|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: st duben 27, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
ja mam strach z mytnych bran s bilou cepici, ktery delaj preventivne buzeracni cinnost - denne a stale stejna mista
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
frode

|
Zaslal: st duben 27, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Ja mam nejvetsi strach z lidi, co vyjedou jednou za uherak, prdej se jak snek, delaj samy kraviny, brzdi ci stavi na kazdy krizovatce a kruhaci, davaj prednost lidem z vedlejsich, drzej se bily cary jak zelezny kosile (ze kdyby vedla do skarpy, tak tam zahucej), ukazujou tam kde nemaj a tam kde maj, tam zmatkujou a pak jsou neskutecne nepredvidatelni.
Pubosum dat traktor a poslat je na pole, at se vyradej tam. Nejedou jsme videli jak se vyritili ze/do zatacky a pak ti protijedouci museli zachranovat situaci. Takovy srace uplne nesnasim! Problem je v tom, ze kdyz se takovi dva idioti potkaj, tak to nemuze skoncit jinak nez bourackou. A ze jich neni malo. V Praze uplne bez problemu, do te doby nez nekdo vyjel v zime na letnakach. Zadny frajirky nepamatuju. Ted se neda vubec normalne jezdit (prave v Praze), vsude samy omezeni, radary a policie. Chapu v obydlenych castech, ale kdyz projizdim okolo tovaren ci supermaketu (a to pouze v dalce), tak nechapu to omezeni na 80-70-60 : ( _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
nechápu ty lidi.. zhubnout loj je úplně triviální. Stačí upravit jídelníček, správně se začít hýbat, mít dostatek spánku a kila jdou dolů jedna dvě. Nevím, co na tom ty lidi nechápou. Pořád hledají nějaký zazračný recepty na to jak zhubnout 20 kg za týden apod. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
Nechápu jak může nějakej člověk použít v souvislosti s větší hmotnosti a tv show v zemi kde je žrádla po kokot slovo "zubožený" když je to o uplně jiným významu.
To mi připomíná jak se povedlo moderátorovi v přímém přenosu použít slovo "masakr" v tom dnes užívaným smyslu když si uvědomím že před X lety to bylo daleko útrpnější a hrůzu nahánějící slovo než třeba že umřel nějakej blízkej...dneska se slovo "masakr" používá módně což nechápu že to kromě spratků někdo použije
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
Reiben:
Já chápu lidi, co se litují, že jsou obézní, když se snaží a nejde to. Štítná žláza nejspíš výmysl není, ale ne u všech to není jen výmluva.
Nechápu ty, co říkají "já jsem tlustý/á" a prasí se. Nad tím mávám rukou a poslouchat to nechci.
dunnoWayne:
Abych se přiznala, neřadím se k puberťákům, ale společnost má na mě dopad a také tohle slovo používám. Mám jedno ospravedlnění: jako jedna z mála Moravaček se vyjadřuji docela kultivovaně a vulgarismy používám velice zřídka, a snad jen když mě něco vytočí.
Slovo "masakr" není jediné, které je mládeží přesmyslováváno.
Nicméně pořád je kratší říci "to je masakr", než "to byl velice imponující zážitek"
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
Občas každému nějaké to hovno od huby upadne. S prominutím :)
Jinak moraváci nejsou vyloženě sprostí. Ale ono když slyšíš takové to
"ja chcu, ja su, vytahni to ze šuplete, kde je šufánek?" a hlavně "rožni!" :D Tak naši češtinářku by omylo.
To i já se kroutím při tom, když občas čtu fórum, jak tu pár lidí przní gramatiku. Mluvený projev zní většinou lépe :D
Nejhorší je, když se takový člověk co používá taková celkem nevhodná slova neumí normálně vyjádřit.
Btw. já bych ale takové ty "ty jo, to bylo hustý" tolerovala:D
Nicméně "zpět" k tématu: ta paní opravdu chudák není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
K té ženě... Já bych se na ni vykašlal, může si za to sama a když si prostě neumí odepřít ty sra..., tak at se ničemu nediví.
Co se týče češtiny, tak dříve jsem si říkal na co je mi čeština, mluvil jsem nespisovně a neuměl se vyjadřovat. Ted nespisovnou čestinu nemůžu ani slyšet a snažím se chovat jako kultivovaný člověk 21. století a né jako nějaký neandrtálec.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
Dneska mě nasralo tohle číslo 739 662 686.
Nevím, kdo to přesně je, je to stopro holka, to je už ověřený, ale identitu neznám a nemám náladu na srandičky, takže kdo chce, použijte číslo pro cokoliv (spam, půjčky, obtěžování, blbý řeči apod.). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
co ti udelala tak hroznyho? _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: st duben 27, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
asi chce alimenty _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 9:08 am Předmět: |
|
|
No to sem nežral !!!!
Brácha si před 2týdny udělal něco s kotníkem a měl sádru, tak jsme ji dneska jeli sundal ale o to nejde..
Přijela sanitka a přivezla cikána, dali ho na vozík a říkám dobrý, asi se mu něco stalo..A ten KKT za pět min šel z nemocnice po svých úplně v pohodě jako by se nechumelilo a nic mu nebylo, to si děláte prdel ne? To si jako můžu zavolat sanitku i když mám třeba jen bolavej zub? Jestli jo, tak jejich vychcanost nezná mezí..Čuměli jsme s bráchou jak z jara.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
presne z toho duvodu je jedna cast z reformy zdravotnictvi zpoplatnena sanitka krome vaznych pripadu ;) uz aby to bylo ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|