Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš mít tolik aut, to se pak nediv :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Nemáš mít tolik aut, to se pak nediv :-)

Dělal jsem svoje a kámošovo, dal mi pak na benzín :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se rozhodl:

Nasadím dietu, zatím upravím stravu, budu se ji snažit držet jak v Praze na bytě, tak doma .

1. místo vody se štávou pouze voda z kohoutku
2. pudingy a jogurty pryč, místo toho nízkotučný bílý
3. 2x denně maso, celkově 500g, přílohy jedině: rýže a těstoviny
4. pečivo zůstane, ale místo nutely (chjo hrozně mi chutná ) přidám kuřecí šunku a sýr.
5. omezit v restauracích přílohy typu hranolky/krokety/am. brambory, namísto toho vybírat zdravá jídla - v rámci možností restaurace
6. na tuňáka nejsou peníze bohužel
7. víc mě nenapadá

Cíl?:
Teď mám 85-86kg , s formou jsem pořád velmi spokojený, ale chci si to zkusit stáhnout na 80kg , takže 6kg dolu. Takže neshazuju primárně kvůli tuku, ale kvůli zvědavosti a upevnění vůle, jestli dietu vydržím.
Dobu trvání nedokážu odhadnout, ale tak zhruba 1,5-2 měsíce (?)
V posilce se budu snažit držet větší váhy a méně op., ať udržím co nejvíce svalů, běh/veslo samozřejmostí.

Kdyby měl někdo nějaký připomínky, tak klidně pište, případně poraďte.
redis

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne jsem taky pribral z nejakyho zahadnyho duvodu z 79 na 85.6 ... behem dvou tejdnu jsem to omezenim sachru ve strave stahl zase na 80.6 - 80.8 a drzim se na tom ... svalovy partie neklesli nijak ... a pas -4cm ... :) nedokazu si to vysvetlit :D
pstruh103

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom malý dotaz ohledně bodu 5 a 6 které restaurace máš na mysli ? Jen že za oběd v restauraci asi utratíš víc než za pár konzerv tuňáka.

Takže logicky pokud omezíš jídla v restauraci zůstanou ti peníze na tuňáky. Ale záleží na tobě co ti víc časově vyhovuje

aha já budu mít šišky s mákem
Merrao

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi, jen mě napadá, ten tuňák kvalitní nemusí být jen od rio mare za pade :D Vychází to (130g/ks) cenově asi stejně jako kuřecí maso třeba.

Jinak v restauraci si dávej, jeslti budeš mít steak, třeba jen brambory:) Ty nejsou špatné. Ale jak koho zasytí.

A pokud ti nechutná samotná voda, pij vodu s citronem :D Ale pozor, je po tom rychle hlad. To i po blbé lemonce.
Jo a pokud ti schází nutela, dej si na chleba tvaroh s kakaem a medem. Nutela to není, ale je to stokrát zdravější :D Dokonce i dietní. Prostě zlatý med...

Já nevím jak jíš doteď takže nemám připomínek více:D
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pstruh103 napsal:
Jenom malý dotaz ohledně bodu 5 a 6 které restaurace máš na mysli ? Jen že za oběd v restauraci asi utratíš víc než za pár konzerv tuňáka.
Takže logicky pokud omezíš jídla v restauraci zůstanou ti peníze na tuňáky. Ale záleží na tobě co ti víc časově vyhovuje

Do restaurace (vedle školy) chodíme mezi hodinama. Většinou se i s pitím najím do 100Kč. Je to dobrá připomínka, ale nevím kde tu blízko prodávají tuňáka, kterýho bych chtěl, a další věc, zase se nechci od naší skupiny asocializovat, "odloučit", chodí nás třeba 5-10. Zas tak úplně mega vážně tu dietu neberu, abych si někde v koutě jedl 2 konzervy tuňáka, jestli mi rozumíš. Ale díky.

Merrao napsal:
...Jinak v restauraci si dávej, jeslti budeš mít steak, třeba jen brambory:) Ty nejsou špatné. Ale jak koho zasytí.
A pokud ti nechutná samotná voda, pij vodu s citronem :D Ale pozor, je po tom rychle hlad. To i po blbé lemonce.
Jo a pokud ti schází nutela, dej si na chleba tvaroh s kakaem a medem. Nutela to není, ale je to stokrát zdravější :D Dokonce i dietní. Prostě zlatý med...
Já nevím jak jíš doteď takže nemám připomínek více:D

Jo, brambory, rýže, těstoviny. Ok zítra kupuju citronku, to je dobrý nápad. Ten tvaroh a med je OK, ale zase to kakao, to se do diety moc nehodí, i když na druhou stranu ho bude malý množství ... takže všechno tohle smíchat a namazat? Zkusím a dám vědět jak mi (ne)chutnalo

Poslední dobou jsem stravu moc neřešil, takže maso, různý přílohy, jednou za čas kofolu (miluju jí), co dům dá, sladký teda nejím vůbec, snídaně si držím pořád stejný - ovesný kaše/vajíčka/musli s mlékem.
Merrao

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale fakt bacha, ta citronka je "svině" já po ní dostávám hlad.
Kakaa moc není no, ale to je jen pro chuť, tak víš co, dej tam perníkové koření, nebo pomerančovou kůru (prodávají ji takový ty firmy jako "Avokádo" prostě ti co vyrábějí koření) a nebo..SKORICI:D
Jinak tvaroh s medem můžeš smíchat, nebo já jsem občas mazávala chleba medem a ještě na to tvroh ( a ideálně jahody):D
Nebo pokud nemáte med a přijde ti drahý tak zkus hroznový cukr nebo nějakou podobnou hovadinu:)

EDIT: Tvaroh se dá smíchat taky s banánem rozmačkaným (a když to smícháš ještě s mandlovými lupínky...to mňam...to už nemusíš mít ani ten chleba:D

Ke kofole asi jen.."Když ji miluješ, není co řešit..."
sTanley90

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GL v dietce sparringu
Na brambory ale prď, trávíš je pomalu celej den.
Jinak ještě jeden typ na hraní si s tvarohem = udělej si protein do poloviční nebo třetinový dávky vody (nebo mlíka podle toho jak jsi zvyklej)než si ho děláš když ho piješ a vešlehej ho vidličkou do toho tvarohu ... musíš hold vychytat to množství abys z toho neměl tvarohovou polívku, ale řekl bych tak do 100ml vody/mléka ten protein - já to dělám podle oka
zaprvé krásně ti to ochutí ten tvaroh, že se na kakao můžeš vyprdnout a za druhé se vyhneš cukrům, který jsou v kakau
No nic GL a v pátek fitko ... zničim tě
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní jídelák:

1. ovesná kaše, lžička medu
2. těstoviny, kuřecí maso, sýrová omáčka
3. 2ks pečiva, šunka (80%), sýr, máslo
4. rýže, kuřecí maso, lžíce oleje
5. protein 100%, mléko

Po celý den voda (zapoměl jsem koupit citronku, a taky tvarůžek )

Tak a další jídeláky psát nebudu ...
Merrao

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha, co všichni máte s tou ovesnou kaší... OK, tak já si ji po delší době ve středu zase udělám na snídani:D

Jinak máš problém jíst tvarůžky (musel jsi jim přijít na chuť), nebo ti prostě chutnají od přírody?
Já prostě tvarůžkům ani olivám nemůžu přijít na chuť. Olivy chutnají jak zkažená salátová okurka (jakože mi salátová nechutná, pokud v tom není ocet a pepř a cibulka), a tvarůžky mají tak intenzivní chuť. Přitom je to taaaak zdravý: (
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Proboha, co všichni máte s tou ovesnou kaší... OK, tak já si ji po delší době ve středu zase udělám na snídani:D

Jinak máš problém jíst tvarůžky (musel jsi jim přijít na chuť), nebo ti prostě chutnají od přírody?

Ovesná kaše je zdravá, a dobrá, a rychlá na přípravu, tak proč ji nejíst :).
Já tím "tvarůžek" myslel obyč. tvaroh. Olivy nesnáším, ale na ty je prý potřeba "dospět".
Merrao

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víš, já vím že nejsi kulturista, ale u spousty lidí (kluků) tu vidím "ovesná kaše" na snídani. Tak mi to přijde úsměvné, mnoho lidí co o tomto nic neví by si řeklo že kulturisti jedí i maso na snídani :D (Nebo ne kulturisti, ale každý kdo si zakládá na posilovně či podobném)

Tak to by mě teoreticky ani neměla k olivám čekat dlouhá cesta:D
Frozz.

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚTERÝ - 19.4.

Trening - kruhák, doma:

4x
10x clean+press
10x jerk
10x rumunský MT
10x klik
10x dřep
5x ab-wheel na kolenou

- 20kg JČky
- na to, že to byl domácí trening, tak suprčupr, na udržení kondice skvělé

Dnešní jídelák:

1. ovesná kaše, lžička medu
2. 5 vajíček, cibule, lžíce oleje, 3 tm. toasty
3. 6 tm. toastů, kuřecí šunka, sýr, máslo
4. ovesné vločky, bílý jogurt, lžička medu, skořice - AAA TO JE VÝBORNÝ
5. polévka (vývar), 4 vajíčka na tvrdo
6. protein 100%, mléko
- celý den voda

- já vím, že to prostě není skvělý, ale nenapadlo mě, co bych ještě mohl přidat, kromě tvarohu, který si koupím dneska
- včerejší nákup + dnešní nákup AB-WHEEL , nejlepší věc na břišáky (nejen) + střed těla !!

Naposledy upravil Frozz. dne út duben 19, 2011 7:19 pm, celkově upraveno 3 krát
Reiben

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolečko je super věc , taky ho mám doma a zatím si nemůžu stěžovat. Pomocí něj se procvičí střed těla fakt festově.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: