|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
Medicimbaly, řetězy, nějaký bedny na jumpy _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
Tož až to rozjedete, asi se taky přijdu juknout... :) Teď mám takové to období kruháčů a posilování a tu u nás mi nikdo nechce spárovat...:-D
Držím palce, ať se to všechno vyvede... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
já se těším,.. to bude nejlepší posilka v Praze :-D _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
Kulisek: Diky. No bude to zalezet jen na vas, jak casto budete chodit
Reiben: No mozna casem jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so duben 30, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
Takze dneskem pocinaje jsem vyradil na mesic vsechny mlecny vyrobky a omezuju i ovoce. Za mesic uz odletam do USA a musim tam nejak reprezentovat, takze musim trosicku zhubnout. Mozna udelam nejaky foto
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so duben 30, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
no zas to nepřežeň, ať ti nechtěj dát azyl jako utečenci ze Somálska :)
večer hodím do logu svůj dnešní jídelák
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so duben 30, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | z nynejsich 91 bych to videl tak na tech 86 asi...uvidime. Sice vyradim mliko atd, ale nahradim ho mandlema |
v Country life mají í výborný mandlový máslo :) nejradši jsem měl ale máslo z kešu, ale ty jsem omezil..
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: so duben 30, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
Kesu neni idealni...moc sachru. Ale kdyz ono je tak hroooozne dobry  . Ja teda ujizdim na burakovym masle...sice to neni paleo, ale neva
|
|
| nahoru |
|
 |
sTanley90

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
ty představy o tom fitku jsou zatím luxusní, tak GL ať to dotahneš do konce .... bude to dost dobrý i pro hráče am. fotbalu PARÁDA ;-)) _________________ Shut Up and lift!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: út květen 03, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
vypada to vyborne.. mozna naky expandery, ab-rollery, taky treba shybovaci deska by nebyla spatna:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|