Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 329, 330, 331 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam strach z mytnych bran s bilou cepici, ktery delaj preventivne buzeracni cinnost - denne a stale stejna mista
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
frode

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam nejvetsi strach z lidi, co vyjedou jednou za uherak, prdej se jak snek, delaj samy kraviny, brzdi ci stavi na kazdy krizovatce a kruhaci, davaj prednost lidem z vedlejsich, drzej se bily cary jak zelezny kosile (ze kdyby vedla do skarpy, tak tam zahucej), ukazujou tam kde nemaj a tam kde maj, tam zmatkujou a pak jsou neskutecne nepredvidatelni.

Pubosum dat traktor a poslat je na pole, at se vyradej tam. Nejedou jsme videli jak se vyritili ze/do zatacky a pak ti protijedouci museli zachranovat situaci. Takovy srace uplne nesnasim! Problem je v tom, ze kdyz se takovi dva idioti potkaj, tak to nemuze skoncit jinak nez bourackou. A ze jich neni malo. V Praze uplne bez problemu, do te doby nez nekdo vyjel v zime na letnakach. Zadny frajirky nepamatuju. Ted se neda vubec normalne jezdit (prave v Praze), vsude samy omezeni, radary a policie. Chapu v obydlenych castech, ale kdyz projizdim okolo tovaren ci supermaketu (a to pouze v dalce), tak nechapu to omezeni na 80-70-60 : (
Merrao

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.super.cz/clanek/46298-zubozena-andrea-drzi-rekord-v-tloustnuti-je-psychicky-totalne-na-dne.html

Paní Cajtacosi zase v akci. Jenom vidím ty fotky jak ukazuje "tak tohle jste všechno sežrala" už mám zase kopřivku.

Ona ta ženská je tak hrozně nepříjemná. Jako dobrá dietoložka nebo cosi podobnýho být může,..
Reiben

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechápu ty lidi.. zhubnout loj je úplně triviální. Stačí upravit jídelníček, správně se začít hýbat, mít dostatek spánku a kila jdou dolů jedna dvě. Nevím, co na tom ty lidi nechápou. Pořád hledají nějaký zazračný recepty na to jak zhubnout 20 kg za týden apod.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu jak může nějakej člověk použít v souvislosti s větší hmotnosti a tv show v zemi kde je žrádla po kokot slovo "zubožený" když je to o uplně jiným významu.

To mi připomíná jak se povedlo moderátorovi v přímém přenosu použít slovo "masakr" v tom dnes užívaným smyslu když si uvědomím že před X lety to bylo daleko útrpnější a hrůzu nahánějící slovo než třeba že umřel nějakej blízkej...dneska se slovo "masakr" používá módně což nechápu že to kromě spratků někdo použije
Merrao

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben:
Já chápu lidi, co se litují, že jsou obézní, když se snaží a nejde to. Štítná žláza nejspíš výmysl není, ale ne u všech to není jen výmluva.
Nechápu ty, co říkají "já jsem tlustý/á" a prasí se. Nad tím mávám rukou a poslouchat to nechci.

dunnoWayne:
Abych se přiznala, neřadím se k puberťákům, ale společnost má na mě dopad a také tohle slovo používám. Mám jedno ospravedlnění: jako jedna z mála Moravaček se vyjadřuji docela kultivovaně a vulgarismy používám velice zřídka, a snad jen když mě něco vytočí.

Slovo "masakr" není jediné, které je mládeží přesmyslováváno.
Nicméně pořád je kratší říci "to je masakr", než "to byl velice imponující zážitek"
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao: Já jsem taky moravák a když zmiňuješ tu sprostost....sprostej jsem to jo ale když to vezmu ze strany že někdo na vulgární řeč reaguje jakože je to něco nevychovaného tak je zajímavý že sám pozná i když se to asi neučil co je a co sprostý není zatímco když se vyjadřuje slovem který má uplně jinej význam /reaguji tím na ty co se používají ve smyslu utrpení- to znamená nic pěknýho/ tak ho používá jakoby nevychodil základní školu a nedocházelo mu že je třeba směšněj..............
Merrao

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas každému nějaké to hovno od huby upadne. S prominutím :)
Jinak moraváci nejsou vyloženě sprostí. Ale ono když slyšíš takové to
"ja chcu, ja su, vytahni to ze šuplete, kde je šufánek?" a hlavně "rožni!" :D Tak naši češtinářku by omylo.

To i já se kroutím při tom, když občas čtu fórum, jak tu pár lidí przní gramatiku. Mluvený projev zní většinou lépe :D

Nejhorší je, když se takový člověk co používá taková celkem nevhodná slova neumí normálně vyjádřit.

Btw. já bych ale takové ty "ty jo, to bylo hustý" tolerovala:D

Nicméně "zpět" k tématu: ta paní opravdu chudák není.
Study

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K té ženě... Já bych se na ni vykašlal, může si za to sama a když si prostě neumí odepřít ty sra..., tak at se ničemu nediví.

Co se týče češtiny, tak dříve jsem si říkal na co je mi čeština, mluvil jsem nespisovně a neuměl se vyjadřovat. Ted nespisovnou čestinu nemůžu ani slyšet a snažím se chovat jako kultivovaný člověk 21. století a né jako nějaký neandrtálec.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mě nasralo tohle číslo 739 662 686.

Nevím, kdo to přesně je, je to stopro holka, to je už ověřený, ale identitu neznám a nemám náladu na srandičky, takže kdo chce, použijte číslo pro cokoliv (spam, půjčky, obtěžování, blbý řeči apod.).
frode

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co ti udelala tak hroznyho?
Sei

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi chce alimenty
MiKra

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No to sem nežral !!!!
Brácha si před 2týdny udělal něco s kotníkem a měl sádru, tak jsme ji dneska jeli sundal ale o to nejde..
Přijela sanitka a přivezla cikána, dali ho na vozík a říkám dobrý, asi se mu něco stalo..A ten KKT za pět min šel z nemocnice po svých úplně v pohodě jako by se nechumelilo a nic mu nebylo, to si děláte prdel ne? To si jako můžu zavolat sanitku i když mám třeba jen bolavej zub? Jestli jo, tak jejich vychcanost nezná mezí..Čuměli jsme s bráchou jak z jara..
Sei

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
No to sem nežral !!!!
Brácha si před 2týdny udělal něco s kotníkem a měl sádru, tak jsme ji dneska jeli sundal ale o to nejde..
Přijela sanitka a přivezla cikána, dali ho na vozík a říkám dobrý, asi se mu něco stalo..A ten KKT za pět min šel z nemocnice po svých úplně v pohodě jako by se nechumelilo a nic mu nebylo, to si děláte prdel ne? To si jako můžu zavolat sanitku i když mám třeba jen bolavej zub? Jestli jo, tak jejich vychcanost nezná mezí..Čuměli jsme s bráchou jak z jara..

zavolat si můžeš, ale i když máš zlomenou nohu, nebo akutní zánět sl.střeva tak stejně nepřijedou. Teda pokud nejsi hnědočech.
mysH

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

presne z toho duvodu je jedna cast z reformy zdravotnictvi zpoplatnena sanitka krome vaznych pripadu ;) uz aby to bylo ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 329, 330, 331 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: