|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: st duben 13, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ten kreatin ti doporucil trener? |
No bavíme se o něm už od začátku, já jsem na začátku sám řekl, že bych chtěl nějakej čas jet bez něj, ale pořád někde čtu, jak to zvyšuje nárůst atd. I odborníci v časopisu Sport dokonce. Nevím právě jestli to budde pro mě vhodný. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Draper napsal: | | Ten kreatin ti doporucil trener? |
No bavíme se o něm už od začátku, já jsem na začátku sám řekl, že bych chtěl nějakej čas jet bez něj, ale pořád někde čtu, jak to zvyšuje nárůst atd. I odborníci v časopisu Sport dokonce. Nevím právě jestli to budde pro mě vhodný. |
Mě přijde fakt že to funguje jen na někoho..Na mě to moc nefungovalo a znám kluky, kterým to taky nedalo nic.. Ale jak říkám, na někoho to funguje, na někoho ne.. vyzkoušíš, uvidíš.. Hlavně ti to může akorát dát...Co tu byl nedávno článek, i ve velkým množství tam žádná negativa pro zdraví nebyla.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
tak pomůže nepomůže, musí zkusit co zabere a co ne, jestli klasika monohydrát, CEE, kre-alkalyn... nebo to všechno smíchá
já osobně, ikdyž se s činkama šmrdlám přes 2 roky (ale pořádnej smysl to má poslední 3 měsíce), tak chci taky jet co nejdýl bez kreatinu.. teprve až budu cítit, že je tu vážná stagnace, tak si dám měsíc deload, pak znova trénink s přidáváním vah a završím to objemem s kreatinem
nicméně Pavelito, zrovna tobě by se kreatin zřejmě moc nehodil.. zatím rosteš a sílíš i bez něj, navíc pořád nejsi 100% "srovnanej" a nemusel by tak kreatin úplně fungovat.. ale pro začátek můžeš třeba zkusit gainer s obsaženým kreatinem (v každé dávce gaineru jsou třeba 2g kreatinu)  ale rozhodnutí je čistě na tobě
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 13, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Pavelito: Kreatinem nic nezkazis, neni to zadna hard core sypka :) , muze te posunout dal, ale podle me bych u tebe jeste par mesicu pockal. Jak tu nekdo psal, pokud silis a rostes, tak bych zatim pokracoval "na cisto". Ostatne do posilovny jsi zacal chodit pred par tydny....
| MiKra napsal: |
Mě přijde fakt že to funguje jen na někoho..Na mě to moc nefungovalo a znám kluky, kterým to taky nedalo nic.. Ale jak říkám, na někoho to funguje, na někoho ne.. vyzkoušíš, uvidíš.. Hlavně ti to může akorát dát...Co tu byl nedávno článek, i ve velkým množství tam žádná negativa pro zdraví nebyla.. |
Na nekoho funguje mene, to mas pravdu a je urcite % lidi, na ktere skoro vubec, ovsem vetsinou bys ho citit mel. To, jak moc, zalezi z velke casti i na prijmu sacharidu a od toho se odvijejici retenze vody ve svalech. Samozrejme pak dalsi veci jako telesny typ (nekdo ma vetsi sklony k zadrzovani vody v tele atd...). _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st duben 13, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Kreatin po tak relativne kratke dobe me prijde zbytecne predcasna volba, navic to chce spojit s poctivim jidelnickem, samozrejme pritvrdit v treninku, nejlepe zapojit glutamin popr BCAA takze trosku finance narocnejsi, samozrejme zalezi na kazdem jak to pojme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st duben 13, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Pavelito: Kreatinem nic nezkazis, neni to zadna hard core sypka :) , muze te posunout dal, ale podle me bych u tebe jeste par mesicu pockal. Jak tu nekdo psal, pokud silis a rostes, tak bych zatim pokracoval "na cisto". Ostatne do posilovny jsi zacal chodit pred par tydny....
| MiKra napsal: |
Mě přijde fakt že to funguje jen na někoho..Na mě to moc nefungovalo a znám kluky, kterým to taky nedalo nic.. Ale jak říkám, na někoho to funguje, na někoho ne.. vyzkoušíš, uvidíš.. Hlavně ti to může akorát dát...Co tu byl nedávno článek, i ve velkým množství tam žádná negativa pro zdraví nebyla.. |
Na nekoho funguje mene, to mas pravdu a je urcite % lidi, na ktere skoro vubec, ovsem vetsinou bys ho citit mel. To, jak moc, zalezi z velke casti i na prijmu sacharidu a od toho se odvijejici retenze vody ve svalech. Samozrejme pak dalsi veci jako telesny typ (nekdo ma vetsi sklony k zadrzovani vody v tele atd...). |
Já si to taky myslím, co nejdýl pojedu bez něj _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
14.4. Čtvrtek
vážil jsem se ráno a váha se pohybuje stále jen kolem 61-62kg .
celkový stav je ale mnohonásobně jinde než například před 14ti dny. Spotřeba žvýkaček se snížila (dříve to byly třeba 3-4 balíčky denně, dnes už "jen" jeden). :D
Dnes je odpočinkový den, přesto jsem přijel po škole domů dal si těstoviny s kuřecím masem olivovým olejem a kečupem a sedl na kolo a 20 minut šlapal, nejspíš to bude z nudy. Abych zabil čas, nechtělo se mi sedět doma a na kole mi vždycky vyhládne. Kalorie si hlídám stále. Když jsem dojel bouchnul jsem do sebe proteinovou tyčinku a gainer, abych neztrácel. Teď mě čeká jeětě cesta zpět domů na kole.
Dnes či zítra se vyfotím a postnu sem foto jak již dlouho slibuji.
BTW. Proteinové tyčinky z DM.........the best...... (cena, chuť ) _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
8. unora, co sis zalozil log jsi vazil 60kg , dnes, 14. dubna 61-62kg , tzn. za 2 a neco mesice jsi pribral neco mezi 1-2kg. Mno nevim no....stale vidim chyby a veci, kterym bych ve snaze pribrat, coz je tvoje priorita, vyhybal, ale snad vis ty sam, co delas. Snad te me posty nedemotivuji od vedeni si logu, pokud ano nebo pokud si sem nebudes psat vse, abych nerypal, tak rekni, ja s tim prestanu :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 8. unora, co sis zalozil log jsi vazil 60kg , dnes, 14. dubna 61-62kg , tzn. za 2 a neco mesice jsi pribral neco mezi 1-2kg. Mno nevim no....stale vidim chyby a veci, kterym bych ve snaze pribrat, coz je tvoje priorita, vyhybal, ale snad vis ty sam, co delas. Snad te me posty nedemotivuji od vedeni si logu, pokud ano nebo pokud si sem nebudes psat vse, abych nerypal, tak rekni, ja s tim prestanu :-) |
určitě ne, motivaci mám ještě vetší :D, je to málo vím, ale aspon něco, a stav v jakém jsem teď a v jakém jsem byl tenkrát je úplně ale fakt úplně na jinym lvelu. zítra sem hodím trenink dnešní, mimochodem nej trenink, který jsem odjel, co se vah i síly týče, jde to nahoru a dělá mi to megaradost
K velikonocům si koupím nějaký sáčky proteinu nebo gaineru ať mám jinou příchuť taky. a hlavně aby mě beránek nepokakal..... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so duben 16, 2011 6:29 am Předmět: |
|
|
15.4 Pátek- Trénink
Trénink
AERO : Běžecký pás 10 minut
NOHY : Dřepy 3x15 (10kg kotouče; navýšení o 5kg )
HRUDNÍK : Benchpress 3x12 (5kg kotouče, váha stejná, počet vyšší )
ZÁDA : Přítahy velké činky 3x10 (15kg, poté jsem zjistil, že dám víc tak jsem přidal ještě 5kg; navýšení o 5kg )
MRTVÝ TAH : 3x15 (20kg kotouče; navýšení z 15kg na 20kg )
MOTÝLEK : 2x12 (váhu bohužel nevím, tady to snad není tak důležité, dal jsem si max, co jsem dal)
RAMENA : Zvedání činky nad hlavu 10x3
Upažování 2x10 (6kg jednoručky; pořád stejně , na tohle nemám síly ještě moc)
TRAPEZ : Kroucení s jednoručkami (17kg; navýšení o 1kilečko )
BICEPS : Kladka 4x10 (10kg; stejná váha jako minule )
TRICEPS : Extenze s lanem (10 a 9 kg; váha se pohybuje stejně, na růst objemu mi trenér sdělill, že bude lepší dělat ty obrácené kliky, abych se dostal, alespon na shyby- což je můj další cíl po navýšení hmoty hlavně na prsech a nohou)
BŘICHO : 5x25 zkracovačky (od té doby, co mi Draper poradil, abych to dělal pomaleji a pořádně tak to fakt bolí  a nedám jich tolik už)
2x30 šikmá lavice
2x25 přitahování kolen
AERO :Rotoped na těžký převod 10 minut
Nakonec mi volá babička, že musim pro našeho psího miláčka ( v posilovně jsem ztratil pojem o čase a strávil tam čas od 14:20 do 16:30, tak jsem sprintoval nějakých 800 metrů a ještě vyběhl schody do šestého patra zajímavé, že síly jsem měl pořád dost)
Po tréninku jsem dal odměrku gaineru. Přemýšlím, že přidám ještě jednu, vzhledem k tomu rotopedu a běhu, abych do sebe hodil ještě více kalorií. Přecejen je na šťítku uvedené dávkování vyšší než dávám.
Zhodnocení tréninku : 9/10
mohl bych cvičit celý odpoledne, kdyby to bylo efektivní
Potřebuji vaše zhodnocení stravy po tréninku, možná v tom bude hlavní problém, že nepřibírám.
Potréninková strava:
odměrka gaineru
150g Kuřecího, 150g těstoviny, kečup
Protein Pharma whey, odměrka ve 300ml
4 celozrnné chleby, 100g syrečků, 80g šunky, 100g zeleniny
Tvaroh 250g, Bebe sušenky
v noci kolem 2hodiny se budím, cottage 100g
16.4. Regenerační, volný den
Tady bych taky chtěl slyšet nějaké návrhy, co jíte vy, abych připral něco na té hmotě, protože tělo prý víc spaluje i následující den po posilování.
Díky všem, kteří se do řešení těchto otázek zapojí. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so duben 16, 2011 6:34 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 8. unora, co sis zalozil log jsi vazil 60kg , dnes, 14. dubna 61-62kg , tzn. za 2 a neco mesice jsi pribral neco mezi 1-2kg. Mno nevim no....stale vidim chyby a veci, kterym bych ve snaze pribrat, coz je tvoje priorita, vyhybal, ale snad vis ty sam, co delas. Snad te me posty nedemotivuji od vedeni si logu, pokud ano nebo pokud si sem nebudes psat vse, abych nerypal, tak rekni, ja s tim prestanu :-) |
Vypiš mi ty chyby prosím, chtěl bych znát, tvoje názory na co je dobrý a co ne, aby to bylo ještě efektivnější to moje nabírání. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so duben 16, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
Já osobně bych to třeba nepřeháněl s tim kardiem. Jako ektomorf, co se snaží přibrat co nejrychleji například vůbec cardio nedělám a břicho je pořád ok. Zbytečně spálíš spoustu kalorií, které v jídelníčku nepokreješ, takže se dostaneš pravděpodobně do velmi malého surplusu, a proto ti jde váha tak pomalu nahoru.
Takže moje rada: buď uber cardio, nebo začni jíst ještě víc.
EDIT: Další věc je, že bys měl cvičit výrazně kratší tréninky než 2h... řekl bych že 45 min - 1h15min je pro tebe tak akorát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so duben 16, 2011 9:46 am Předmět: |
|
|
Souhlas se Shade: proč pořád drtíš tu aerobku??? Víc jídel do sebe asi moc nenarveš, takže zvolní spalování a uklidni se. Jestli chceš být vítěz na Tour de France, tak bych to chápal, ale ty chceš nabrat (hmotu). Chápu to u Drapera, který má hmotu a chce, ať vypadá. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so duben 16, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
Osobně si myslím, že to je kvůli tomu, že po delší době nastává "deprese" z nicnedělání, stává se mi to také. Možná se pletu, ale myslím si, že tohle konkrétně nemá Pavelito ještě srovnané (v hlavě). Neber to zle, ale mě taky trvalo dlouho pochopit, že tělo potřebuje regenerovat (a někdy to nechápu i teď).
A nebo to je prostě tím, že spousta lidí si sedne k internetu, filmu, knize...a Pavelito prostě sedne na kolo. :) Jenomže stejně jako u tlustých lidí si řeknete "měl by něco dělat" když si lapne k TV, u Pavelita řekněme "měl by se šetřit"...
Za další myslím si, že mu může běhat hlavou otázka "Proč se mám šetřit když energii mám?"...
Odpvěď: Přibíráš, ale pomalu. Ideální by bylo přibrat (stejně jako u hubnutí) tak to kilo za týden...Draper už ti řekl že jsi přibral málo. Stravou to nebude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: so duben 16, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | Osobně si myslím, že to je kvůli tomu, že po delší době nastává "deprese" z nicnedělání, stává se mi to také. Možná se pletu, ale myslím si, že tohle konkrétně nemá Pavelito ještě srovnané (v hlavě). Neber to zle, ale mě taky trvalo dlouho pochopit, že tělo potřebuje regenerovat (a někdy to nechápu i teď).
A nebo to je prostě tím, že spousta lidí si sedne k internetu, filmu, knize...a Pavelito prostě sedne na kolo. :) Jenomže stejně jako u tlustých lidí si řeknete "měl by něco dělat" když si lapne k TV, u Pavelita řekněme "měl by se šetřit"...
Za další myslím si, že mu může běhat hlavou otázka "Proč se mám šetřit když energii mám?"...
Odpvěď: Přibíráš, ale pomalu. Ideální by bylo přibrat (stejně jako u hubnutí) tak to kilo za týden...Draper už ti řekl že jsi přibral málo. Stravou to nebude. |
Určitě to není deprese, jen jsem byl a vždy budu aktivní člověk no...akorát teď je to mnohem složitější sportovat v takovém množství jako před anorexií _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|