Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Bez konzolí by tolik těch peněz nebylo a tímpádem by se tak rychle nevyvíjelo.

-Bez konzolí by nebylo potřeba vyvíjet hry pro konzole a samotné konzole (vývoj her na konzoli je dražší btw) a celé odvětví by se přizpůsobilo. Vrážely by se třeba peníze do antipirátské ochrany a věř tomu ,že za ty prachy by se vymyslelo systém, který by se pirátil tak těžko, že pro člověka bude jednodušší koupit si originálku.
Spazik napsal:
Takže to že si napsal, že "konzole brzdí vývoj her" je naprostej blábol.

-Tohle není blábol, to je naprosto normální fakt, to je to co tvrdím už od začátku než jsi mi začal vkládat do úst věci co jsem neřekl a argumentovat o voze zatímco já sem říkal věci o koze,to že já jsem mluvil z hlediska brždění kvůli zastaralému hardware a ty si začal něco mlít o financích, a to je to, že zastaralý HW v konzolích brzdí vývoj her v PC. Jestli ti tohle nedochází už jenom z toho důvodu, že ani xbox ani PS3 prostě nemají už v dnešní době tak bombastický HW a hry se musí kvůli tomu optimalizovat jako prase, no tak potom jsi debil a nemusím s tebou dále diskutovat.
Spazik napsal:
Nehledě na to, že PC verze stejné hry je graficky obvykle lepší než konzolová (lepší textury, vyšší rozlišení, AA,...).

-To co jsi tady napsal, je úplný zlomek toho jak by to doopravdy mohlo vypadat, kdyby se nemusely hry optimalizovat kvůli konzolím. Vzhled her by byl úplně někde jinde než nějaké AA už jen z toho ohledu, že hw v konzolích se nemůže rovnat s dnešními herními PC.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nEcro

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Spazik napsal:

-Bez konzolí by nebylo potřeba vyvíjet hry pro konzole a samotné konzole (vývoj her na konzoli je dražší btw) a celé odvětví by se přizpůsobilo. Vrážely by se třeba peníze do antipirátské ochrany a věř tomu ,že za ty prachy by se vymyslelo systém, který by se pirátil tak těžko, že pro člověka bude jednodušší koupit si originálku.

To asi ne time... Ubisoft uz zkusil kde co a vsecko bylo zlomeno, zatim nejefektivnejsi je steam jako ochrana ale jen na multiplayerove hry, pokud hry maji LAN tak zase nemaji nic, proste na kazdou ochranu existuje zpusob jak ji obejit a paradoxne ti lidi co delaji ty ochrani delaji aji ty "cracky"
Gohan

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
Gohan napsal:
Spazik napsal:

To asi ne time... Ubisoft uz zkusil kde co a vsecko bylo zlomeno, zatim nejefektivnejsi je steam jako ochrana ale jen na multiplayerove hry, pokud hry maji LAN tak zase nemaji nic, proste na kazdou ochranu existuje zpusob jak ji obejit a paradoxne ti lidi co delaji ty ochrani delaji aji ty "cracky"

Zkoušeli kde co, ale kolik dali do toho vývoje peněz?
Gohan

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu debatuju o něčem o čem sem původně nechtěl, to že konzole brzdí pc kvůli tomu že se hry vyvíjejí tak aby si to mohli lidi zahrát na konzolích je naprostá pravda, kdo to nevidí je debil nebo slepý.

A ještě jedna věc: Kde asi se ty hry vyvíjejí? Na xboxu? Na PS3? Asi těžko.
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty protipiratske ochrany jsou k smichu. Nejlepsi obranou je bonus pro platici klienty - nikolik SRAT platici klienty treba nutnosti pripojovani na net, savy na jejich serveru atd. Druha moznost jsou u onlinovek mesicni pausaly ..
Krome jinyho jsem uz nekolikrat byl presvedcen, ze si nejakou hru koupim, ale pro jistotu jsem ji sosl nejdriv z torrentu a pak jen dekoval tyhle moznosti, ze jsem neutratil penize za kravinu. Naposled treba Dragon Age 2, letel z disku do 5 minut .. proti jednicce totalni fail.
A ze na konzolich nejde hrat piratsky kopie? :)))) tak to jo :))))
nEcro

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daly do tech ochran miliony dolaru a co k tomu kdyz nase oblibene skupiny to zlomily za tyden, jinak na PS3 i xbox jdou hrat neorigo hry. PS3 byl dokonce predelan na linux ale ty afera se tahne dodnes. Treba (ne)oblibene WoW koupite si hru a to jen kvuli odemcenu hry a pak uz jen platite mesicne, nezaplatite nehrajete. Ale co vim dnes se hodne prechazi jak uz nize psal mysH na zpusob platby pomoci mikrotransakci jako sou bonusy lepsich itemu v RPG a podobych blbosti ktere jsou spise pro vzhled

BTW
DA1 dohran 2x
DA2 hral sem 10minut a od te doby sem to nezapnul fakt mizerie
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neuděláš žádnou protipirátskou ochranu, co by nešla prolomit.
Jediné funkční řešení je nutnost serveru výrobce pro plnohodnotné hraní (viz. dneska hry od Blizzardu - WoW, Starcraft2... nebo platforma Steam, Battle.net) - tohle je asi jediná možnost ochrany.
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

No není to až tak jednoduchý, jako u PC kliknout 5x myší.
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Spazik napsal:
Takže to že si napsal, že "konzole brzdí vývoj her" je naprostej blábol.

-Tohle není blábol, to je naprosto normální fakt, to je to co tvrdím už od začátku než jsi mi začal vkládat do úst věci co jsem neřekl a argumentovat o voze zatímco já sem říkal věci o koze,to že já jsem mluvil z hlediska brždění kvůli zastaralému hardware a ty si začal něco mlít o financích, a to je to, že zastaralý HW v konzolích brzdí vývoj her v PC. Jestli ti tohle nedochází už jenom z toho důvodu, že ani xbox ani PS3 prostě nemají už v dnešní době tak bombastický HW a hry se musí kvůli tomu optimalizovat jako prase, no tak potom jsi debil a nemusím s tebou dále diskutovat.

Tak si to mysli dál, že konzole brzdí vývoj her
Bez nich by bylo v odvětví o XX miliard dolarů méně a hry na PC by vypadaly dneska jako třeba v roce 2005.

To je jako kdyby si tvrdil, že VW Golf brzdí vývoj automobilů, že jinak by všechna auta mohla vypadat jako Bugatti Veyron, jenže pravda je taková, že Veyron mohli vyvinout a vyrobit právě proto, že prodali miliony Golfů.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
mysH napsal:

I když tu společně bojujem proti Gohanovi a jinejm kapitalistům, tak u xboxu to jde celkem snadno, necháš ho flashnout a pak tam dáváš boot disc nebo patchuješ hry. :)

U PSP a PS3 je to už dneška těžší, ale PS3 už má taky ochranu prolomenou.

A jinak se ti divím, že Tě ještě baví se hádat s Gohanem, on si furt mele svoje, jak konzole jsou zlo a PC spása. Srat na něj. :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak Spazik má pravdu.

Gohane proč myslíš, že třeba GTA 4. RD:R, Fable 3 vyšlo nejdřív na konzole a až potom na PC?

Aby se aspoň z části vrátily těm vyvojářům peníze, co do toho nacpali.
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Jo to je fakt, byly dokonce i doby, kdy na netu byla jen "elita" a ne kazdej dement jako ted ..
.. ono i zprovoznit nektery hry na PC neni takova sranda. Kdo chce piratit, cesty vzdycky jsou .. jen je to smutna doba. Koupit hru, co clovek dohraje za par hodin, na to se muzu vysrat. A koupit hru, kde recenze pejou chvalu a ve skutecnosti je to shit - to samy.
A ano, taky si myslim ze diky konzolim (prece jen jednodussi ovladani) jsou ty soucasny hry delany spis pro dementy, vede to za rucicku a moznosti jsou omezeny. Hlavne co nejvic efektu a co nejmensi pozadavky na ovladani a rozum.
A druha vec je, ze pri takovy nadprodukci her se vsichni uzivit vazne nemuzou - her je spousta, kvalitnich her za ktery se vyplati platit uz ne.

EDIT: ja hraju nakych 26let vkuse a v posledni dobe je tech originalnich her (napadem, pribehem) minimum .. jesteze jede DOSBox a clovek muze zavzpominat :)
Poman

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan má pravdu, HW vývoj her ty blbý konzole brzděj, krásný příklad Crisis 2... To má horší grafiku jak jednička a jedu to na D9
MAST3R

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crysis brát jako kvalitní hru.

Ale i když jsem viděl, že i hrou roku může bejt CoD tak mě už nic nepřekvapí.

Naposledy upravil MAST3R dne st duben 27, 2011 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Spazik

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nemám čas ani na všechny AAA tituly co vychází, takže si na kvalitu her nestěžuju
Ale pokud má někdo potřebu hrát každý týden novou hru, tak se mu asi zdá, že jich není dost kvalitních.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: