|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
petr616
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
| SAAO_Nardack napsal: | cau, nechci kvuli tomu zakladat novej topic. Chodim cvicit 3 tejdne, ale nemam moznost drzet dietu (kvuli rodicum, kteri jsou zasadne proti posilovani, sem rad, ze muzu chodit) a chtel bych zkusit nejaky gainer, abych víc nabíral svaly. Nedoporučíte nějaký produkt, ktery byl vhodny "bezdietovymu"? Jestli se teda nepletu s tím gainerem.
Díky |
proc drzet dietu kdyz chces nabrat svaly ??
misto gaineru kup glukopur ve zdave vyzive nebo maltodextrin ve fitness shopu, cenove dostupne a uplne dostacujici, popr k tomu nejaky protein, na zacatek ti bude bohate stacit Promil, ktery je cenove taky velice prijatelny (i kvalitativne).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | SAAO_Nardack napsal: | cau, nechci kvuli tomu zakladat novej topic. Chodim cvicit 3 tejdne, ale nemam moznost drzet dietu (kvuli rodicum, kteri jsou zasadne proti posilovani, sem rad, ze muzu chodit) a chtel bych zkusit nejaky gainer, abych víc nabíral svaly. Nedoporučíte nějaký produkt, ktery byl vhodny "bezdietovymu"? Jestli se teda nepletu s tím gainerem.
Díky |
proc drzet dietu kdyz chces nabrat svaly ??
misto gaineru kup glukopur ve zdave vyzive nebo maltodextrin ve fitness shopu, cenove dostupne a uplne dostacujici, popr k tomu nejaky protein, na zacatek ti bude bohate stacit Promil, ktery je cenove taky velice prijatelny (i kvalitativne). |
Rodiče jsou proti a dovolej ti nějakej ten suplement vůbec? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
| SAAO_Nardack napsal: | cau, nechci kvuli tomu zakladat novej topic. Chodim cvicit 3 tejdne, ale nemam moznost drzet dietu (kvuli rodicum, kteri jsou zasadne proti posilovani, sem rad, ze muzu chodit) a chtel bych zkusit nejaky gainer, abych víc nabíral svaly. Nedoporučíte nějaký produkt, ktery byl vhodny "bezdietovymu"? Jestli se teda nepletu s tím gainerem.
Díky |
Jako chodíš tajně nebo že nesmíš nijak zvlášť na oko žrát jako kulturistík?
To vypadá že nemáš zrovna rodiče jako bývalé sportovce.
To se teda zeptej matky co dělala za mlada
Fotra se neptej, to je jasný
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: |
Fotra se neptej, to je jasný |
|
|
| nahoru |
|
 |
SAAO_Nardack
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
Chození do posilovny si financuju sám, ale doma se razí teorie "budeš jíst co je navaříno" . Zkoušel jsem dva měsíce rebelovat, ale doma to bylo akorát horší a horší, takže sem kapituloval. Ten protein a maltodextrin koupím. Díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
| SAAO_Nardack napsal: | | Chození do posilovny si financuju sám, ale doma se razí teorie "budeš jíst co je navaříno" . Zkoušel jsem dva měsíce rebelovat, ale doma to bylo akorát horší a horší, takže sem kapituloval. Ten protein a maltodextrin koupím. Díky za rady. |
Začni s tvarohem na noc.. Je výhodnější než protein a rodiče aspoň nebudou mít ty předsudkářský řeči o suplementaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: so květen 07, 2011 6:37 am Předmět: |
|
|
| SAAO_Nardack napsal: | | Chození do posilovny si financuju sám, ale doma se razí teorie "budeš jíst co je navaříno" . Zkoušel jsem dva měsíce rebelovat, ale doma to bylo akorát horší a horší, takže sem kapituloval. Ten protein a maltodextrin koupím. Díky za rady. |
musíš vydržet, takhle je to asi u každého začínajícího sportovce
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st květen 11, 2011 8:50 pm Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenosti s tim gainerem od Extrifitu? 21? Jesli jo, jakou příchuť doporučujete na léto? Jahodu? _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, není to přímo gainer, ale chci se zpat na zkušenosti s Compress BIG .. je teď v akci a přemýšlím, že bych ho vzal bráchoj _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Zdravím, není to přímo gainer, ale chci se zpat na zkušenosti s Compress BIG .. je teď v akci a přemýšlím, že bych ho vzal bráchoj |
parádní gainer :) už mám asi čtvrté balení.. doporučuju čokoládu, jen tak neomrzí po těch 6kg...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
Možná hloupý dotaz.. Ale co je BIG, když né gainer?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
No já co jsem měl naposled gainer, tak měl asi 3 g bílkovin, ale to je cca 3 roky zpět :D ... tadyten má v tý dávce 18g proteinů pokud jsem dobře četl, tak jsem nevěděl kam to zařadit _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
Koupena malta, nechci po trenálu utrácet za gainer. A navíc se snažím hubnout
Pokud to dobře chápu, je vhodné použití ihned po tenálu, případně nějakou rozumnou dobu (15-30 min?) před trenínkem. Kolik dávkujete po terninku? názory jsou od 30g do 100g. Pokud mám vycházet z klasické 30g odměrky gaineru, když dám 25-50g, bude to ok? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|