Pavelito aneb od anorexie ke svalům

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pavelito aneb od anorexie ke svalům
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelito napsal:
tak sem postnu tu váhu, cítím se narvanej stravu dodržuju maximálně, ale váha ukazuje pouze 61Kg, fakt už si nevím rady jak nahoru....

Mas tam malo tuku a nerikej ze ne!! Proc snidas omeletu jen z bilku?Kde jsou zloutky? Dalsi jidla jako syrecky, kureci sunka, nizkotucny tvaroh, kureci maso atd, vsechno je bez tuku nebo jen s minimem. Tak si nech konecne poradit. Dalsi vec je rotoped a fyzicke aktivity mimo trenink.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Mas tam malo tuku a nerikej ze ne!! Proc snidas omeletu jen z bilku?Kde jsou zloutky? Dalsi jidla jako syrecky, kureci sunka, nizkotucny tvaroh, kureci maso atd, vsechno je bez tuku nebo jen s minimem. Tak si nech konecne poradit. Dalsi vec je rotoped a fyzicke aktivity mimo trenink.

Souhlasím s tebou, před chvílí jsem postla,že by měl zařazovat vyvážené potraviny. Třeba jako nedávno snědl hovězí...

Já si prostě myslím, že má pořád větší výdej než příjem. Nebo minimálně vyrovnaný. (Jenomže nevím kolik jí chleba atd.)
Nejlépe se to zjišťuje přes týdenní graf nějaký. Ale měl by si to zkusit spočítat alespoň jeden předešlý den.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A hlavne toho tuku je potreba prestat se neustale bat. Kolikrat jsou jednoduche sacharidy vetsi zlo nez nejaky tuk, i kdyz ma 2x tolik energie.
A i kdyz vim, ze tohle nerad slysis, tak bys to jidlo mel prestat zase tak moc resit.
Merrao

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě.
Myslím si, že Pavelito si myslí, že jí hodně. Kvantativně. Ale pořád a dokola: u jídla je důležitá KVALITA a až potom kvantita.
Je lepší do sebe dát 1 jogurt vícetučný, obohacený o vločky než 3 nízkotučné.
Dále si dej třeba pokud ti to dělá problém mˇísto 100g těstovin jen 80g a zakápni to oliváčem.
Btw. kapání, není jako u bromexinu:) Koukni se na třeba "V kuchyni s Italem" nebo jak se to jmenuje. (Hlavně nekoukej na Babicu, to je opravdu čuně, co se týče oleje, nic proti němu.)
Chápeš, dostaneš do sebe třeba stejně energie, ale zdravější.
Nechápu proč se bojíš tuků. Ty tuky ti prostě defakto pomůžou ke svalovému nárustu. (Netvrdím to obecně, ale co se týče přímo tebe.)Pokud se bojíš, že budeš mít špeky, tak bys musel až budeš mít normální váhu nic nedělat a jíst víc než vydáš.

V tom stavu jakém jsi si tělo neudělá jak svaly, tak ani tuky. Jsi prostě někde pod nulou. Tím tě nechci shazovat,...
Study

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stagnuješ snad? To já jsem si myslel, že jednu dobu stagnuji taky. Ale pak jsem se nasral, začal jíst pouze celá vejce, rýži zalitou olejem, těstoviny s tučným sýrem, tučnější maso (hovězí místo kuřecího) a hned se váha hnula a přitom kvalita bylo pořád skvělá. Prostě žer, žer a žer! ;)[/video]

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Pavelito

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A hlavne toho tuku je potreba prestat se neustale bat. Kolikrat jsou jednoduche sacharidy vetsi zlo nez nejaky tuk, i kdyz ma 2x tolik energie.
A i kdyz vim, ze tohle nerad slysis, tak bys to jidlo mel prestat zase tak moc resit.

Já už ho zdaleka tak neřeším, i ty tuky se snažím jakštakš přehlížet, ale budu muset víc ještě, to vím. Zařadím i ty žloutky už i když mi nechutnaj dám je tam. mám prosbu potřeboval bych na zítřek sestavit fullbody trénink, jdu sám do fitka, trener nema čas
Pavelito

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Stagnuješ snad? To já jsem si myslel, že jednu dobu stagnuji taky. Ale pak jsem se nasral, začal jíst pouze celá vejce, rýži zalitou olejem, těstoviny s tučným sýrem, tučnější maso (hovězí místo kuřecího) a hned se váha hnula a přitom kvalita bylo pořád skvělá. Prostě žer, žer a žer! ;)[/video]

Stagnovat? to pro mě není ideální slovo to e ke mě nehodí :D, ale co taky se naseru (jako v posilovně, když to prostě chci zvednout. bez tučnějšího to nepůjde a slibuju, hlavně sobě, že tohle překonám, hecnu se
Pavelito

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Právě.
Myslím si, že Pavelito si myslí, že jí hodně. Kvantativně. Ale pořád a dokola: u jídla je důležitá KVALITA a až potom kvantita.
Je lepší do sebe dát 1 jogurt vícetučný, obohacený o vločky než 3 nízkotučné.
Dále si dej třeba pokud ti to dělá problém mˇísto 100g těstovin jen 80g a zakápni to oliváčem.
Btw. kapání, není jako u bromexinu:) Koukni se na třeba "V kuchyni s Italem" nebo jak se to jmenuje. (Hlavně nekoukej na Babicu, to je opravdu čuně, co se týče oleje, nic proti němu.)
Chápeš, dostaneš do sebe třeba stejně energie, ale zdravější.
Nechápu proč se bojíš tuků. Ty tuky ti prostě defakto pomůžou ke svalovému nárustu. (Netvrdím to obecně, ale co se týče přímo tebe.)Pokud se bojíš, že budeš mít špeky, tak bys musel až budeš mít normální váhu nic nedělat a jíst víc než vydáš.

V tom stavu jakém jsi si tělo neudělá jak svaly, tak ani tuky. Jsi prostě někde pod nulou. Tím tě nechci shazovat,...

JJ vím, že ty tuky mi pomůžou, je čas na to prolomit to. Jinak ty konzervy jím celé, tunaka nebo tak bych nenechal jentak seschnout
Pavelito

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6.4. STŘEDA Tréninkový den
poprvé sám v posilovně, mám to rozepsané tak si budu zapisovat i váhy a foto snad udělám, jestli bude síla.

Snídaně: 150g vloček s medem, 2celá vejce a 4 bílky s kečupem a 2 celozrrnými chleby
Před posilkou: banán a kávu

NOHY : Výpady s činkou ( o něco težší než minule, ale výpady končím, pojedu jen težký dřepy, teda pro mě těžký)
HRUDNÍK :Benchpress 4x5 (navýšení o 3kila)
ZÁDA : Veslování s velkou činkou v předklonu 3x10
TRAPEZ : Zvedání ramen s jednoručkami 3x15 (16kg)
RAMENA : Zvedání činky nad hlavu 3x10 (1x s maximem, 2x s normál váhou pro mě)
BICEPS : Bicepsové zdvihy na kladce 3x12 (6kg)
TRICEPS : Tricepsové extenze s lanem 3x10 (10kg)
AEROBKA :Rotoped 10 minut na hodně těžkou zátěž, Běh 10minut
BŘICHO : Zkracovačky 4x20; Přítahy kolen na lavici 3x20; Sklapovačky na šikmé lavici 1x20

( k večeru dám ještě počítám 50 širokých kliků a nějaké cviky na břicho, dával jsem vždy rotoped, ale lepší pro mě bude asi tohle )

Po posilce: Gainer

Oběd: Kuřecí se špagetama a se zeleninou s kečupem, byla toho fakt hromada, ale stejně mám hlad, možná je to převlečená žízeň nebo nevím
Pavelito

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

btw. dnes do posilovny přišel bývalej profi kulturista, a neboť jsem tam byl sám a on mě neznal, tak na mě zprvu koukal, co je to za blbej vtip
potom se mě "ujal" byl jsem tam sám bez trenéra a bench mi fakt padal na prsa a sotva jsem to zvedal. Tak mi začal radit. Mám se vyprdnout na ty malý cviky a jet jen mrtvolu a dřepy a bench, minimální opakování, maximální váhy, co na to říkáte? Jako přílohu k jídlu, mám volit nejvíce ze všeho těstoviny. Když řýži tak s rybou. Má to nějakej smysl nebo jen dělal chytrýho?
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po 14 dnech chozeni do posilovny, kdy zdaleka jeste nemas poradne osahane cinky a zazitou techniku techto cviku, citis se jeste celkem slaby a tve telo na takovy typ treninku neni zdalaka pripravene a adaptovane, to povazuji za nesmysl a zatim bych se drzel toho, co ti radi tvuj trener, zatim cvic v tomto rozsahu opakovani, co cvicis , vahu postupne pridavej, cimz budes i pocet opakovani snizovat a budes celkove silet. Tyhle cviky jako drep, mrtvolu, bench atd tam mas, coz je v poradku, ale nesoustredit se jen vyhradne na ne, to uz ti rovnou muzem naordinovat korteho nebo fomina :) a ty male partie nevidim duvod vynechavat.
A to s tou ryzi a rybou to jakoze kdyz ryze tak pouze v kombinaci s rybou, jinak s masem testoviny?
Pavelito

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Po 14 dnech chozeni do posilovny, kdy zdaleka jeste nemas poradne osahane cinky a zazitou techniku techto cviku, citis se jeste celkem slaby a tve telo na takovy typ treninku neni zdalaka pripravene a adaptovane, to povazuji za nesmysl a zatim bych se drzel toho, co ti radi tvuj trener, zatim cvic v tomto rozsahu opakovani, co cvicis , vahu postupne pridavej, cimz budes i pocet opakovani snizovat a budes celkove silet. Tyhle cviky jako drep, mrtvolu, bench atd tam mas, coz je v poradku, ale nesoustredit se jen vyhradne na ne, to uz ti rovnou muzem naordinovat korteho nebo fomina :) a ty male partie nevidim duvod vynechavat.
A to s tou ryzi a rybou to jakoze kdyz ryze tak pouze v kombinaci s rybou, jinak s masem testoviny?

No povídal, že se líp využijou s aminokyseliny nebo co, radši se budu držet rad trenéra a vás. Byl to šílenec, ale musím říct, že mě vyhecoval a zvedal jsem zase o drobek víc.

btw. dnes jsem si našel ty pomazánky co jsi mi doporučoval tak vyzkouším hned zítra třeba a poreferuji o chuti, mám ředkvičkovou :D

Plán do budoucna: Nesoustředit se na potraviny. To znamená, neordinovat mamince nákupy. Je zvláštní, že dřív jsem hledal potraviny s co nejmenším podílem kalorií a dnes v Tescu jsem hledal ten "nejkaloričtější" jogurt. Je to zvláštní ten život.
Pavelito

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle je maximum, co dám....bohužel

Reiben

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neboj časem to půjde nahoru, že ani nebudeš vědět jak a za pár měsíců se týhle fotce jenom pousměješ, takže nevěš hlavu a makej dál
Pavelito

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
neboj časem to půjde nahoru, že ani nebudeš vědět jak a za pár měsíců se týhle fotce jenom pousměješ, takže nevěš hlavu a makej dál

nevěšim, jedu dál, zítra regenerační den a už se těším na páteční železo zase, chytlo mě to

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pavelito aneb od anorexie ke svalům Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: