce se šešitem mě neláká.
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mablung ... tak pokud by to bylo dlouhodobější, navíc bys tam byl "stálý zákazník", a nechtěl to takhle provozovat x-krát do roka, tak souhlas v tom, že tam bych tu vstřícnost čekal.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem vyrazil na brusle. Jediné pozitivum bylo že jsem si ujel svých prvních dvacet jarních kilometrů, ale problém byl v tom že podobný nápad dostala polovina Prahy. Než pravidelná jízda to byl spíše HIIT. Neustálé brždění před nemehly a dětmi, pak se zase rozjet na cestovní rychlost, objet šneky, zabrzdit před parchantama či párkama jezdícíma vedle sebe a zase nabrat rychlost ...
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung: ze by Pobrezni cesta? dneska to tam bylo jak na Vaclavaku..
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Mablung: ze by Pobrezni cesta? dneska to tam bylo jak na Vaclavaku..

JJ, přesně tak.
Nejhorší je že já jezdím rychle, takže se věčně přes někoho cpu. Jen čekám kdy sejmu nějakého parchanta který se tam motá na kole . Chování těhle děcek je nepředvidatelné a oni předvídat neumí také.
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to tak no, jedno dite sem taky malem prejel (ja jel na kole), ale ty bruslari me taky pekne serou jak se roztahujou nejlepsi byla jedna zenska co jenom slysim za zady: POZOOOR JA TO NEUBRZDIIIM a prosvistela kolem me a nastesti to teda nejak vybrala, ale hodne tesne..
Mablung

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
je to tak no, jedno dite sem taky malem prejel (ja jel na kole), ale ty bruslari me taky pekne serou jak se roztahujou nejlepsi byla jedna zenska co jenom slysim za zady: POZOOOR JA TO NEUBRZDIIIM a prosvistela kolem me a nastesti to teda nejak vybrala, ale hodne tesne..

To je blbě vyprojektovaná stezka. Moc úzká (třeba ten poslední úsek na Zbraslav). Ten blbec co jí projektoval viděl bruslaře maximálně tak když se díval na NHL v televizi. Já osobně když mám prostor, tak jí zabírám celou. A holky co umějí jezdit, tak zaberou z protilehlé lajny také tak půlku, takže to není o tom že by se chlapi roztahovali. Nicméně, pokud není přeplněná, tak se protijedoucí bruslaři snadno vyhnou správným načasováním. Průser je když přeplněná je
Bohužel, dokud bude magistrát vyhazovat 150 mil za nějaké pitomé přemostění místo aby rozšířil a opravil Pobřežní stezku, situace se nezlepší. Ale dá se tam jezdit v deset ráno a to je na většinu lidí ještě brzy . Ideální bylo když jsem pracoval blízko a mohl jsem tam jet rovnou z práce. Kila mizela, kondička se zvyšovala a krásně jsem si zajezdil.
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mablung ... jsi měl jet na Ladronku, to bys teprve zažil maso. Letná to samé. Když je pěkně a víkend, tak jediné, co se dá, je Stromovka, bo je tak obrovská...ale tam zase stojí za prd asfalt a lítají tam mraky čoklů.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 317, 318, 319 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: