|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: po duben 11, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
Zajímavé, já s lehkým hladem usínám, páč jsem líná vstát z teplé postele, s hladem se probouzím ale nikdy mě to nevzbudilo:D
Nicméně Pavelito, zkus mandle, pokud ti dělá třeba problém tekoucí olej. Jsou chuťově úžasný, ani nepoznáš, že jsi něco snědl..prostě oříšky..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wormi

|
Zaslal: po duben 11, 2011 7:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
Už jednou ti tu Draper psal at si koupíš tyčinky z DM (drogerie).
Tak abych ti je nastínil,mají dva druhy proteinových a asi 4 energetické...Koupil jsem si proteinovky,jedna je banánová a druhá cream cokies a zítra jsi jdu koupit celou bednu
Cream cokies chutná jako marska a banánová jako trošku šizené banánky v čokoládě a příjemně zaplní.
Jinak přeji hodně zdaru a hodně hmoty
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po duben 11, 2011 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelito napsal: | | Takže po víkendu se zase hlásím, po dnešním tréninku sem naházím zase vše. Můžu však už teď říct, že trénink bude zlej. Jsem zesláblej, velmi unaven a přitom jsem o víkendu nic nedělal. Což bylo asi nejhorší....takže bůh stůj při mě. |
To, ze jsi unavnej, je jednak proto, ze mas zbytecne moc enegetickych vydaju mimo fitko, ktere si tak trochu zamerne vyhledavas, coz je pozustatek tve anorecie (vylety na kole, zbytecna aerobka po treninku a dalsi veci, vsak vis sam....) a jednak proto, ze stale podle me tak trochu blbe jis. Zkus ta jidla prokladat jeste nejakyma energeticky vydatnyma svacinkama, prave treba ty proteinovky, sojove rezy a podobne.
Co treba ovoce - banany? V tech je dost cukru, klidne bych si dal treba i pred spanim s tim tvarohem. |
Nic jsem nedělal o víkendu, a stejně jsem tu energii neměl, ale můžu říct, že proteinová tyčinka z kauflandu a energy gel mě nakopli. Zítra sem hodim dnešní trénink, aerobku mimo už nemám rozbil se mi rotoped :D a kolo je na chatě. Takže mám smůlu (štěstí) Bohužel jídelníčky si asi nevzpomenu, nesoustředím se tolik na jídlo a musím říct, že jsem spokojenější, semtam si dám čokošku, tučnejší jogurt, ananásek. Je to tak lepší, takže s jídelníčkama končím, budu sem dávat jen tréninky, váhu fotky a takové ty moje všetečné otázky. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po duben 11, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
| wormi napsal: | Ahoj
Už jednou ti tu Draper psal at si koupíš tyčinky z DM (drogerie).
Tak abych ti je nastínil,mají dva druhy proteinových a asi 4 energetické...Koupil jsem si proteinovky,jedna je banánová a druhá cream cokies a zítra jsi jdu koupit celou bednu
Cream cokies chutná jako marska a banánová jako trošku šizené banánky v čokoládě a příjemně zaplní.
Jinak přeji hodně zdaru a hodně hmoty |
Díky za přání, jojo teď už tolik neřeším jídelníček, prostě vezmu když mám hlad atd. takže mi to přináší i lepší náladu a tak. Ale díky za tip, zkusím i tyhle proteinovky, jinač jestli můžu doporučit, firma Tekmar prodávají je v kauflandu, příchuť kapučíno, zkus, uvidíš. Je to lahoda, podle mě. Ještě jsou v tom takové křupínky, no mám jich tu asi 10. Co dodat. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
wormi

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po duben 11, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Souhlas s draperem... to kolo co jsem tam viděl po tréninku a i mimo myslim, je pro tebe úplně zbytečné.
BTW: Po tréninku bych asi opravdu nedával jako večeři obložený talíř, pak se nediv, že ta regenerace stojí za prd ;) Stejně tak, když tě chytne v noci hlad, dej spíš nějaké sachry... mě ted minule v noci po tréninku v 4:30 vzbudil hlad, tak jsem se prva ládoval knackebroty, ale za chvili došel hlad zase, tak jsem snedl banán a bylo po problému ;) |
Potřeboval jsem něco lehčího ten den. Já se pak zaplním tvarohem a v noci dávám buď 2 odměrky proteinu nebo práve cottage. V Penny prodávaj takovej, kterej mě fakt nasytí a i celkem chutná, toho od Madety už mám dost.... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 12, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Včerejší trénink
10 minut Běh
DŘEPY 3x13 (7,5 plus navýšení o 5 kg celkově)
BENCHPRESS 3x8 (tam jsem na tom pořád stejně)
MRTVÝ TAH 3x13 (15kg)
PŘITAHOVÁNÍ ZÁVAŽÍ na záda 2x10 (15kg)
MOTÝLEK 2X12 (váhu jsem si zapomněl zapsat, moje chyba)
ZVEDÁNÍ ČINKY NAD HLAVOU 2x10
TRAPEZOVE ZDVIHY 3X8
BICEPSY S JEDNORUČKAMI 3X10 (10KG)
TRICEPSOVÉ EXTENZE S LANEM 3X8 (7,5kg)
ZKRACOVAČKY 5X25
PŘÍTAHY KOLEN 3X25
10 minut Rotoped
Včera toho bylo dost, takže jsem možná něco zapomněl. Ale již jsem našel super předtréninkový nakopávače. Proteinová tyčinka a energy gel.
Jinak cítím zlepšování, ale ještě kolikrát mívám při tréninku chuť to skončit jak mě to bolí, ale vydržím a pak zaslouženě odpočívám, fakt mě to posilování hodně baví, jen chybí ta síla někdy.
12.4. ÚTERÝ
Včera mi byla dovežena ovesná kaše z Anglie, a řeknu vám je to pohádka. Všem doporučuju, dá se objednat i tady, značka READY BREK _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 12, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: |
Nic jsem nedělal o víkendu, a stejně jsem tu energii neměl, ale můžu říct, že proteinová tyčinka z kauflandu a energy gel mě nakopli. Zítra sem hodim dnešní trénink, aerobku mimo už nemám rozbil se mi rotoped :D a kolo je na chatě. Takže mám smůlu (štěstí) Bohužel jídelníčky si asi nevzpomenu, nesoustředím se tolik na jídlo a musím říct, že jsem spokojenější, semtam si dám čokošku, tučnejší jogurt, ananásek. Je to tak lepší, takže s jídelníčkama končím, budu sem dávat jen tréninky, váhu fotky a takové ty moje všetečné otázky. |
Nejde o to, ze jsi o vikendu nic nedelal a presto jsi byl unavnej, ale ta unava se v tobe hromadi temahle u tebe trochu zbytecnyma aktivitama (i kdyz jak rikam, trochu te chapu) a pak se to takto projevi. Hlavni ukazatel ale je, ze se zlepsujes a pokud se zlepsujes, tak je to ok a pokracuj v tom, co myslis, ze je spravne.
Co se tyka tech jidelnicku, tak se mne nechce verit, ze s jejich zapisovaim koncis, vzdy mluvis porad jen o jidel a je to jak kdybys tim skoro zil :) Snad to neni proto, abych te za ne neprudili :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 12, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Pavelito napsal: |
Nic jsem nedělal o víkendu, a stejně jsem tu energii neměl, ale můžu říct, že proteinová tyčinka z kauflandu a energy gel mě nakopli. Zítra sem hodim dnešní trénink, aerobku mimo už nemám rozbil se mi rotoped :D a kolo je na chatě. Takže mám smůlu (štěstí) Bohužel jídelníčky si asi nevzpomenu, nesoustředím se tolik na jídlo a musím říct, že jsem spokojenější, semtam si dám čokošku, tučnejší jogurt, ananásek. Je to tak lepší, takže s jídelníčkama končím, budu sem dávat jen tréninky, váhu fotky a takové ty moje všetečné otázky. |
Nejde o to, ze jsi o vikendu nic nedelal a presto jsi byl unavnej, ale ta unava se v tobe hromadi temahle u tebe trochu zbytecnyma aktivitama (i kdyz jak rikam, trochu te chapu) a pak se to takto projevi. Hlavni ukazatel ale je, ze se zlepsujes a pokud se zlepsujes, tak je to ok a pokracuj v tom, co myslis, ze je spravne.
Co se tyka tech jidelnicku, tak se mne nechce verit, ze s jejich zapisovaim koncis, vzdy mluvis porad jen o jidel a je to jak kdybys tim skoro zil :) Snad to neni proto, abych te za ne neprudili :) |
Fakt to jídlo nějak přestávám "řešit" nebo jako řešit, myslim totak, že třeba včera jsem si uvařil testoviny s masem do školy, abych si tady prostě nemusel dávat nějaký smaažený hranolky se smažákem apod. ale už nepřemejšlim co si kdy dát poslední dobou ani nepostuju nikde nic o jídle jsem si sám všiml, žiju teď posilováním a soustředím se spíš na to jak dělat správně ty cviky a tak a i když je ta strava hodně důležitá, tak jsem pochopil, že v ve stavu ve kterým sem se na ní tolik ohlížet nemusim, možná i proto,že mám zajetý určitý mechanismy už. Ráno sachry odpoledne spíš bílkoviny, večer bílkoviny, v noci jen bílkoviny. Kvalitní tuky ke všemu...a je mi fajn _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 12, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Tak bych tu chtěl dnes shrnout posledního půlroku.
V září po dovolené v Bulharsku, jsem se rozhodl, že se dostanu ze srabu, ale bylo to hodně pasivní odemně. Porce malé, cvičení moc, hovadina, psychika byla hrozně v prdelce... V listopadu jsem se pomalu přestal bát kalorií. Koupil jsem si gainer, ale posiloval o to víc....další blbost. Poté nastaly Vánoce, kde se to, podle mě, zlomilo. Strávil jsem je ne chatě, 3 dny bez cvičení a jezení věcí jako jsou klobásy, kapr, vánočka atd. Po přijezdu domů jsem viděl, že je mi najednou mnohem líp. Začal jsem s posilováním doma a začal koukat po objemových jídelníčcích. Váha šla zlehoučka nahoru, síla ne. Cvičení bylo pořád moc. První radikální změnu jsem pocítil až s nástupem do fitka. Držím si váhu kolem 62 kg, váhy, které zvedám se zvyšují, aerobního tréninku a aktivit mimo ubírám a svaly rostou (respektive, začínám je cítit) Jediné, co mě trápí je kolikrát únava ( ale nyní už podstatně menší než bývala) a to že mám moc času přemýšlet, protože jsem během anorexie ztratil kamarády a ostatní věci, které mi zaplnovali volný čas. Ostatní procesy v těle se zlepšili. Od chození na wc až po růst vlasů, vousů atd.
Fotky a váhu sem budu dávat každý týden. Abych měl nad sebou kontrolu :D všem díky za podporu.
Cíle, které bych si rád splnil :
1.Mít dostatečnou váhu, abych mohl normálně žít
2. Hrát znovu fotbal - to je moje obrovská motivace
3. Uběhnout půlmaraton _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 12, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
Tak ona ta unava bude asi jeste souviset i s tou anorexii, i kdyz je to uz par mesicu, tak ta obnova tela a adaptace nejakou dobu potrva.
Jinak hodne stesti a ten posledni cil  ja sice behat nemuzu, ale i kdybych mohl, tak bych si netroufl ani na 1/10-maraton _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 12, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st duben 13, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
13.4. Středa
Ráno mi volá trenér, že musí jet na nějaký školení bo co, nechápal jsem byl jsem probuzen z lehkého spánku. Celkem mě to rozezlilo. Našoupal jsem do sebe anglickou ovesnou kaši ( úplný rozdíl od té české, je to takový poprašek a je to 100% oves žádná pšenice navíc) šoupnul jsem do toho rozinky a hromádku skořice s medem. Poté jsem se oblékl a dal 15 minut běhu s pejskem venku. Když jsme přišli dal jsem si domácí trénink, který trval od čtvrt na devět nějaké 2 hodiny. Moje nasranost, na to že dnes nemůžu do posilovny zvedla výkony na max.
Trénink:
15 minut běhání venku
4x20 dřepů s batohem závaží (od minule navýšení o další činky a i počtem víc)
Benchpress ( taky víckrát už to zvládnu s tou mojí domácí činkou, podotýkám není o nic lehčí než ta v posilovně)
Přítahy velké činky 4x8 (to bylo dnes slabší)
Zvedání rednoruček nad hlavu 3x11
Izolované bicepsové zdvihy 4x12 (tady cítím opravdu navýšení síly)
Obrácené kliky 4x12 (taky bez problémů, v posilovně si na nohy hodim ještě závaží)
Pokrčování ramen s jednoručkami 3x15
Mrtvý tah 3x20
nakonec pár pomalých procítěných zkracovaček
a běh se psem na 10 minut.
Po běhu jsem zařadil něco jako Jogu, sedl jsem si na zem narovnal záda a 5 minut jen dýchal a snažil se uvolnit. Budu to praktikovat častěji, neboť jak jsem hubenej tak mám tendence se pořád hrbit.
Parádní trénink.....
Po probuzení dávám ještě pár kliků, což jsem dostal za úkol na každý den, ale cvičení když je člověk opravdu nasra... je celkem fajn....a možná je to i tím, že doma nemám kolo a rotoped je rozbitej :D
I když jsem psal, že sem jídelníček dávat nebudu, vzhledem k téhle vyjimce, že jsem cvičil poprvé takhle ráno ho sem pro kritiku prdnu.
Snídaně: Ovesná kaše 150g, med, skořice, rozinky k pití sklenice vody
Před běháním: 300ml Nutrendu malina brusinka, energy gel
Těsně před posilováním: Proteinová tyčinka
Po posilování : Gainer, jedna odměrka _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st duben 13, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
Otázečka : Jaký kreatin z akční nabídky 1plus1 na ronnie? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 13, 2011 2:06 pm Předmět: |
|
|
Ten kreatin ti doporucil trener? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|