|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
frode

|
Zaslal: út duben 19, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | Včera jsem prolítaval různé slevy a narazím na vstup do World Class na Václaváku za 99Kč. Původní cena 1000Kč.
To tam fakt stojí jednorázový vstup tisícovku? |
Tisicovka je urcite jen reklamni chytak! Minuly rok to bylo neco okolo 300Kc, tusim. I kdyz, oni tam pisou VIp vstup, coz bude zrejme vcetne trenera. To, ze to na Vaclavaku je nejluxusnejsi fitko v Praze je trosinka v jejich reklame prestreleno. Treba jen World Class v Marriotu je lepsi, pze tam maji navic vyrivku a malej bazen a chodi tam min lidi. Na Vaclavaku maji plno a myslim, ze ani rucniky pri prichodu nedavaj jako v Marriotu.
Kubaz: Chodej tam uplne obycejny lidi. Hodne jich dostava neomezeny vstup v ramci zamestnaneckych benefitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út duben 19, 2011 3:19 pm Předmět: |
|
|
Je to možný tohle to? Na bazén kde přijde plavat ráno škola, po obědě nikdo, odpoledne 2 lidi a večer 4, abych 2x za sebou dostal hned o skříňku vedle druhýho chlapa a dalších 100 skříněk bylo volných???
Mě to přijde že ta kráva na recepci čeká akci nebo nevím jestli se jí nevysměju do ksichtu jak je hloupá když u té práce nepřemýšlí .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 19, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Je to možný tohle to? Na bazén kde přijde plavat ráno škola, po obědě nikdo, odpoledne 2 lidi a večer 4, abych 2x za sebou dostal hned o skříňku vedle druhýho chlapa a dalších 100 skříněk bylo volných???
Mě to přijde že ta kráva na recepci čeká akci nebo nevím jestli se jí nevysměju do ksichtu jak je hloupá když u té práce nepřemýšlí . |
To se mne v posilovne stava taky. Prijdu do satny a tam 5 lidi a vsichni skrinky vedle sebe nebo objednu, coz mne ale nevadi, protoze si to jdu vymenit, horsi je to po treninku a to se mne stava hodne casto vlastne skoro porad _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út duben 19, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
Mě jen zaráží že si ta ženská ani neuvědomí že ta skříňka má 30cm šířku, ted máš hadry, se musíš vysvlíkat, sedáš si na lavičku, zkrátka nestojíš v buse jak kokot ale jí to nedojde že muže dát kteroukoliv jinou...o deset dál...o 20...třeba naproti já už nevím ale hned vedle?
Ženy jsou opravdu k ničemu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út duben 19, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Ženy jsou opravdu k ničemu |
chtěls říct "jen k jednomu"
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út duben 19, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | Suziii má nový nick a já na ní omylem klikl.. |
tak to jsme dva
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st duben 20, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
Teda některý ty fotky lidí v profilech jsou dost mimo
Č174 byl trumfnut _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Poman napsal: | Teda některý ty fotky lidí v profilech jsou dost mimo
Č174 byl trumfnut |
phoenix.16 and jirdano ? |
jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
Teda ja mel Phoenixe za celkem normalniho, jen mirne sklony k narcismu se tam obcas projevovaly, ale tohle je uz prehanka _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|